Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 091
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
# 376

Ако се съди по прическата на Къванч,снимките са от периода на около 50 еп.на филма.
Във всички случаи са имали период на добри отношения.

Къванч е направил специално изявление на пресконференция/предполагам след края на филма/ ,че няма връзка с Барен .Според мен това я е подразнило независимо  дали е вярно или не.

Ако бе малко по-интелигентна/,както е добра актриса/ трябваше да се прави на приятелка ,а не да го игнорира на парти ,като непознат  Peace

Аз никога не съм твърдяла , че са имали връзка с Берен ! Снимките , които сложих са по повод твърдениятат ти , че са се разминавали като пътни знаци по партита. Вижда се , че това не е така.Терзийска Heart Eyes ти казала от кога са снимките - доста време след приключването на филма , а не по време на снимки. Ще потърся и тези от наградите на списание Ел - те са още по- пресни - от миналата година ! Аз никога не съм срещала клипчета или снимки и твърдения в пресата , които да говорят ,че тя го подминава и не са в добри отношения. Дай линк да видим тези клипчета или снимки , ще ми бъде интересно .

# 377
Аз мисля,че Нихал се държа много мило и прилично като всяко влюбено и неопитно момиче,но Бихлюл беше студен като айсберг.Ако бях на нейно място щях да го отцепя на секундата а не да мрънка и врънка като ученичка,но явно нещастното създание не си дава сметка в каква подла игра е вкарана със съдействието на всички-Бих,Бех,Бешир и Фирдевс.А Бих накрая като разбра защо се е сби Бих с Хилми все едно беше глътнала развален лимон.Нали беше много смела,сега защо се изплаши,защо не застана зад Бех и да го подкрепи,ами отново с нейната злобна усмивчица му каза "аз поне обичам мъжа си" - хайде не с тези мръсни номерца.Толкова го обича Аднан ,че при всеки повик от страна на Бех си вдига полите.А Бех едва ли до края ще успее да се влюби в малката и невинна Нихал.За мен едва ли м/у Б и Б съществува вече любов,само се нараняват,обиждат и гледат кой как да прецака,е това ако е любов здраве му кажи. newsm78

newsm10
 smile3503

А-неее   според фенките на Бихтер  ............................ hahaha БиБ са        ромео и жулиета

# 378
  Здравейте,спред мен снощи Бихтер го подкрепи накрая,за да замажат дружно очите на Аднан и Нихал и след това се извини,защото разбра,че меко казано се е оляла с излиянията на приема.Тя определено може да го подлуди и за мен го прави,за да предизивика реакция у него,той да й каже,че не е вярно,да й опонира и т.н.,обаче много далеч стига,много.Ясно е,че е много наранена и за да покаже как се чувства кара и другия да го изпитва,уязвявайки го.
  Не мислят кой кого да прецака,напротив те са заедно в идеята да се измъкнат.

# 379
dterziiska ,  newsm51!Благодаря за снимките - неуморна , както винаги !   love001

Slawena ,  newsm51  love001

Това , че никой не обърна внимание на Бихтер и на мен ми направи впечатление , но мисля ,че беше умел режисьорски акцент. По този начин отново показаха самотата на тази жена - никога не е била и не се е чувствала като част от това семейство .Нихал не случайно отиде при нея накрая , дори на Несрин показа пръстена преди това !

# 380

Аз никога не съм твърдяла , че са имали връзка с Берен ! Снимките , които сложих са по повод твърдениятат ти , че са се разминавали като пътни знаци по партита. Вижда се , че това не е така.Терзийска Heart Eyes ти казала от кога са снимките - доста време след приключването на филма , а не по време на снимки. Ще потърся и тези от наградите на списание Ел - те са още по- пресни - от миналата година ! Аз никога не съм срещала клипчета или снимки и твърдения в пресата , които да говорят ,че тя го подминава и не са в добри отношения. Дай линк да видим тези клипчета или снимки , ще ми бъде интересно .

Аз разглеждах клипове с Къванч  и попаднах съвсем случайно на клип от клюкарско предаване,едното бе от някаква сватба ,другото не разбрах.
Сензацията бе ,че не се поздравяват.
Повече попаднах на клипове с Хазал и Къванч,които ходят по разни предавания и не ги гледах
целите.Беше преди седмица и сега нямам време да ги търся.

