Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 211
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  Преди време бях писала,че от един момент нататък Нихал също ще има своята вина за всичко случило се,този момент дойде.Тя наистина не е глупава,вижда,че всичко е насила,но продължава,защото тя го"иска",сякаш той е кукла и като му кажеш "Обичай Нихал"  и той я заобичва,по заповед... Сама каза,че е принуден,а Мадмоазели тя-щом детето иска,така ще стане, всичко останало са малки подробности  Sick

# 526
# 527
Каква игра!
Заклевам ви се, разплакаха ме тези хора  Cry
 Не само теб,не само...
  Въпреки годежа и цялата суетня тама бяха само те двамата,останалите бяха само фон,на който се разиграва тяхната лична драма и трагедия,болката им ,тя бяха в свой свят и никой друг не съществуваше за тях.Бех се разкъсваше само от мъка,нито Нихал виждаше ,нито нещо друго,освен Бихтер.А тя като притвори очи накрая сякаш си представяше,че е в ръцете му,поне мечтите никой не може да им отнеме.

Много добре казано. Peace А Бех как само се усмихна, когато се почука на врата, беше сигурен че е Бихтер. Simple Smile

# 528
Чак ми става жал за Бехлюл на моменти -едната излезе от стаята другата влезе направо го е загазил човека

# 529
http://www.youtube.com/watch?v=tHzJbk6Vyts
това е песента - Bir Gunah Gibi

# 530

Абсолютно!Всичко останало беше фон.И то така контрастен - сияещата Нихал, усмихнатия и нищо не подозиращ(както винаги) Аднан.А Бехлюл и Бихтер също толкова еднакви, но в другата крайност.
Още от сцената в стаята на Бехлюл се трогнах.Как се гледаха, как едвам се сдържаха и провокираха с поглед и докосвания.И когато Нихал слагаше пръстена на Бехлюл с каква радостна усмивка каза: вижте го как се вълнува, чак трепери...

Аз също още от сцената в стаята бях възхитена,но краят беше особено затрогващ,защото само очите им говореха как плачат душите,невероятно. За мен ,тази толкова силно въздействаща игра не е случайна, никой не е чак толкова перфектен актьор.
   Вълнението на Бех,когато е до Бихтер-тя сякаш му пуска високо напрежение,а Нихал продължава със самозаблудите.Тя също ще плати цената за неотразяването на действителността и изкривявайки я така както иска.

# 531
На няколко пъти съм забелязвала,но днес няма да се въздържа - Нихал има отвратителни нокти - все едно си ги гризе и въобще груби ръце.

Преди време бях писала,че от един момент нататък Нихал също ще има своята вина за всичко случило се,този момент дойде.Тя наистина не е глупава,вижда,че всичко е насила,но продължава,защото тя го"иска",сякаш той е кукла и като му кажеш "Обичай Нихал"  и той я заобичва,по заповед...

Абсолютно.Вижда,че Бехлюл страни от нея,че насила прави нещата,но тя пак - 'Не искам да знам причините,поради които е решил това,но ИСКАМ да бъде до мен,защото така НА МЕН ми е добре. ' И троп с краче.Малка наивница.

# 532
# 533
Когато гледах последните минути на този епизод, аз самата усетих физическата болка в душата на Бихтер, нейното "умиране" от невъзможността да бъде в прегръдките на любимия. Чудя се как се държеше на краката си.
Голяма мъка и болка усетих и в погледа на Бехлюл.
Тези погледи, на фона на "веселбата" наоколо, според мен изразяваха трагичност и безнадежност.

Преди много време четох сонети и любовни стихове от Джон Дън, и си бях записала едно простичка мисъл от него - цитирам по памет - "Ако не можем да живеем от любов, от нея можем да умрем..."

# 534
dterziiska  smile3525
Винаги се радвам като видя снимки от серията, допълват ми впечатленията и ми помагат да се ориентирам до колко съм видяла правилно някои неща, детайли  Simple Smile

# 535
Бихтер отряза окончателно и последния човек който можеше да и помогне и посъветва с обич,Пейкер.
Какво и беше виновна Пейкер за това отношение и тези лъжи.
Когато влезе в стаята на Бех подходи към него като садист ,наблюдаващ с удоволствие как се гърчи жертвата му.
Има ли нормална жена ,която да си мисли ,че наранявайки един мъж ще получи любов?
Вдигна му адреналина ......../,както грозните жени напиват мъжете ,за да ги пожелаят / и след това му навира лицето си ........
Бех бе истински щастлив ,когато поднасяше цветята.Идеята  му за розите  бе чиста и спонтанна /за разлика от колието на Бихтер/
На самия годеж Бих приложи старата тактика сълзи и търсене на съжаление-мъжете ,направо им се късат сърцата,а Бех със състрадателното си сърце.................................мъка,мъка,мъка

# 536
Добре де кога и как Бехлюл ще се влюби в Нихал  по поведението му лечи че тя му е едва ли не последна грижа.

# 537

Ето и песента от края с английски превод(за който не го е търсил).Текстът е много показателен също.

# 538
Добре де кога и как Бехлюл ще се влюби в Нихал  по поведението му лечи че тя му е едва ли не последна грижа.
 Ти как не разбра,че това ще се случи в 69-ти епизод  Mr. Green
  За мен никога няма да се случи  Peace

# 539
Само погледът на Бех показва колко много обича и желае Бих. Къде е Силвия-Мария да ме убеди в обратното?  Mr. Green А с каква празнота гледа Нихал, все едно  я няма  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт