Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 468
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Ст Загора
 днес започнах 3татат седмица на  ripped in 30 на Джилиан.
Ох ,поктай вас и аз искам каленетика ,видях я преди ,но я изтрих без да я пробвам , сега като чета че стягала коремя и пак  мисл я да я видя

# 121
  • Sofia
nasito8988 , от тук можеш да си дръпнеш каланетиката ако искаш:
http://dox.abv.bg/files/dw?a=3249575b86
Вчера си изтеглих и 2 бързи каланетики за крака и дупе и за корем, по 20 мин са, ако някой иска, ще ги кача в докса.
Наистина ли още след 10 час каланетика се вижда резултат?
Странното е, че каланетиката по някаквъв начин успява да натовари много по-голяма площ мускули. След вчера имам мускулна треска на цялото дупе и цялата предна част на краката, друг път някак си съм чувствала натоварени по-малки зони от тялото си. Може би е вярно, че тренира и дълбоката мускулатура.
Много ми е любопитно да видя дали при мен ще има такива чудодейни резултати. Четох, че ако си редовен, можеш да намалиш размера на дрехите с 2 надолу.
Момичета, от къде да си купя хубава постелка за йога на добра цена?Живея близо да "Орлов мост"?

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 07:49 от Margi

# 122
Здрасти банда
тук съм, чета ви, тренирам си главно йогата - мерси на Джери за фет йогата, за разнообразие ми е екстра, май най ми харесва йогата за атлети в момента - най често съм с нея.
Имам много работа, още месец и след това дано ми започне малко по рано ваканцията  Grinning

За корема - тъй като за съжаление се надува от храна, и спада главно със корекция на храната. На доста хора на корема им се лепят мазнините - това съм и аз де - та с дълготраен хранителен режим и упражнения разбира се за ускоряване на процеса...
Това с диетите за мен е като мисия невъзможна - много лесно ме изкушава това и онова, но има лунна диета - според фазите на луната - един ден в седмицата се пие само чай и никаква храна - та това мога да го издържа - и то като не се пада уикенд  Crazy Grinning

Каланетика правих ревдовно преди изобщо да имам деца - и беше супер, всъщност това беше като допълнение към главните тренировки - абе бяхме млади и хубави  Mr. Green

# 123
Margi, няколко вида постелки има в Метро.

# 124
Margi, в 10/10 Калан Пинкин показва резултатите от след 19 час тренировка каланетика,а не след 10-ия. При мен определено имаше резултат-най вече в краката и дупето, а сега с тази супер каланетика като че ли усещам доста бързо резултат и в корема. От днес започвам лека диетка. Съчетанието каланетика и поне два пъти в седмицата кардио според мен е перфектно Peace

# 125
  • Sofia
preast_u , Poker Face ,gardje , благодаря ви за отговорите Hug

# 126
След 10дни почивка,днес започнах пак с Джаки-екстрима.Така не се бях озорвала мн отдавна.Повече никаква толкова дълга почивка.
И аз дърпам сега каланетиката и ще я опитам по късно или утре Peace

# 127
  • в баира
Много ми пасна кардиото на Боб Харпър - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3463761  Peace

# 128
Започвам ново броене на часовете по каланетика -7 час суперкаланетика!  bowuu

# 129
Здравейте! Simple Smile

Първо !Diva!  да те поздравя за резултатите!Абсолютно си права,важното е всеки да тренира това което му е приятно!И да те попитам какво е храненето ти в момента,останах с впечатление че спазаваш някакъв режим?,

Margi ще ти бъда мн благодарна ако качиш бързите каланетики! Hug

Poker Face можеш ли да ме "светнеш"-коя е тази йога за атлети? Rolling Eyes

# 130
Здравейте, записвам се при вас  newsm39
аз имам изключително много кила за сваляне и свалям мноооого бавно и приятно със зумба, едно испанче Бето я води  Mr. Green у нас си играйкам, ако успея да се спогодя със дзверо да ме остави на мира  ooooh! сега тегля и нещата, които вие тренирате, да разнообразявам от време на време, харесвам йога и тае-бо.

# 131
Poker Face можеш ли да ме "светнеш"-коя е тази йога за атлети? Rolling Eyes
ей това
http://www.youtube.com/watch?v=9_2SLMxfxWw
http://www.uloz.to/8641723/cviceni-kimberly-fowler-yoga-for-athl … t-2010-dvdrip-avi
и в руския сайт го има

# 132
  • Ст Загора
nasito8988 , от тук можеш да си дръпнеш каланетиката ако искаш:
http://dox.abv.bg/files/dw?a=3249575b86
Вчера си изтеглих и 2 бързи каланетики за крака и дупе и за корем, по 20 мин са, ако някой иска, ще ги кача в докса.
Наистина ли още след 10 час каланетика се вижда резултат?
Странното е, че каланетиката по някаквъв начин успява да натовари много по-голяма площ мускули. След вчера имам мускулна треска на цялото дупе и цялата предна част на краката, друг път някак си съм чувствала натоварени по-малки зони от тялото си. Може би е вярно, че тренира и дълбоката мускулатура.
Много ми е любопитно да видя дали при мен ще има такива чудодейни резултати. Четох, че ако си редовен, можеш да намалиш размера на дрехите с 2 надолу.
Момичета, от къде да си купя хубава постелка за йога на добра цена?Живея близо да "Орлов мост"?
мерси аз бих искала тези бързи каланетики  Simple Smile

# 133
Аз съм на седмия ден от метаморфозата на Трейси. Вчера и днес добавих и кардио танца. Кантара не мърда обаче, даже напротив Rolling Eyes знам, че е нормално ама така се демотивирам ... Mr. Green

# 134
И аз искам да правя каланетика, но с моя английски и с на Калан българския, нищо не разбирам. Коремните упражнения са ми ясни, но като почнат да се чекнат на онея тояги  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт