Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 470
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Джери благодаря ти отново  Hug
Момичета на всички ви пожелавам ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ВЕЛИКДЕН Нека има много радост, здраве, щастие и пълнота в дома ви Heart Eyes

# 106
Леле мене тая каланетика вчера мн ме озори, даже не я довърших. Първоначално едно бавно бавно чак се изнервих и като почнаха упражненията за корем #Crazy май скоро няма да я пробвам Grinning йогата по ми харесва  Grinning

# 107
Днес каланетика и довечера тае бо Simple Smile От каланетиката определено усещам готин резултат, но все пак си остава проблема с коремчето  #2gunfire Започвам да се се чудя дали да не започна ежедневно ето тези упражнения http://vbox7.com/play:c500421d , въпреки че ги правих един път и ми изглеждат лекички Rolling Eyes. Корема ми е стегнат доста, дори имам нещо като плочки отгоре, но не знам как да изчистя тази мазнина върху стегнатия мускул, най-вече в долната част Thinking Явно ще трябва и диета...пфу...Давайте съвети newsm78

# 108
151 час каланетика Wink

# 109
  • в моя свят
Днес каланетика-13час и 15мин.обръч

Корема ми е стегнат доста, дори имам нещо като плочки отгоре, но не знам как да изчистя тази мазнина върху стегнатия мускул, най-вече в долната част Thinking Явно ще трябва и диета...пфу...Давайте съвети newsm78
Аз знам,че с упражненията за корем не трябва да се прекалява.Коремните мускули се стягат най-бързо,но от видовете коремни преси не се махат мазнините по корема,а само продължавате да развивате мускулите.
За премахване на мазнините по корема си трябва кардио и хранителен режим.Чела съм,че най-ефективно е бягането.И аз имам проблем с коремчето и все се каня да бягам на стадиона,но все отлагам..(пустия му мързел  Sad)

# 110
  • Sofia
Ех, толкова я хвалите тази каланетика, ще взема и аз да я пробвам, макар че ми изглежда много скучна.
От тренировките на Джаки караката ми много се напомпаха, качила съм 2 кг от лош хр. режим и в момента от кръста надолу съм  като  борец Sad Може би съм по-тежка, защото мускулите тежат повече от мазнините, но видимо съм по-едра:( Вчера поплувах, сега ще направя или пилатес или каланетика. Ясно е, че пак трябва да започна диета Cry

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 17:08 от Margi

# 111
  • Sofia
Здравейте отново!
Аз току-що приключих с каланетиката(1 Час). Не ми беше досадно, както очаквах и се чувствам  добре натоварена. Ще я включа за известно време в програмата си, пък да видим.
Весело изкарване на празниците, момичета, не прекалявайте с козунаците Mr. Green!

# 112
152 час каланетика Simple Smile

Светъл празник, момичета!

# 113
  • GYM
Христос Воскресе!
От мен за днес - крънч йога и 54час каланетика Hug

# 114
Христос Воскресе!

От две седмици правя само каланетика 2 дни с 1 почивка. май ще изкарам така до края на месеца и после ще включа нещо друго  Simple Smile

# 115
  • Sofia
Христос Воскресе!

Вив, как ти се отразява каланетиката?

# 116
Воистина Воскресе!

153 час каланетика  Grinning 

# 117
  • Sofia
2 час каланетика.

# 118
Марги, каланетиката добре ми се отрази, разнообразих се, беше ми писнало малко от скачание и гири  Blush Натоварват ми се най-вече краката и корема от нея.
Днес правих Мат уъркаут-а на Трейси Андерсън, и това го бях позабравила  Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 21:37 от viv-miv

# 119
Христос Восскресе!

Здравейте момичета, чета ви и ви се радвам, че тренирата активно, аз малко почивам от тренировки няколко дни, поради висока натовареност и леко неразположение, надявам се още утре да си грабна гиричките. Аз продължвам да съм много доволна от тренировките на Джаки. Мускулите на тялото ми за пръв път се понапомпаха така добре и дългосрочно, че дори и през дрехите си се радвам на по-добре оформените ми крака Grinning. Скоро в една съблекалня направо забравих да изляза като се прихласнах по новите ми мускулчета по корема и ръцете, има ефект, но със сигурност трябва и диета, само едното на мен поне не ми върши работа.
Държах да го споделя с вас, ако има поотчаяни да ги насърчя да продължат да си тренират с това, което им е приятно, според мен постоянството е най-важно, не до там дали ще е тае-бо, каланетика, всеки си има предпочитания, а и всеки е изминал определен път и може да си прецени, кое е най-добро за него в момента. Най-хубавото, че разнообразието от тренировки е голямо и винаги можем да опитаме нещо ново.
Чудесна нова седмица желая!

Общи условия

Активация на акаунт