Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 446
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мене!
Вчера бях на Турбофайъра - 30 минути на Шалийн, екстрийма на Джаки и това за корем на Шалийн -ф18 минути, днес - редувам с Боб Харпър - едно по-яко от това , за което сте писали -Main Workout -направо си е изтощително, на Шалийн - Кардио Парти 1 и сега направих 5 ерии от по 50 подскока на въже!

# 136
  • Sofia
Evich,супер си!
Момичета, ето бързата каланетика:
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Вторник 10.05.11.
Файл : Quick Callanetics Hips & Behind.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=68161d135b
Ей сега ще кача и тази за корем!

# 137
  • Sofia
Файл : Quick Callanetics - Stomach.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=aa46f4c848

# 138
  • в моя свят
След 2 дни почивка днес фет бърнинг йога.

# 139
154 час каланетика преди малко  Simple Smile

# 140
  • в моя свят
Днес каланетика-14час и 15мин.обръч  Simple Smile

# 141
Днес 1 час пилатес Simple Smile

# 142
И аз да се отчета с нещо накрая Laughing - днес Karen Voight - Quick and slim и Shape your body 1

# 143
Язе се отчита с  Метаморфозиса 8 път, 30 минутния кардио танц, но с гирички този път в ръцете от по 1кг. Направо като прасе съм се изпотила Mr. Green

# 144
Привет, девойки!
Днес пробвах от Р90Х това с гирите и коремното и после Кардис Партито на Шалийн - ами по-слабо е според мен от тези на Боб Харпър!
Ще редувам и така!

# 145
Здравейте, момичета! Simple Smile
Мисля и аз да се присъединя към вас, но имам нужда от съвет  Rolling Eyes
В момента съм в началото на 90дневната диета, имам 10-12кг за сваляне, но също така имам огроооомна нужда от стягане.. Тотално съм се обездвижила от една операция на коляното насам, но.. това беше преди близо 3 години Laughing Общо взето, май няма зона, която да не ми е проблемна, освен дупето Grinning Искам да намаля обиколките на ръцете, корема, бедрата и, ако изобщо има начин, на прасците.. За това и диетата ще ми помогне, но за стягането, уви, няма.
Та, изчетох ви цялата тема, попрегледах и упражненията, но изборът е огромен, а аз от това нищо не разбирам Embarassed И се чудех дали не бихте могли да ми препоръчате някои конкретни упражнения като за някой абсолютен начинаещ Rolling Eyes
Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително за отделеното време  bouquet

# 146
Веси, има ги упражненията, описани на български. Накъде го имах и си играех да го оформя, мога да го кача.
То мъничко и лесно се качи:
Файл : Каланетика.doc
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=f9e16e10c8

# 147
Много ти благодаря   bouquet
Изтеглих ги, почвам да чета, нямам търпение да дойде утре, та да ги захващам Simple Smile

# 148
Аз може ли пак да помоля някой да качи Супер Каланетиката в докса, понеже не се справих с руския линк, който Adamant даде. Embarassed
Направих така, както ми беше обяснено, цяла нощ компа тегли, но не ми се отваря файла. Tired

# 149
Ей сега ще видя как става номера с докса че никога не съм качвала там...дано се справя  Simple Smile

ПС: МАй няма да се получи, че иска някакви пакети да купувам newsm78 Ако някой успее ще е добре, ако не може д аопитаме по скайп  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт