Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 045
  • 716
  •   1
Отговори
# 450

Никой не го е провокирал,просто реши,че най- накрая трябва да се разприказва. Цял филм си трая,10 минс преди края реши да се прави на много праведен.Аднан отиде при него,в работилницата и го попита какво знае за Бехлюл.Това е.Можеше да си премълчи.

Joy Joy Joy Joy

Това не показва ли ,че не знаеш ЗАЩО  Бешир се отказа от лечение на излечимата туберкулоза
 и ЗАЩО пожела да говори с Аднан преди сватбата

А зщо трябва да знае? Тези серии все още не са излъчени по БТВ. hahaha

То докато ги излъчат още колко пъти ще ти ги преразкажат!.............  Rolling Eyes  Crazy Това не ти ли е познато-  tantrum tantrum Rage Rage Rage Banghead Rage smile3538 smile3517 newsm77 smile3527 af

Малина-доколкото разбрах Lady Vi e на твоето мнение-не се пали излишно!  Thinking

# 451
  • Бургас

Това не показва ли ,че не знаеш ЗАЩО  Бешир се отказа от лечение на излечимата туберкулоза

Ако туберкулозата е нелечима,защо е тогава лечение??  Неизлечима - лечение...много си противоречиш.Ако ще е да запълваш темата с празни приказки - не се хаби.Беги да четеш книги.
Да не ставаме гадни. Неизлечимите - леталните заболявания също подлежат на третиране. С цел удължаване на живота или подобряване на качеството му.

# 452

Ако туберкулозата е нелечима,защо е тогава лечение??  Неизлечима - лечение...много си противоречиш.Ако ще е да запълваш темата с празни приказки - не се хаби.Беги да четеш книги.

Миличка не ти го пожелавам ,но онкологиите са пълни с хора /неизлечимо болни/,
където  се опитват С ЛЕЧЕНИЕ да удължат живота на болните с месец или година .
Не бъди толкова сигурна ,когато си некомпетентна

# 453
Много вълнуващ сериал се оказа „Забранения плод”!
Отдавна нямаше толкова интересна тема като тази, с толкова много дискусии,различни гледни точки,някой от тях много нестандарни,но смислени.Не се учудвам ,че нестандарното мислене,различното от стереотипа,от статуквото, не среща симпатизанти.
Ние сме си застъпили чергата на нашето мнение и това е! Всяко различно от него подигравателно (и понякога) обидно е отричано.Не се търси рационалното зрънце,което може би ще отвори някое крило на спуснатите ни кепенци.Затова зачестиха извиненията,които се поднасят на тази или онази съфорумка.

newsm10

По начина по-който коментират героите ,става ясно ,че БиБ феновете са гледали
 сериала без превод-пантомима .
 Правили са  изводи от собствените фантазиии  и желания.
Те сами ще се преориентират или ще се скрият ,след 64 епизод/след 12-тина епизода/  bouquet

Аз гледах сериала слушайки и разбирайки го.Не съм си фантазирала!
Нито ще се скрия,още по-малко пък ще се преориентирам.
На теб не ти ли стана ясно,че не можеш да променяш възгледи?!
Пиши си твоето мнение,без да харектеризараш  други съфорумки  Stop

# 454
# 455
Стига сте я плашили, че ще спре да пише. hahaha hahaha hahaha

Миличка не ти го пожелавам ,но онкологиите са пълни с хора /неизлечимо болни/,
Не бъди толкова сигурна ,когато си некомпетентна

О, я недей да фамилиарничиш.............  Tired   И да обвиняваш другите в некомпетентност........

# 456

По начина по-който коментират героите ,става ясно ,че БиБ феновете са гледали
 сериала без превод-пантомима .
 Правили са  изводи от собствените фантазиии  и желания.
Те сами ще се преориентират или ще се скрият ,след 64 епизод/след 12-тина епизода/  bouquet

Чудя се докога ще обиждате другите, които имат различно мнение от вас?
 Докога ще обвинявате другите в малоумие и слепота?
Докога Вие ще преценявате, че другите са глухи, или не разбират нищо, и са като бебтата, които само гледат картинки?
По същия начин може да се твърди, че Вие имате Ваши си фантазии и желания (смисълът, който влагате в израза, е подигравателен, и целите уязвяването на останалите - тоест, не сте с нищо по-различна от вашата "омразна" Бихтер  Grinning , демек - "с вашите камъни - по вашата глава).
Докога ще продължавате да изземвате думите от сценаристите и автора на книгата. Вие нито сте писали книгата, нито сте писали сценария.
Докога ще делите всички на "фенки на БиБ" и "нормалните".
Как може никой друг, изказващ се в тази тема, да бъде приет с неговото мислене и с неговата позиция, и не да подразни останалите.
И точно в това е хубавото - всеки изказва "НЕГОВАТА" позиция и мислене.
Чудя се на търпението на някои дами, свалям им шапка.
Последно, но не по значимост - за Вас обучението в училище по български език и граматика е спряло след първи клас. Ако отделяте малко повече време за самообучение или дори посещавате курсове, бихте била по-полезна на себе си и на останалите. Дори моите деца. които са учили в България само по 1-2 години, могат да пишат по-грамотно.
Не съм обичащ конфронтацията човек, но когато виждам крещяща несправедливост, съм длъжна да изкажа своето негодувание.
Да подчертая за протокола - не съм "фенка на БиБ", нито "фенка на БиН", а формирам мнението си успоредно с развитието на филма.

Апропо, аз съм още много любопитна и бих желала да ми разясните - защо романът се нарича"Забранена любов", чия любов се визира????

# 457
  • Бургас
Ако ще се карате, защо не опитате на лични? Само се спамим.   bouquet
Нямам никакво желание да чета за фенките на нам кой си и нормалните...
Големи жени сме станали и деца възпитаваме. А в същото време тук е като ...

Аз до сега си мислех, че Бешир умира от рак. Вярно ли е, че не е рак? И, че е лечимо заболяване. И той се е отказал от лечение. Мале ако да, е по - зле от колкото си мислех.

# 458
  • до една звездичка
Апропо, аз съм още много любопитна и бих желала да ми разясните - защо романът се нарича"Забранена любов", чия любов се визира????

Joy А, де?

Сигурно за оригиналът се има предвид Бихтер - Бехлюл, макар че според мен още доста двойки биха могли спокойно да се вместят в тази категория.

За две се сещам веднага:

Нихал - Бешир
Мадмоазел - Аднан

# 459
Веднага отговарям-на братовчеда и братовчедката-   Crossing Arms Все пак са в родствена връзка.....  Mr. Green

# 460
Бешир не е болен от рак,а от туберкулоза  Sad

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 14:59 от plams12

# 461
  Sesana-от рак умира,правилно си разбрала
  еmely-изцяло на твоето мнение съм и го подкрепям 110 процента   bouquet

# 462
  • Burgas, Bulgaria
Много ме дразни как обличат Нихал,снощи с тази бяла рокля и подчертаха късите крака.

# 463
Е,значи и за мен е новост,че умира от рак-не знаех! Shocked

# 464
Ако ще се карате, защо не опитате на лични? Само се спамим.   bouquet
Нямам никакво желание да чета за фенките на нам кой си и нормалните...
Големи жени сме станали и деца възпитаваме. А в същото време тук е като ...

Аз до сега си мислех, че Бешир умира от рак. Вярно ли е, че не е рак? И, че е лечимо заболяване. И той се е отказал от лечение. Мале ако да, е по - зле от колкото си мислех.

Аз също мислех ,че е рак ,но моя близка ми каза туберкулоза-не гарантирам

Общи условия

Активация на акаунт