Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 069
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
  • Pleven, Bulgaria
Наистина когото са заедно БиБ живеят в някакъв свой свят,но не само Бешир нахлува в него.Винаги е имало нещо което им напомня кой са и къде се намират,Бешир е този,който им показа директно че има заплаха за тях.Според мен образа на Бешир става доста по-отрицател поне моето мнение се промени към лошо.И аз мисля че или всичко трябва да се каже всичко навреме,или да замълчи.Но да не забравяме,че в този филм никои няма смелостта да направи това което говори.

# 361
  bouquet

Епизод 115
Нихат споделя с Айнур и Пейкер какво му е казал Химли. Нихал и Бехлюл обсъждат сватбата. Пейкер тактично търси отговор от Бихтер на повдигнатите от Химли обвинения. Без да иска Бихтер започва да страда от бъдещия съюз и се притеснява, че Нихал постепенно ще я измести в сърцето на любимия.

Тези от btv са направо за убиване с тези накъсани серии,губи се целия замисъл на епизодите #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 10:14 от Slawena

# 362
Добро утро  bouquet
Някой беше споменал,че Бещир в деня на сватбата разказва за станалото.
Какво и кой го е провокирал?
Ако не е уместно в темата,може ли на лични Praynig

Добро утро  bouquet

Бешир каза ,защото Бехлюл наруши обещанието да не се среща с Бихтер.
А мадмоазел ги видя как БиБ се срещнаха и си говореха в гората.
На тази среща Бехлюл каза на Бихтер:
край,това между нас беше страст ,а не любов,ти си луда по мен,разплака се , заради Нихал..........
.....
в общи линии каза и ,че не я е обичал и КРАЙ,но
това мадмоазел не го чу и каза на Бешир за срещата......
.....та затова ,той не отиде в болница ,а поиска среща с Аднан и разказа .......

# 363
  • Бургас
Аз от снощната серия останах разочарована. От Бихтер, Хилми, Бехлюл.
От Бихтер заради разговора и с Бехлюл. Не разбра ли тази жена, че точно с тези атаки греши.  Последната беше върха. То бива да си вярваш, но чак толкова. Явно страха и е голям, но прави грешка след грешка. Явно не успя да прозре, че при всяка такава атака губи позиции, а не обратно.
И онази реплика към Нихал: Госпожа Фирдефс и този план направи.  Sad Мълчи бе жена. Не трови хората. Нихал не е виновна за нищо. Как само мушна с пръстче в раната и. Защо да не и развали годежа, пък бил той и фиктивен.
От Хилми и бандата. Много тъпо постъпи. Сега им даде време да се подготвят с оправдание.  Laughing Смятах, че е по - хитър.
От Бехлюл: Той изтърва края на нещата. Сам даде на Хилми отговора, който все още нямаше.
Но пък баба Фирдефс пак изигра картите добре.

# 364
Здравейте  Hug

Може ли някой да ми даде линк на снощната серия, че неможах да я гледам  Praynig

# 365
Здравейте  Hug

Може ли някой да ми даде линк на снощната серия, че неможах да я гледам  Praynig

Заповядай !  bouquet

http://vbox7.com/collection:1304535

# 366
Здравейте  Hug

Може ли някой да ми даде линк на снощната серия, че неможах да я гледам  Praynig

http://www.dailymotion.com/playlist/x1jm28_3031al_ask-i-memnu-75#videoId=xh92hr

http://vbox7.com/collection:1304535
http://vbox7.com/groups/080f7e38f760

Тук alex качва еп -114, Wink

# 367
  • до една звездичка
На мен пък ми беше супер странно в снощния епизод, как никой не се усъмни в реакцията (или по-скоро липсата на такава) от страна на Бихтер, при обявяването на годежа?
Всички скачат-подскачат, врякат, радват се, чудят се, само госпожата се муси и сюндючи... newsm78 Колко ли пък трябва да си заспал, че да не забележиш?

# 368
gospojata   newsm51 smile3503

# 369
Аз мисля,че Нихал се държа много мило и прилично като всяко влюбено и неопитно момиче,но Бихлюл беше студен като айсберг.Ако бях на нейно място щях да го отцепя на секундата а не да мрънка и врънка като ученичка,но явно нещастното създание не си дава сметка в каква подла игра е вкарана със съдействието на всички-Бих,Бех,Бешир и Фирдевс.А Бих накрая като разбра защо се е сби Бих с Хилми все едно беше глътнала развален лимон.Нали беше много смела,сега защо се изплаши,защо не застана зад Бех и да го подкрепи,ами отново с нейната злобна усмивчица му каза "аз поне обичам мъжа си" - хайде не с тези мръсни номерца.Толкова го обича Аднан ,че при всеки повик от страна на Бех си вдига полите.А Бех едва ли до края ще успее да се влюби в малката и невинна Нихал.За мен едва ли м/у Б и Б съществува вече любов,само се нараняват,обиждат и гледат кой как да прецака,е това ако е любов здраве му кажи. newsm78

# 370
# 371
Аз от снощната серия останах разочарована. От Бихтер, Хилми, Бехлюл.
От Бихтер заради разговора и с Бехлюл. Не разбра ли тази жена, че точно с тези атаки греши.  Последната беше върха. То бива да си вярваш, но чак толкова. Явно страха и е голям, но прави грешка след грешка. Явно не успя да прозре, че при всяка такава атака губи позиции, а не обратно.
И онази реплика към Нихал: Госпожа Фирдефс и този план направи.  Sad Мълчи бе жена. Не трови хората. Нихал не е виновна за нищо. Как само мушна с пръстче в раната и. Защо да не и развали годежа, пък бил той и фиктивен.
От Хилми и бандата. Много тъпо постъпи. Сега им даде време да се подготвят с оправдание.  Laughing Смятах, че е по - хитър.
От Бехлюл: Той изтърва края на нещата. Сам даде на Хилми отговора, който все още нямаше.
Но пък баба Фирдефс пак изигра картите добре.
newsm51

# 372
Бехлюл беше студен като айсберг.

Защо ли........???  newsm78  Mr. Green

На мен пък ми беше супер странно в снощния епизод, как никой не се усъмни в реакцията (или по-скоро липсата на такава) от страна на Бихтер, при обявяването на годежа?
Всички скачат-подскачат, врякат, радват се, чудят се, само госпожата се муси и сюндючи... newsm78 Колко ли пък трябва да си заспал, че да не забележиш?

Те не я забелязаха в общата еуфория........  Wink Пък и тя "честити" с половин уста..........   Twisted Evil

# 373

Защо ли........???  newsm78

От горещата като лава лИбоФ която изпитва,ще го е втресло Mr. Green

# 374

Защо ли........???  newsm78

От горещата като лава лИбоФ която изпитва

Peace Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт