Първата буква- отбиване на номера?

• 5 928
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Мдаа... и според мен една Виолета много повече подхожда на баба Теменужка, а Жана - на баба Иванка, но за много хора вероятно Татяна и Илиана са по-добрият избор Simple Smile

# 46
  • София
Жана ми е много по-бабешко от Ивана Simple Smile на Иванка или Ивана или Йоана...или Яна....

# 47
Йоана слагат на Йорданките - нерде....

# 48
  • София
е това заради първата буква...

# 49
Жана ми е много по-бабешко от Ивана Simple Smile на Иванка или Ивана или Йоана...или Яна....

Не е реч за харесване, примерите бяха произволни.

# 50
  • София
здравейте.аз съм съвсем нова във форума..аз мисла,че не е отбиване на номера,особено ако името на бабата или дядото не допада на бъдещите родители.Дори и първата бъква- важното е желанието...

# 51
Angel dust майка ми не си харесва името и беше категорично против да е Антоанета малката. Mr. Green
Много жалко че нямаме нито една баба Виктория, толкова ми харесва. Crazy Принципно ако имахме момче баба Мина нямаше да я огрее, точно защото не харесвам мъжкия вариант на името. А да търся име което най-много ми харесва непременно с М. Rolling Eyes Ами защо тогава да не е именно любимото ми момчешко име, така и така примерно Мартин какво има общо с Мина? Почти колкото Калоян. Ми повече ми харесва Калоян пък  Crossing Arms Иначе аз баба Мина я уважавам много, тя ми каза да си кръстя детето както искам. Но за момиче името ми допада, а ние имаме момиче и проблема е решен. Не е Виктория де... hahaha

# 52
  • София
Извинявай, ама на Мина кой му е мъжкият вариант според теб? щото аз един св Мина знам, който си е мъж....

В крайна сметка момичето ти Мина ли е Simple Smile

А някой като не си харесва името, хептен пък не бих кръстила на него детето си...

# 53
Мъжкият вариант е Минчо или Минко. Да, голямата е Мина. Иначе Антония се приема по-добре от Антоанета според съименничката. Mr. Green А пък и първото дете е на другата баба, малко кофти второто да е на..съседката Виктория  hahaha
Ама ще навивам мъжа за трето, та да си сбъдна мечтата  Joy

# 54
Също Миньо или Миню. Уви, знам един 15 годишен Миньо, кръстен на дядо си Миньо  Confused  И 35 годишен Минчо познавам, при него е минало най- страшното.

# 55
В групата на сина ми в ДГ имат Минчо. Явно при него най-страшното предстои.
А, Пина Wink?!

# 56
  • Бургас
Йоана слагат на Йорданките - нерде....
Ми според мен това е най-доброто решение Wink.Предпочитам го пред Йордалина,каквато всъщност познавам Simple Smile.Йоана е най-удачният вариант при Йорданка..също и Даниела,ако бабата е по-известна в обществото като Данче или Данка.

# 57
Също Миньо или Миню. Уви, знам един 15 годишен Миньо, кръстен на дядо си Миньо  Confused  И 35 годишен Минчо познавам, при него е минало най- страшното.
Koe e страшното? Rolling Eyes

# 58
  • София
Аз на Йорданка бих кръстила Йордана.... но не и Йоана...

# 59
  • София
Също Миньо или Миню. Уви, знам един 15 годишен Миньо, кръстен на дядо си Миньо  Confused  И 35 годишен Минчо познавам, при него е минало най- страшното.
Koe e страшното? Rolling Eyes
Подигравките в училище.   Wink
Според някои, има имена, които в днешно време, да се кръщават с тях децата, си е истинско престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт