Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 474
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Скъпи приятелки, благодаря ви за хубавите пожелания,да ви се връщат стократно!Вие го заслужавате!Благодаря,че ви има, ОБИЧАМ ВИ!!!/b]

# 616
Честит Рожден ,Емии.Много усмихнати дни и много щастливи нощи ти пожелавам миличка. Hug

# 617
  • в сърцата на любимите ми хора
Поздравления за рожденичката!!! Еми, да си жива и здрава и много обичана и да носиш красота и радост за всички около теб! newsm51
КаМи, много ми харесаха сватбените бутилки  Hug
val1977, Керемидката е страхотна!!! Да знаеш - ще преписвам Simple Smile
katyahv, а от твоите лимончета ми потекоха ... да не казвам какво. Браво, миличка, прекрасна дъска   bouquet
Бонита, много е хубава четката. Аз също си имам един запленен от конете съпруг и често прибягвам до тези прекрасни животни при декупирането. Иска ми се една керемидка с коне да спретна, ама все още не се осмелявам да пробвам.
Прекрасен ден на всички!

# 618
Честит рожден ден,Здравковче!!!Желая най-вече здраве,много слънчеви и усмихнати дни!Нека днешния ден бъде изпълнен с хубави емоции,цветя и усмивки!!!! bdbaloni   bouquet
   val1977,искам да живея в твойта керемидка Simple Smile.Страхотна е!!! newsm10

# 619
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕМИ! Бъди много усмихната, много здрава и многоооооооооооооо влюбена. Любовта ще спаси света. Весел рожден ден и да покажеш после подаръци. nbirthday  Gift newsm38 Drunk

# 620
  • София
Здравкова, да си жива
 и здрава и всички около теб
да те даряват с много любов -
аз ако мога бих ти подарила време,
за да ни  радваш с повече красоти
 newsm59

# 621
ЧРД, Еми! Здраве, любов, творческо вдъхновение...от мен Simple Smile
Весел празник!

bouquet

# 622
  • пловдив
Честит рожден ден Еми!
Да си жива и здрава, да си щастлива и все така талантлива,
 да си закриляна и мнооого обичана!

# 623
Честит Рожден ден Здравкова!
Жива и здрава, все така талантлива и креативна!
Весел празник ти желая!  bouquet  bouquet

# 624
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗДРАВКОВА!!!
Много здраве,щастие ,любов и много вдъхновение! smile3525

# 625
  • тъгата в мен
Честит рожден ден,Здравкова!Красиви и успешни моменти ти пожелавам.

# 626
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕМИ!
Пожелавам ти цялото здраве и щастие на света, много късмет и бъди много обичана от любимите хора !  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН,  ЗДРАВКОВА!!!  newsm51  Желая ти много здраве, щастие и красота -за теб и близките ти!  Весел празник и много подаръци   newsm67   party023  newsm59
А аз да ви покажа две неща от вчера- една дъскичка - http://katyahv.snimka.bg/arts/dekupajna-maniya.578218.24040432 -   4 снимки   и една чинийка 6 снимки  -  http://katyahv.snimka.bg/arts/dekupajna-maniya.578218.24040884
Приятна вечер на всички!

# 628
Sdraveite momi4eta, ot mnogo otdavna gledam i se naslagdavam na ne6tata koito pravite, no do sega ne sam se osmeljavala da pi6a. As ot isvestno vreme se sanimavam s decoupage i rasbrah 4e tova e ne6toto koeto me kara da se prenesa v drug svjat ... s njakoi ot vas se posnavame vav vras
ka s decoupage kato sam si kopuvala materiali i pr.. Rasbrah 4e organisirate decoupagna sre6ta i bih gelala da doida i as da se saposnem ako njamat ni6to protiv momi4etata

# 629
  • София
bobolinalinaq, срещите които организираме са без покани и специални пропуски  Joy -така де, всеки който следи темата(дори и да не се включва активно) е добре дошъл... избираме обикновено места в които има   beer3 за всички желаещи и обсъждаме всякакви теми свързани или не с декупажа и обменяме опит, салфетки и адреси на търговци за материали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт