Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 484
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Днес се отчитам с кръговата на Джаки Peace
Момичета, няколко пъти се опитах да сваля abs 2 Джаки от сайта на Poker Face, но без успех. Някой може ли да я метне в докса Praynig

# 91
Eто го:

Файл : Denise Austin - Fat-blasting Yoga.avi
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=b9f075afad

# 92
  • GYM
Нали знаеш, че те обичам Heart Eyes Hug
Eто го:

Файл : Denise Austin - Fat-blasting Yoga.avi
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=b9f075afad

# 93
Привет Heart Eyes

Виждам че има нови попълнения  Wink Добре дошли на всички Hug

Jerry искам да те попитам имаш ли някакви спомени от къде си свалила тази йога на Дениз Оустин, защото имам проблем с тегленето от Докса, но мога да свалям от торентите. Търсих го и не го намирам нещо, затова питам? Благодаря ти предварително!

За вчера и онзи ден съм на Turbo Jam - Punch Kick And Jam около 50 мин. е цялото с малко упражнения за крака + редовните 60 коремни. Това ме изпотява една идея повече от парти миксовете Mr. Green

# 94
Трябва да я има в руския торент
Ето я:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2705083

# 95
Благодаря за суперкаланетиката!

Jerry F "за днес каланетика, че по-лекоLaughing Laughing Laughing дай насам, коя е тая лека каланетика

# 96
Благодаря момичета!  bouquet Hug
изтеглих супер каланетиката,нооо...май няма да я правя,много е дълга Rolling Eyes...прегледах я  набързо и не разбрах каква е разликата с другата 10в 10??
От докса изтеглих йогата ,но не тръгва при мен,сега тегля от руския торент  bouquet
Можах да видя все пак че се играе със швейцарска топка,а аз тъкмо наскоро спаднах моята да не ми пречи hahaha hahahaще се ходи пак до някоя бензиностанция Simple Smile

# 97
Звезди в очите, суперкаланетиката не е по дълга от 10/10, а просто първите 20 минути Калан Пинкин обяснява начина, по който се изпълняват упражненията. Всъщност самото броене започва от 21-та минута на видеото. Разликата е основно в това, че има доста повече упражнения за корем, външна част на бедрата и дупето. Отделно упражненията за вътрешна част на бедрата са същите, но с повече повторения.

# 98
ясно Hugщоме час,може Simple Smileако ми кажете че ще ме оттърве и от бричовете ще я правя всеки ден Crazy Crazy Tired Tired

# 99
  • в моя свят
Аз вчера почивах,а след малко отивам на фет бърнинг йога.

# 100
Днес се отчитам с кръговата на Джаки Peace
Момичета, няколко пъти се опитах да сваля abs 2 Джаки от сайта на Poker Face, но без успех. Някой може ли да я метне в докса Praynig

А знаеш ли колко са и тежки гирите на Джаки, че аз с какяото ми падне я правя.

# 101
охх такъв мързел теяя дни не е истина направо....а днес колко храна събрах в себе си и даже тежко не ми стана Confused все едно съм някоя бездънна яма  Grinning ама чакам сега още половин час и отивам да прая каланетиката и после мисля йогата на джилиан, незнам колко е добра комбинацията ама поне са по-бавнички и малко по-лесно се наканвам, а и като правих йогата онзи ден сякаш доста добре се чувстах след това....мисля да заложа на йога и каланетика поне докато ми е такова мързеливо  Grinning

# 102
Вчера и днеска само упражненията на Трейси. Онзи ден от кардио танца съм си разтегнала и на двата крака някакви мускули и ходя като сакат и пиян пират.

# 103
  • GYM
А аз вчера се разглобих от чистене ooooh! към 8 часа го докарах. Това в комбинация с йогата от онзи ден ми е докарало мускулна треска за пръв път от 6месеца насам Joy Днес смятам една каланетика да метна, че да поразпусна hahaha

# 104

Nesiha, ami аз правя 10 в 10, да си почивам от кардиото. Но това не пречи да се изпотя по 1000 пъти от нея  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт