Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 431
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
vesyy Hug
извинявам се,не съм запомнила всички мацки,но на тези които тренират редовно шапка свалям!

# 166
Звезди в очите, o, и моят скъп на два пъти ми затрива всички тренировки newsm66 при една смяна на компютри. Аз ползвам BS.Player-а, нямам проблеми с изтеглените файлове.
Благодаря ти за комплимента  Hug (но миналата седмица ме е срам от толкова пропуснати дни    Blush) Единственото професионално, което ползвам е брат ми, да му досаждам с тъпи въпроси за тренировките.

Момичета, да ви пожелая хубав уикенд  Hug

# 167
Такаа днес се отчитам с Метаморфозата на ТА 10ти ден. Тъй като изядох един чипс  Embarassed реших и още нещо та тренирах Фет бърнинг йога, ама нещо аз ли не я правя като хората ... на коремните упражнения такова треперене беше, не можех да вдишам и издишам. Rolling Eyes

# 168
  • GYM
Днес - Денис Остин - фб йога Simple Smile

# 169
vesyy,
само 10в10 правя.

# 170
днес 20 минутната на пилатес и Karen Voight - quick and slim

аз съм с gom-player, но има някои файлове, които не ми ги пускаше (mkv например)- оказа се че в настройките не е чекнат да се ползва този формат и за това ми дава грешка

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 17:46 от nadindf

# 171
[img]Май и аз трябва да се присъединя към вас, че качих малко повече килограми около празниците.  Embarassed

# 172
Привет и от мене!

Днес , само кардио на Шалийн около 1 час и 20 минути, че съм в МЦ и реших да не се напъвам с гирите!

# 173
Привет.
Аз не се отчитам редовно,но пък си тренирам-вече трета година преполовявам. Така ,че моля ,моля да не ме забравяте-и аз съм от старите Crossing Arms Grinning. Сега съм на Джаки-кръговата,а преди това изкарах едномесечното на Джилиан. Джаки е супер. Реших да я правя през ден ,за да дам време за почивка на мускулите. Да видим дали така ще има по-добър ефект.

# 174
  • Sofia
Midi4ka* , какви са ти резултатите от Джилиан, сподели, моля те, доволна ли си?
Аз днес само един 20 минутен  пилатес направих, нямах време сутринта за повече. Мислех след работа още нещичко да направя, но на моята мишка нещо не и е добре и я гушкам в леглото.
Приятна вечер:)

# 175

И пак въпрос-фет бърнинг йогат я теглих от докса и от руския торент,и двете програми не ми тръгнаха на компа.Защо така се получава при мен,от моя комп ли е проблема ouquet:  
Предполагам, че ти липсват кодеци. Пробвай да изтеглиш  и инсталираш k-lite http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Codec-Pack-Full/1094057842/3

И аз си тренирам редовно, в момента редувам супер каланетика с кардио. А този април станаха 9 години  Peace

# 176
Здравейте и от мен  Hug
Чета си ви редовно, но не съм се разписвала напоследък.
Звезди в очите, благодаря  Blush От 2 години и 4-5 месеца вече си скачам из къщи, домашните ми свикнаха  Laughing
Вес, браво, 9 години са си доста време, поздравления   bouquet
Тази седмица бях на малко Джаки и много кростренажор, а да не забравя и малко от Джилиън.
Утре пак ще съм на тренажора, в неделя ще си поспа повечко.
Приятни почивни дни!

# 177
156 час каланетика.  newsm76

# 178
E как е ? Доволни ли сте от суперкаланетиката? При мен определено има ефект Каланетика 3-4 пъти седмично + тае бо 2 пъти в зала....Чувствам се страхоооотно Party Само, ако можех да включа и малко диетка сигурно щях да се похваля с плочки по корема Grinning Ама лакомия...стискайте ми палци...от днес ще пробвам пак да ограничавам храната-имам за сваляне 3 кг

# 179
  • Sofia
Привет! Каланетиката наистина действа бързо! След 3 час забелязах , че над коляното краката ми са  отслабнали, прибрала ми се е най-вече вътрешната част .  Килограм съм надолу, гледам да
не прекалявам много с храната, макар че всеки ден прегрешавам с шоколад Cry
Хубав уикенд от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт