Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 481
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
             Антомче,ЧЕСТИТООООО на талантливото детенце!  bouquet  bouquet  bouquet

# 556
Антомче поздравления мила и от мен това е повод за голям празник.Браво на талантливото и умно детенце,че ви е дарило с такава радост.От сърце й пожелавам много ,много успех   bouquet Hug
Аз май пак съм изпуснала нещо ,но не е важно- благодарности на Тати,че е въдворил пак хармония в темата  smile3525
На всички работливи пчелички тук пожелавам усмихнат,жизнерадостен и изпълнен с хубави емоции прохладен/надявам се ден . Ето ви beer   и  grinning039   lovekiss

# 557
Здравейте мили приятелки  Hug
Включвам се специално,за да проздравя Антомчето и Веси !!!Браво на талантливото Веси,голяма гордост и радост, не само за мама и татко!А за всички нас(децата в темата ,са деца на всички ни)!Браво,браво!!!  newsm20 Антомче ,напълно заслужаваш да ти се случват такива хубави неща,заради добрината,която даряваш на всички   bouquet
Изпуснала съм какво пак е надробила Бубето  newsm78 Но както казвате-ЗАЕДНО СМЕ,СИЛНИ СМЕ!ОБИЧАМ ВИ,ВСИЧКИ!/color]
Аз още съм в ремонт и няма да мога да ви похваля поименно  Praynig ,за което се извинявам!
Поздравявам всички за прекрасните неща,които сте натворили,и които внасят радост в душата ни,наслаждавайки им се  Hug  Hug  Hug
  love001

# 558
Здравейте!
Искам да благодаря на всички за разбирането и най-вече на модератора, който откликна светкавично на молбата ми.
Има и още нещо за което да Ви благодаря. Както виждате съм регистрирана във форума от преди 4 г. Тогава имах здравословни проблеми и благодарение на Вас имах с какво да се забавлявам. Въпреки, че май никога не съм писала, редовно Ви четях и се възхищавах на нещата, които правите. С Ваша помощ дори успях да сътворя няколко евтини, но ефектни подаръка. За съжаление обаче установих, че декупажа не ми се отдава особено, може би защото нещата се правят бавно и отдавна не се занимавам. Ето защо искам да изкажа благодарност към всички Вас и да Ви пожелая все така да сте задружни и да правите това, което Ви харесва. Не е важно как и с какви материали. Щом нещо се прави с желание и любов, няма как да не е уникално и красиво.
Относно персоната, представила се за Г-жа Бончева, се надявам повече да не Ви досажда, да не създава интриги, напрежение и негативни чувства.
Весел ден Ви пожелавам!
П.П. Честито на дъщеричката на Антом! Много успехи и пожелавам, а на родителте и да са безкрайно горди с нея!

# 559
О Ани трябва да си изключително горда с талантливата Веси ,която е наследила таланта на мама.А искам да кажа че и ние от задружното декупажно семейство сме горди и щзстливи от наградата.Наздраве и все повече успехи на цялото ви семейство и повече поводи за почерпка!
Рали прекрасна е чинията за детето,страхотно съчетание на снимката с мотивите,поздравления !
Бонитка винения комплект е чудесено изработен,страхотен подарък!
Кате както си захванала подред мебелите в къщи,ако искаш намини към нас.Столчетата са един път!
Дидия много красива дъска .
Ади много ми хареса бутилката с вестника , а паното е суперско !
Данисио твоя сватбен комплект ме направи  smile3556 , много стилен и елегантен!
Злати чудна лятна чанта ,браво на теб !
Тоскана шеби шика си претворила прекрасно, много красива кутия и дъска,а чаената къщичка е страшно ефектна и красива .

Желая ви една прохладна и спокойна вечер !

# 560
zdraveite, izviniavam se che picha na latineca, no poradi saobrjenia za sigurnost izpolzvam telefona si, az sam slujitelka v ofisa na g-ja boncheva na bul. Cherni vrah v sofia, iskam da vi kaja, che vie i moderatorite na saita stanahte obekt na podla insinuacia ot boncheva, liceto g-ja buba i potrebitela adri sa edin i sast chovek, a imenno boncheva, koiato ot godini e registrirana vav diruma s imete adri, a vchera se registrira i kato g-ja buba, dochlo e vreme i tia s zlatoto i grisa da me priznaiat-tova sa dumite na boncheva ot vchera

# 561
Е, това вече е смешно. Момичета, моля Ви не вярвайте на тази долна лъжа. Сами можете да проверите кога, къде и какво съм публикувала. Не знам какво цели този индивид, но вече ужасно прекали.
Мисля, че сте достатъчно интелигентни, за да не обръщате внимание и да не се връзвате на долните интриги, които се опитват да направят.
Чудно ми е, защо и във вчерашния и в днешния ник нейм има буба!?!

# 562
http://ilinochka.snimka.bg/hobby/dekupaj-i-vsichko-drugo.473144.23983432
От тук до края...Още са без вървички и не са лакирани,но няма време  Laughing

# 563
  • в сърцата на любимите ми хора
Никита, страхотни са и много идейни. Направо съм   #Crazy
Толкова красиви и истински, че замириса на море при мен.
Другите си знаете, че сте най-добрите  Hug Hug Hug

# 564
hubabuba111 -Г-жа Буба Бона нали е №1 в България.Защо толкова много държи тия с гриса и златото да я признаят.Аз мисля че като има тАкива великолепни награди и грандиозни изяви по медии, изложби и не знам какви си други културни форуми ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ДЪРЖИ НА НАШЕТО ПРИЗНАНИЕ???
Само искам да поясня че , повечето от нас четат и следят руските форуми за декупаж.От там черпиме безценна информация за техники ,идеи и материали.Рускините правят невероятни неща с кракле от С200, желатин и белтък.Ползват много златно , блестящо и повярвай ми правят защеметяващи неща като тези например- http://s61.radikal.ru/i171/1007/ef/ec8fc266ec90.jpghttp://i011.radikal.ru/1105/d9/b84eca3e9311.jpg не пестят знанията и опита си само за себе си а щедро го споделят без ЗАПЛАЩАНЕ във форумите.
Нямам впечатление Г-жа Бончева да е на тяхното ниво  нито по -качество и техника на декупаж , нито по каквито и да е други показатели за да търси някакво признание!
Антом-честито за дъщеричката.Нека да е креативна като теб и хубавите наградки да валят като пролетен дъждец  bouquet

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 00:16 от виванова

# 565
  • пловдив
hubabuba111 силно се съмнявам, че модераторите са станали обект на инсинуация  Mr. Green Достатъчно са  интелегентни  да разпознаят прикритата реклана, прикритата интрига, както и това от кой ай пи адрес  е регистрацията на всеки един потребител /т.е.  дали лицето от един компютър се е регистрирал под няколко имена/ Затова и ни помогнаха изтривайки всички постове, които се опитаха да загрозят прекрасната ни темичка  и последващата ни реакция с цел да поясним, на всеки следващ влязъл в темата за какво става дума. След изтриването на тези постове, смятам , че няма смисъл от последващи коментари и ново раздухване на ситуацията  Peace

виванова точно ми трябваше идея за часовник  Crazy втория линк е страхотен  Hug Hug

HuKuTa_82 кога успя толкова неща да спретнеш  Shocked Много интересни керемиди  Peace
Тази ми е фаворит
http://ilinochka.snimka.bg/hobby/dekupaj-i-vsichko-drugo.473144.23983435

Аз естественно не се разминах само с една футболна бутилка  Crossing Arms
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.23985159
че и трябваше да наблегна на победа между вечните враждуващи отбори под тепетата  Joy
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.23985160
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.23985157
релефа под фона си е .... грис  ....... не устоях   Mr. Green
обаче стига толкова, казах, че с футбол пак ще се занимавам след дълга почивка  Naughty
грундирала съм няколко бутилчици и ..... шЪ я китка, до китка  Joy

Розови сънища и усмихнат утрешен ден  lovekiss

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 02:29 от antom

# 566
Антом-вярваш или не,но ги направих за три-четри дни-изравяне от земята,миене,сушене,където трябва китосване Simple Smile.А тази,която си харесала си я представи с морски възел под картинката Wink.Бутилката е страхотна.
Мамси много се радвам,че са ти харесали .
Момичета,може и да ми се карате,ако ви питам нещо,но за мене е важно-направени са за един грък,който има нещо като малко магазинче до Беломорието.Той беше харесал тая керемида,която е като къщичка и я е платил 12 евро.Та въпроса ми е-добре ли е това като цена-много ли е,малко ли е,особено за тяхните цени. newsm78 . Като ми казаха,че я е платил, бях толкова щаслива,че някой е харесал нещо мое и даже е дал пари за него bowuu

# 567
Здравейте Вихрогонки,влизам да ви кажа една новина и какво да видя?
Ама моля ви,уважаеми не ни цапайте темичката с простотията си и негативното си отношение към нас,тези които изразяват себе си с боички,хартия и лак.
Стойте далече от нас и нашия свят,след като не можете да виреете нормално в него,просто не го посещавайте. #2gunfire
Сладурки мои,открих един сайт,който предлага часовникови механизми и стрелки за жълти стотинки.Гадното е ,че трябва да поръчаш поне 100.Сама ако си ги поръчам ще мога да си монтирам часовник и на г.... Joy  Искате ли да се комбинираме.Там има и други неща м/у другото които си струват вниманието т.е. предмети за декупаж.
Много ми харесаха творенията не мога да ви изреждам една по една,но мога да ви обичам всичките. newsm51  newsm51  newsm51

# 568
п.п   АНТОМ ЧЕСТИТО ДУШО МОЯ,ДЕТЕТО ТИ Е ВЕЛИКО.

# 569
           Малееееее,това което чета просто не е истина! ooooh! Чудя се как може нормален човек да влезе в тази прекрасна тема и да почне да излива помия? ooooh!
           Хубабуба или там каквато си,моля те, намери си в клюкарника подходяща тема и си пиши на воля с латиница или без нея,от телефон или от комп,както ти харесва,ноооо.....тук просто не пиши по никакъв начин!Не се вписваш както и да се стараеш!
           Никита,не мога да се изкажа по въпроса за цените,че не съм на ясно,нооо....за керемидките - прекрасни са и заслужават аплодисменти за оргиналните идеи и доброто изпълнение.
           Антомче, добре ,че спомена какво има под фона,че се чудех какъв е този релеф  Wink Футболните бутилки са супер! И аз се каня за едни левскари да направя изненада,ама....още трудно влизам в час.Много съм претоварена,а и отпуск не се очертава.
           Лек и ползотворен ден!

Ралиииии,изпревари ме! Laughing Пиши ме за механизмите поне с 10 бройки,ако не достигат кандидати мога да взема и повече! Peace Я пусни линк,че да разгледаме и другите работи.
           Нали ти работиш на "Бъкстон" или греша? newsm78 Така,че можем да спретнем в обедната ти почивка една мини срещичка тричките с Виванова! Wink

Общи условия

Активация на акаунт