Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 571
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Роси, добре че ги показа мила  Hug
Защото от нещата които показваш в неделя видях само дъската и те я взеха още на обяд. Так че всички си имат нови собственици  Laughing
Страхотни са .

# 106
Радостка,за мен беше голямо вълнение,насълзиха ми се очите.Още им слагахме ценичките с момичетата и ..те ми казват..отивай да правиш още..взеха ги..и аз като си мисля,че базара е цяла седмица,викам..ами отивам Grinning
Не бях виждала толкова красоти на едно място събрани..вълнението е неповторимо.МНОГО СНИМКИ НАПРАВИХ НА БАЗАРА,но ще ги кача тези дни,че са ми в телефона.

# 107
  • Бургас
Радостка,за мен беше голямо вълнение,насълзиха ми се очите.Още им слагахме ценичките с момичетата и ..те ми казват..отивай да правиш още..взеха ги..и аз като си мисля,че базара е цяла седмица,викам..ами отивам Grinning
Не бях виждала толкова красоти на едно място събрани..вълнението е неповторимо.МНОГО СНИМКИ НАПРАВИХ НА БАЗАРА,но ще ги кача тези дни,че са ми в телефона.
newsm51

# 108
Антом, викаш вдъхнови се.
Теменужките са чудесни.

Гени, показвай дъските Simple Smile

Тини, както вече казах и видях - чудесен е комплекта. Дано вазичката е здрава, поне след лакирането, че тия фигурки...

Роси, много свежи и пролетни са нещата. Да, чувството, че нещо, което си направила, краси нечий дом, е наситина приятно.

Аз стъкмих две дъски. На вас може да ви е писнало да гледата момиченцата, но на мен явно - не  Blush
Докато не ги комбинирам с всичките си цветлета, няма да мирясам. Кракле нямам, само малко, пазя го, та тук приложих метода на напръскването, който Елинна първа показа.

https://picasaweb.google.com/DECOUPAGEfromANNE/Easter2011#5597633294175712482

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 15:11 от Анe

# 109
Ане-как да омръзне такава красота,момиченцата ти са прекрасни миличка.  bouquet
тини7-нямам думи,казах го няколко пъти може би,то не бяха ягодките,цветенцета,зайчета..маковете ме сразиха.прегръщам те.
Антомче-толкова сладки и нежни теменужки.Беше ти изчезнала музата:)))))))
Ками-бутилката ти е толкова синя,толкова морска,замириса ми на море а не на тази зима която е в Бургас в момента.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 15:58 от росирос

# 110
  • София
Момичета, здравейте! Отдавна не съм писала, ама нещо все не ми стига времето. Но това не значи, че не ви гледам Simple Smile))) Разгледах и снимките от срещата и ви се радвах, дано другия път и аз да мога да дойда.
От мен една закачалка:
http://farm6.static.flickr.com/5064/5633556111_fa1c0fc892_z.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5070/5634138794_635c6718b9_z.jpg

Е, това е. И пак се обръщам с молба към всички: моля ви, ако някой знае къде има от двуфазното на КАДЕНС, да свирка!
Хубав ден!

# 111
Ох , момичета ако знаете само как ми липсва декупажа newsm45.
Само като гледам красотите ви и ме пресърбяват ръцете

bonnysofia много ти е оригинална закачалката
Анe дъските ти са неповторими, много ми допада начина ти на комбинация на цветове и мотиви   bouquet
antom, росирос поздравления за отличното представяне на базара
  bouquet  bouquet  bouquet това е за всички останали творящи момичета

# 112
Здравейте работливки...........
  bouquet

Чета, гледам ,цъкам , пак гледам... ....и ви се радвам Hug   Извинете ,че не пиша поименно за всяка ,но няма да ми стигне времето а и да не объркам имената... newsm78
Поздравления за успешните базари-доста хора са си тръгнали с красиви нещица newsm10

Ето нещо и от мен https://http://marlana.snimka.bg/hobby/moeto-uvlechenie-2011g.566682.23133859

ВЕЛИКДЕН  иде-да го посрещнем подобаващо easter  love001

# 113
Привет талантливи момичета Hug
Май само аз не писах след срещата  Embarassed Изключително приятно ми беше отново да се видим и да си побъбрим. Очарована съм и от Бургаското представяне в лицето на Ане, Тини и Сврачето.
А за Щурчо и мама Здравкова - вече имам чувството, че са от Пловдивската групичка - много ми беше драго да ги видя отново. Миражка виждам за първи път, но беше ангажирана. Радвам се, че пловдивската дружина се увеличи с още един член - MIM AR
Всички сте чудесни и като хора, и като творци  bouquet

Поздрави на Катето на патерица за рожденния и ден, и на всички съфорумки с имена на цветя!
Флоринче - и ти много ще ни липсваш, надявам се по нататък да имаш възможност отново да ни радваш с красотите си Hug

Ками - много хубава икона, морско шише, египетско,чудесни пана кратунки, дъски

Ралица -  морската бутилка наистина е станала супер

Вал - майсторката на всякакви форми и фигурки  Peace моливника е невероятен, само аз май не му хванах цаката на порцелана, много ми се пукаше и ми писна най накрая.

Здравкова - бутилката с ловджийските кучета е страхотна, много хубаво е станало и таблото за малчуганите, дано госпожите са доволни

Свраче - морската дамаджанка е прекрасна, другите бутилки също, вазичките, яйцата. Твоите работи си личат още щом ги зърнеш, имаш свой собствен стил

Джулис - експеримента със зеленото огнено кракле е много сполучлив, бебо също

Виванова - вазата е станала чудесна

Антомче - където се нуждаят от помощ и ти си там  bouquet много ти се възхищавам! Украските са чудни, а комплекта теменужките направо ухае и през компа Laughing Благодаря ти че сподели интересната техника

Крис - фаворит ми е делвичката Peace

Тини -  всичко ти е от красиво , по красиво

Роси - нямаш нещо което да не ми хареса, радвам се, че си се справила с лепенето на клечките на яйцата

Ане - дъските както всичките ти работи са като нарисувани, много ми харесва стилът ти, още повече че ти го доразви

Бонисофия -  дъската закачалка е много оригинална и добре направена

Мик 58 -  и твоите великденски украси са много красиви

ОХххххх, утрепах се от писане, ама така е. Който се ослушва Rolling Eyes  Laughing

# 114
Хей, момичета мили,
чудни неща сте сътворили.
Влезнах в нета да ви поразгледам аз
и тутакси,изпаднах в захлас.
Ахкам от възхита,
тича мъжо  и ме пита-
к`во пък толкоз ти видя,
та чак акъла ти излетя.
Супата разля , яденето загоря,
и гладен аз пак ще си заспя.
[/b]
След тез сполетели ме неволи не мога да се въздържа и да не изкажа възхищението си от невероятно нежните и прецизно изработени предмети на tini7.  bouquet
antom-нежните теменужки стоят много добре на вазичка - моливниче (и аз обичам такива многофункционални предмети)
росирос-много пъстри пролетни , зареждащи комплектчета си спретнала.Браво! Heart Eyes
Анe-изобщо не омръзваш с тези момиченца.Много красиви неща показваш и хрумванията са ти много оригинални и изпълнението е страхотно. Peace
bonnysofia-закачалката е невероятна.Но презентацията е нещо за което не мога да не те похваля.Много интересен фон и ....страхотна снимка. Hug
Mik58- чудесно изпълнение.много свежи идеи.Ама вие нещо много задобряхте.Браво , браво! Grinning
Не  съм коментирала отдавна но силно впечатление ми направи с оригиналността си дамаджанката на сврачето ,Здравкова с интересната и полезна изработка за ДГ на детенце.На Вал ненадминатите майсторски изпълнения на фигурки , на Джулис , красивата чиния с бебока и много интересното огнено кракле....Със сигурност пропускам някой да спомена но със сигурност не съм пропуснала да го разгледам подробно и обстойно .
Желая ви един много слънчев и позитивен четвъртък.  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Да следя.

# 116
  • Бургас
Момичета влизам само да почерпя за рождения ден на щерката. Днес Боряна става на 4 години

Много благодаря за хубавите думи

Весели празници
  bouquet

# 117
Тини да ти е живо и здраво момиченцето ,много да ви слуша и вие нея също   bouquet  bouquet

КаМи морската ти бутилка е великолепна  Heart Eyes Heart Eyes...много ми харесва  bouquet
Тини останаха ми очите в тези макове  smile3501
Антом наистина зареждащо комплектче  Heart Eyes..весело,пролетно   bouquet
Росирос прекрасна великденска серия   bouquet всичко много ми харесва  Heart Eyes
Ане толкова са красиви дъските   bouquet на мен момиченцата не са ми омръзнали  Wink,аа си мисля,че кракле не ти трябва с твоите фантастични фонове  Peace
Бони много интересна идея за закачалка и чудесно изпълнение   bouquet
Мик58 великденските творби са страхотни   bouquet,а на живо са още по хубави  Simple Smile

от мен две пролетни подложки-материалите са много дебел картон,студен порцелан и техниката папие-маше.Когато се лакират не може да се разбере ,че е картон стават много корави  Peace

http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.23136650
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.23136648

Злати днес ще ти напиша за подложката кученце в другата тема  Hug
Хайде лек ден и приятно боядисване на яйчицата   bouquet

Много се радвам за приятните емоции,които сте изпитали на срещата с удоволствие разглеждах снимките  Hug

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 07:32 от val1977

# 118
Здравейте прекрасни ,неуморими феи,
Росирос чудесни великденски неща ,естествено е че се разграбват бързо,то тази красота трябва да радва хората!
Ане как бе мила да ни омръзнат тези красоти които правиш,аз съм влюбена в твоите момиченца и в неповторимият ти стил на рисуване и дорисуване на фона и цветчетата !
Бонисофия много оригинална закачалка 1
Мик58 прекрасно си се справила с великденските украси .
Вал а за теб нямам думи да изразя възхищението си от твоята неизчерпаема фантазия за прилагане на различни техники и невероятен краен резултат.Очакваме МК как си ги сътворила.
Тини да е жива е здрава малката принцеса,да расте весела и много щастлива!

А сега от мен 3 дъски за приятелка :

http://genovevag.snimka.bg/arts/dekupaj-2011.570590.23136878

Хубав ден мили дами !

# 119
Добро утро момичета.
Благодаря за милите думи.
Тини-да е здравичка малката принцеска ,много сладко същество е.
Вал-каква е тази фантазия мило,откъде си ги измисляш,не знам..красота.
Гени-дъските са невероятно красиви,особено съм запленена от петлетата,много автентична.   
Мик58-великдески ,весели и празнични красоти.
Бони-много красивичка и идейна тая закачалка,направила си я страхотна.
момичета ,да ви кажа,вчера една моя позната ми каза,думи които много ме развълнуваха.каза ми,че последния месец е имала много тежки моменти,много лоши неща са я сполетяли и че единственото нещо което  е карало да се усмихне било когато във фейсбука гледала,красивите неща изработени от мен и моите приятелки и че сега като гледала великденските патета ,зайчета,кокошчици и цветя    си помислила и си казала,,Великден е и на мен ми се допразнува,,Това ме накара да се почувствам горда  и да усетя за пореден път,че правим хората щастливи,затова днес ще подарявам издухани яйца,нямам много 10бр, бях направила тези дни за моите племенници и дечица,но утре пак ще направя.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Общи условия

Активация на акаунт