Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 013
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
Да отбележа, че Бихтер(Бенер) е доста красива жена със съвременна визия.

Пейкер /Нур Айсан/ е доста по-красива от Бихтер, дори най-красивата от всички в сериала...
Очите, въобще цялостното й излъчване е доста по-изразително и одухотворено от на когото и да е друг актьор...

Да, хубава е и тя, наистина. Макар че за мен най-хубава бе Елиф.

Много черна бе, Деги..........  Rolling Eyes

# 106
Според мен всяка една е хубава. Елиф и Пейкер са  красиви, но доста тривиална красота. Нихал има хубави, изразителни очи и хубава усмивка, а Бихтер , т.е. Берен има уникален чар - може да изглежда съвсем чиста, по-детски невинна, като малко момиченце, а може да бъде и като мръсница от класа, сексапилна, агресивна...

# 107
говорите за веждите на Берен Mr. Green Mr. Greenне съм виждала друга турска актриса с по грозни от нейните/като разплетена дамаджана са ми Mr. Green/,а явно в тази географска ширина на тези женски красоти се държи страшно Thinking Thinkingдаже гледах по телевизията за специална процедура,на която се подлагат за да предадат на веждите си вид,който много се харесва при тях Shocked Shocked Shocked

# 108
  • Бургас
Според мен всяка една е хубава. Елиф и Пейкер са  красиви, но доста тривиална красота. Нихал има хубави, изразителни очи и хубава усмивка, а Бихтер , т.е. Берен има уникален чар - може да изглежда съвсем чиста, по-детски невинна, като малко момиченце, а може да бъде и като мръсница от класа, сексапилна, агресивна...
Аз съм сигурна, че всяка една от тях би могла да изглежда както изисква ролята им. Въпрос на грим дрехи и визия. Всичко може да се постигне от добър актьор.

# 109
  • София
Изключително изкуствено предложение, отвсякъде лъхаше на сценка, която измисли Бехлюлчо, докато отегчено и намусено въртеше кутийката с пръстена в стаята си. Grinning
То Нихалчето глуповато, та дрънка и много, много мисъл не вложи.....бързаше да се изфука на останалите в салона. Laughing
Много жалко представление! ooooh!

# 110
  Здравейте,визията на мен и на двете ми хареса.Бихтер -в нея имаше шик,класа,стил,докато Нихал беше нежна като фея,естествена. За мен пък снощната визия на Бих е една от най-добрите й в сериала,определено изглеждаше като фатална жена.Съгласна съм с real inima,че светът за нея се срина снощи и точно това издаваше погледът й.  Берен има някакво излъчване,което на мен ми допада,тя е като мистерия,загадка,не знаеш какво те очаква на следващия ъгъл и за това на мен ми  е интересна.
   Бих какво може  да направи ,за да не ги разкрият-единствено да държи Бешир далеч от Аднан,нещо,което се опитва да постигне.Методите й са без коментар,но това че видиш ли горкия Бех се жертва заради тях двамата и тя го подтиква към тези стъпки  Stop Това си е негово решение касаещо най-вече и главно него самия.
  А това за декларациите на Бех,че не иска  да нарани семейството си ,а сега точно натам се е запътил,разкрива него като характер и човек и аз не виждам нищо нелогично в това.Единствено съмненията,които терзаеха Нихал как се изпариха яко дим,това ми е много чудно  newsm78

# 111
Здравейте,

За мен Барен има много общо от Бихтер.
Тя е секси ,но някак не ТЕЖИ като жена,затова и рейтинга и пада
Отношенията и с Къванч са показателни.
Те не са  приятелски.  newsm78   Гледах клипове с новини/клюки/как двамата присъстват на едни и същи събития и не се поздравяват.
А не  са и били интимни-официално #Crazy./има слухове ЗА/
Туба , Хазел не биха допуснали някой колега да си позволи да интимничи -неофициално.

# 112
 Поне се научи да изписваш имената им правилно.За твое сведение Туба е била в любовна връзка с колега от сериал,за Хазал има време. А кой в какви отношения  е бил,едва ли точно ти има как да знаеш. Привидната дистанция не означава това,което ти си мислиш-че отношенията им не са приятелски.Човек пази най-ревниво личните си взаимоотношения,които не желае да станат достояние на всички.

# 113
говорите за веждите на Берен Mr. Green Mr. Greenне съм виждала друга турска актриса с по грозни от нейните/като разплетена дамаджана са ми Mr. Green/,а явно в тази географска ширина на тези женски красоти се държи страшно Thinking Thinkingдаже гледах по телевизията за специална процедура,на която се подлагат за да предадат на веждите си вид,който много се харесва при тях Shocked Shocked Shocked
smile3501

# 114
Здравейте,

За мен Барен има много общо от Бихтер.
Тя е секси ,но някак не ТЕЖИ като жена,затова и рейтинга и падаОтношенията и с Къванч са показателни.

Айдеее-почна се.......... #Crazy ooooh!

Подозирам вече, че някой работи като PR при Хазал Кая..................  Laughing  Crazy Crazy Crazy hahaha

Привидната дистанция не означава това,което ти си мислиш-че отношенията им не са приятелски.Човек пази най-ревниво личните си взаимоотношения,които не желае да станат достояние на всички.

Аааа, бива ли такива работи-Берен и Киво е трябвало да се хвърлят в страстна прегръдка, за да може Силвия-Мария да ги види и да ги зачеркне окончателно като развратни и пошли същества-не само във филма, но и в живота......  Mr. Green Crazy Crazy

# 115
Аз съм сигурна, че всяка една от тях би могла да изглежда както изисква ролята им. Въпрос на грим дрехи и визия. Всичко може да се постигне от добър актьор.

Много се съмнявам.....не е само до грим и визия.

silvia_maria  - поредната глупост! ooooh!

# 116
даже гледах по телевизията за специална процедура,на която се подлагат за да предадат на веждите си вид,който много се харесва при тях Shocked Shocked Shocked

Какво им правят на веждите с тази процедура?

На мен и двете не ми харесаха вчера...ама въпрос на вкус. Прекаляват с черното и това ретро костюмче  Sick А пък с Нихал направо се бяха подиграли с този пристегнат чаршаф. Пък и на всичкото отгоре скъсен отпред, за да се видят умопомрачителните и крака Crazy.

На мен много ми харесваше визията на Бих в началото. Свежи и секси тоалети, в приятни нежни тонове. Сега се опитват да я направят на Дракула Laughing

# 117
Поне се научи да изписваш имената им правилно.За твое сведение Туба е била в любовна връзка с колега от сериал,за Хазал има време. А кой в какви отношения  е бил,едва ли точно ти има как да знаеш. Привидната дистанция не означава това,което ти си мислиш-че отношенията им не са приятелски.Човек пази най-ревниво личните си взаимоотношения,които не желае да станат достояние на всички.
smile3501  Ччаровница!

Силвия-Мария защо се опитваш да намесваш личните отношения на актьорите в настоящият филм newsm78

# 118
   real inima  bouquet
  Личните взаимоотношения идват да докажат тезата кой кого обича и че Берен по нищо,ама нищо не се различава от Бихтер  Crazy
  loca-нали се е демонизирала,трябва това да стане видно,ако някой го пропусне   Wink   Laughing

# 119
Изключително тъпо е да си мислиш, че екранния образ, който пресъздава даден артист, отговаря на реалните качества и характер.... Първото е просто роля!

Общи условия

Активация на акаунт