А това ,че Къванч е заявил ,че няма връзка с Барен го четох от статия .
Беше грозно ,защото излизаше ,че няма ,но не защото не би могъл.........
Според мен, ако го питат за Хазал щеше да каже ,според мен шеговито "много бих искал ,но тя е заета или друга шега"

# 381
  Бихтер на годежа никой не й обърна внимание,нито тя забелязваше другите,сякаш тя беше някакъв ням свидетел в реализирането на един от най-големите си страхове,затова и загуби ума и дума и се включи накрая.Пък и майка й бе иззела изцяло нейните функции и отвличаше вниманието.
  Силвиа-ама ти в главата на Къванч ли си или какво,защото му знаеш мислите и репликите и с кой какво е имал или би могъл да има? Разбрахме,че за теб в реалния живот Къванч смята Берен за долна и пропаднала жена/което напълно се припокрива с екранния й образ/,а предпочита многократно повече Хазал/която също се припокрива с екранния си образ/,хайде стига толкова,банално стана.

# 382
Не съм била никога фенка на Бихтер,още от самото начало не ми допадна с поведението си нито кам майка си,нито към сестра си пък камо ли към Аднан.Между другото добро попадение беше сватбата и - хем да бъде с/у майка си хем и да подсигури покрив над главата си ,защото и двете оставаха на улицата.Попадна в дом с възпитани и хора на доста добро положение,но хайде сега да си въртим опашлето и със племенника на Аднан.Любов,любов но това вече се обърна на бойно поле м/у тях,като не могат един без друг да хващат пътя и да освободят хората от тяхното досадно присъствие,да ама паричките на "чичко паричко" ги няма,трудно се живее с една гола любов като тяхната.При аборта и останах очудена,защото една здраво мислеща жена никога не би посегнала на живота на дори нероденото си дете и то без знанието на съпруга си.Коя от нас би го направила ей така с лека ръка.Затова че перфектно си играе ролята никога не съм го оспорвала,но каква красота има дори във външността и - дори и прислугата изглежда по добре от нея,като излезне от банята без грим е като порскубана кокошка,само дрехите и гримът и горе-долу успяват да прикрият донякъде прелестите и.За Нихал вече мога да кажа че има невероятно излъчване,интелект и възпитание.Това е моето мнение и на който не му харесва просто не ме занимавайте.

# 383
# 384

Оооо, стига вече-от вчера дъвчеш едни и същи глупости!Цялата тема ти каза-ти пак си знаеш твоето!
Не можеш ли да си представиш,че има положение в което двама души са уловени с гръб един към друг-и какво следва-че са скарани ли?
Бихтер не го поздравила-лека жена!
Бихтер го поздравила-пак лека жена!

Вземи се спри вече!  Tired

# 385
Когато имаш време - потърси ги ! Peace Аз също съм срещала коментари в пресата , в които отричат и двамата да имат връзка , но те са по повод клюките , че отношенията им са продължили и извън филма. Странно ми е как прецени ,че точно това е имал Къванч предвид, коментирайки . Излиза така , че той едва ли не пренася отношенията си от филма и в реалния живот - според теб щом във филма вече се дразни от Бихтер , то и в живота я коментира грозно , пък виждаш ли Хазал - с чувство за хумор ! Това , е меко казано , смехотворно !

# 386
  malina40-всеки има право на мнение да харесва или не харесва някой,въпрос на предпочитания  Peace

# 387
# 388
gospojata   bouquet , според мен допълнително сценаристите напомниха за "тихата Война" между Них и Вих, първо заради Аднан сега и заради Бех...
Допреди появата на Бих в къщата, младата госпожица е била и е получавала всичкото внимание и любов.
За Бешир нямя да говоря освен това, че понякога трябва да можеш да заравяш дълбоко в Сърцето си онова, което си чул с Ушите си...и то завинаги...

# 389
 malina40-всеки има право на мнение да харесва или не харесва някой,въпрос на предпочитания  Peace

Да , Малина поне не е агресивна в твърденията си, а не като други , които не спират-така-  tantrum Rage Rage Rage Banghead  ruporuu smile3538 smile3538 smile3538 newsm36 Misc Ghost af afwitch

Общи условия

Активация на акаунт