Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 353
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
от друг форум,  прочетох че може би под"Емир ще се окаже с/у реалността"- той ще разбере за болестта на майка си newsm78, а не за годежа Sick

# 76
от друг форум,  прочетох че може би под"Емир ще се окаже с/у реалността"- той ще разбере за болестта на майка си newsm78, а не за годежа Sick
[/quote
е и това може да е ooooh! ooooh!а Фери я виждам да чисти входове и да ходи не с къси рокли ами с фистани като майка си и свекърва си Mr. Green Mr. Green

# 77
Може и така да е, нали се караше с баща си заради развода с майка му.

# 78
извинявай стана нещо като исках да те цитирам Praynig

# 79
извинявай стана нещо като исках да те цитирам Praynig
няма нищо Hug

# 80
Ако разбере за болестта й, вече съвсем няма да има време да тича след Фери. Май наистина от тук нататък, ще гледаме живота и на двамата по отделно.

# 81
Ако разбере за болестта й, вече съвсем няма да има време да тича след Фери. Май наистина от тук нататък, ще гледаме живота и на двамата по отделно.
  bouquet  bouquet
 а Зехра какво се прави на много честна,спомням си като се караха за късата и пола.Можела Фери да я носи,ама баща и да не виждал ooooh! ooooh!а сега била излъгала.Фери от проблеми нямаше време да говори с Емир

# 82
  • Варна
Като ви чета кофите наистина ще ни трябват  Sick

# 83
  • Варна
е и това може да е ooooh! ooooh!а Фери я виждам да чисти входове и да ходи не с къси рокли ами с фистани като майка си и свекърва си Mr. Green Mr. Green
И пет шест деца след нея  #Crazy

# 84
Като ви чета кофите наистина ще ни трябват  Sick
-за това не зная,но подреждане на човешки живот по фанатични разбирания ми идва множко Mr. Green Mr. Green Mr. Greenима толкова други житейски ситуации Thinking Thinking

# 85
Я моля ви се пуснете си  48 сек на 1-я фрагман и си усилете звука Grinning Heart Eyes

# 86
Ехоооооо  sohappy  Как сте мацки   love001

Хриси, благодаря за темата  Hug

# 87
Я моля ви се пуснете си  48 сек на 1-я фрагман и си усилете звука Grinning Heart Eyes
що Heart Eyes Heart Eyes

# 88
hahahaБратчедките вече сме се наредила една до друга  Shocked  Shocked Shocked

# 89
hahahaБратчедките вече сме се наредила една до друга  Shocked  Shocked Shocked
Ама аз ви разделих. Сега сме сестра, сестра, братчедка, братчедка. hahaha hahaha hahaha

Някой гледа ли сериалчето от 17 часа по БТВ - "Опасни улици"? Аз го загледах - хареса ми. Вече изгледах няколко епизода.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 17:59 от Snejka

Общи условия

Активация на акаунт