Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 058
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Да им се неначудиш на Бехлюл и Бихтер как се държат на публични места..сякаш хората са слепи и никой не разбира какви ги вършат,ядосват ме!Но вчера като изгледах последните няколко серии на филма и ми стана много мъчно за Бихтер/толкова е тъжна,че  Cry/.

# 437

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 13:58 от Slawena

# 438
  Не съм казала Мадмоазел да вика,въобще съм нямала това предвид.Не смятам,че в решенията за децата тя има равна тежест с Аднан,тя може да си каже мнението,но крайното решение е негово,винаги-пр.не беше съгласна да се променят стаите без знанието на децата,но каза ли дори нещо? Дори да е несъгласна,няма право да спори,да се аргументира и настоява,няма право да каже открито какво мисли и защо,тъй като не е в такава позиция. Мадмоазел се грижи много и всеотдайно за децата,обича ги,но няма властта и тежестта на пълноправния родител. Аднан като родител го е хванала липсата,вярно е,не разговаря с нито едно от трите деца истински,всеки има  огромна свобода на действие и част от причините за всичко случило се,е именно той.

Сесана- добре,ясно е че имаме различни въгледи по въпроса,затова да прекратим.Ти си имаш мнение и аз го уважавам  Peace

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 13:26 от charovnica

# 439
  • БГ
Много вълнуващ сериал се оказа „Забранения плод”!
Отдавна нямаше толкова интересна тема като тази, с толкова много дискусии,различни гледни точки,някой от тях много нестандарни,но смислени.Не се учудвам ,че нестандарното мислене,различното от стереотипа,от статуквото, не среща симпатизанти.
Ние сме си застъпили чергата на нашето мнение и това е! Всяко различно от него подигравателно (и понякога) обидно е отричано.Не се търси рационалното зрънце,което може би ще отвори някое крило на спуснатите ни кепенци.Затова зачестиха извиненията,които се поднасят на тази или онази съфорумка.

# 440
Много вълнуващ сериал се оказа „Забранения плод”!
Отдавна нямаше толкова интересна тема като тази, с толкова много дискусии,различни гледни точки,някой от тях много нестандарни,но смислени.Не се учудвам ,че нестандарното мислене,различното от стереотипа,от статуквото, не среща симпатизанти.
Ние сме си застъпили чергата на нашето мнение и това е! Всяко различно от него подигравателно (и понякога) обидно е отричано.Не се търси рационалното зрънце,което може би ще отвори някое крило на спуснатите ни кепенци.Затова зачестиха извиненията,които се поднасят на тази или онази съфорумка.

newsm10

По начина по-който коментират героите ,става ясно ,че БиБ феновете са гледали
 сериала без превод-пантомима .
 Правили са  изводи от собствените фантазиии  и желания.
Те сами ще се преориентират или ще се скрият ,след 64 епизод/след 12-тина епизода/  bouquet

# 441
 blahblah   Sick

Да пази Бог!  Praynig

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 13:54 от biskit

# 442
Силвиа_Мариа,продължаваш упорито и във всяко твое мнение да обиждаш определена група от пишещите тук.Каква е целта ти?
А аз като фенка на Бихтер,не само,че няма да се изпокрия,а ще стоя до последно и ще бъда твоя трън в задника.

# 443
Силвиа_Мариа,продължаваш упорито и във всяко твое мнение да обиждаш определена група от пишещите тук.Каква е целта ти?
А аз като фенка на Бихтер,не само,че няма да се изпокрия,а ще стоя до последно и ще бъда твоя трън в задника.

Peace

Стават-два!  Mr. Green

# 444
Стига сте я плашили, че ще спре да пише. hahaha hahaha hahaha

# 445
Не съм била никога фенка на Бихтер,още от самото начало не ми допадна с поведението си нито кам майка си,нито към сестра си пък камо ли към Аднан.Между другото добро попадение беше сватбата и - хем да бъде с/у майка си хем и да подсигури покрив над главата си ,защото и двете оставаха на улицата.Попадна в дом с възпитани и хора на доста добро положение,но хайде сега да си въртим опашлето и със племенника на Аднан.Любов,любов но това вече се обърна на бойно поле м/у тях,като не могат един без друг да хващат пътя и да освободят хората от тяхното досадно присъствие,да ама паричките на "чичко паричко" ги няма,трудно се живее с една гола любов като тяхната.При аборта и останах очудена,защото една здраво мислеща жена никога не би посегнала на живота на дори нероденото си дете и то без знанието на съпруга си.Коя от нас би го направила ей така с лека ръка.Затова че перфектно си играе ролята никога не съм го оспорвала,но каква красота има дори във външността и - дори и прислугата изглежда по добре от нея,като излезне от банята без грим е като порскубана кокошка,само дрехите и гримът и горе-долу успяват да прикрият донякъде прелестите и.За Нихал вече мога да кажа че има невероятно излъчване,интелект и възпитание.Това е моето мнение и на който не му харесва просто не ме занимавайте.

О,ще те занимавам и още как.  HugБраво страхотно мнение.  bouquet
Очаквам с нетърпение твоето занимаване миличка.Всеки си има право на мнение и една ли точно  Вие ще бъдете в състояние да ми го промените.Точно  затова се праят тези форуми всеки да изказва своето мнение  а не да насажда своето.

# 446

Никой не го е провокирал,просто реши,че най- накрая трябва да се разприказва. Цял филм си трая,10 минс преди края реши да се прави на много праведен.Аднан отиде при него,в работилницата и го попита какво знае за Бехлюл.Това е.Можеше да си премълчи.

Joy Joy Joy Joy

Това не показва ли ,че не знаеш ЗАЩО  Бешир се отказа от лечение на излечимата туберкулоза
 и ЗАЩО пожела да говори с Аднан преди сватбата

# 447

Уплаши ни. Mr. Green
Всъщност имам идея за това поведение.Като не може да обори нечие мнение - структурирано и анализирано от всички ъгли,се започва с евтините номерца и свеждане под общ знаменател 'фенките на Бихтер' и току виж тази група,която толкова много я дразни,сме спрели да пишем и я оставим да си царува сама с измишльотините си.

Това не показва ли ,че не знаеш ЗАЩО  Бешир се отказа от лечение на излечимата туберкулоза

Ако туберкулозата е нелечима,защо е тогава лечение??  Неизлечима - лечение...много си противоречиш.Ако ще е да запълваш темата с празни приказки - не се хаби.Беги да четеш книги.

# 448

Уплаши ни. Mr. Green
Всъщност имам идея за това поведение.Като не може да обори нечие мнение - структурирано и анализирано от всички ъгли,се започва с евтините номерца и свеждане под общ знаменател 'фенките на Бихтер' и току виж тази група,която толкова много я дразни,сме спрели да пишем и я оставим да си царува сама с измишльотините си.

Да, ама-НЕ!   Thinking

# 449

Никой не го е провокирал,просто реши,че най- накрая трябва да се разприказва. Цял филм си трая,10 минс преди края реши да се прави на много праведен.Аднан отиде при него,в работилницата и го попита какво знае за Бехлюл.Това е.Можеше да си премълчи.

Joy Joy Joy Joy

и ЗАЩО пожела да говори с Аднан преди сватбата

А зщо трябва да знае? Тези серии все още не са излъчени по БТВ. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт