Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 227
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Ето и кифличките ми.

# 256
Момичета -големи вълшебни кулинарки сте  и яйчицата ви и козунаците и всичко bouquet
Vesi nn много красиви плата си изобретила   bouquet

ето и моите яйчица от вчера:

и пак от вчера

и пухкав омлет със сирена на ПЕПЧО много вкусен   bouquet

# 257
Дами, много вкусни козунаци и изкусно изписани яйца! Поздравявам ви! Simple Smile   bouquet Hug

От мен Безмлечен ягодов шейк, козуначени кифлички с ягодово сладко и орехи и козунак със сушени ягоди и червени боровунки

Весели празници! Simple Smile

# 258
Apr, много благодаря за рецептата за гръцкото пастетче!   bouquet

# 259
  • ГОре на черешата...
Веси н, Дорка, прекрасни, пъстри яйца  bouquet!

Анук, този козунак е неустоим Crazy...аз утре рано-рано ще се залавям.

Днес у нас:
Салатка:

За мен постна салата от картофи и зелен боб:

За мъжете - "рошави" кюфтета със сос

Сметанов кекс с боровинки:

# 260
Мариета, може ли рецептата за рошавите кюфтета.

# 261
  • ГОре на черешата...
Ха, точно рецепта нямам, съвсем обикновена манджичка е Blush...задушавам с малко мазнина и вода 1 голяма или 2  по-малкиглави лук и един морков. Добавям червен пипер. Доливам вода докато омекнат. През това време омесвам кайма /моята е домашна в случая свинско+телешко/ с подправки на вкус - сол и чубрица и 1-2 шепи ориз. Оформям кръгли кюфтета, които овалвам в брашно. Намалявам котлона и ги пускам в соса. Варя 30 мин на тих огън, да не се разварят, е и това да стане, пак е вкусно. Към края добавям малко доматено пюре с 1-2 с.л. брашно, да сгъстя соса и малко чубрица. Това е.

# 262
# 263
Ето и моите яйца
http://media.snimka.bg/8451/023157167.jpg?r=0
козунаците и кифличките http://media.snimka.bg/8451/023157173.jpg?r=0
и пица http://media.snimka.bg/8451/023157161.jpg?r=0

Лека вечер!!!

# 264
И аз на редицата с козунаци и кифлички
Козуначени зйчета

Козуначено руло с кайсии от Angellove

Козуначена кошничка със сладки

Баница бюрек с кайма и спанак от Ginger cooking

Tорта "Магнетен"

Дълго стана, но имахме повод и се постарах!  chef

# 265
  • забравих си мисълта...
Mari.eta, Пеп-4о, Madla, Angellove, Verabel, Apr, Anuck,Ilrai78,  Hug благодаря ви много, мили Дами за сърдечните комплименти.   bouquet

Момичета, всички сте приготвили невероятно красиви и вкусни ястия, козунаци, сладкиши и какво ли не още. Сигурна съм, че празникът ви ще бъде наистина прекрасен.   bouquet

Аз вчера късно вечерта направих една обикновена баница с яйца и сирене

и понеже днес не се работи, което означава, че не се и готви (много ги обичам такива забрани, изпълнявам ги стриктно и винаги), днес не съм готвила, но никъде не е казано, че не може да се пазарува и цял ден това правя. Така, че си купих и готови профитероли (за супa били... те ще кажат), купих си шоко и ванилия пудинг със сметана. Залях профитеролите (дано това не се смята за работа) и готово - ето ви мързелив десерт.

# 266
  • ГОре на черешата...
Лина, прекрасни яйца и козунаци, но как ми се ще от пицата да си чупна Peace...

Луча, явно поводът е бил повече от хубав - чудесна трапеза, зайчетата са мого сладурски  bouquet.

Вени, ах, твоите баници са така съвършени...а мързеливият десерт е, мммм Crazy...

Аз днес съм изцяло отдадена на козунаците, така че после само тях ще ви показвам, манЖите са от вчера и днес ще си ги ядат мъжете отново Laughing...

# 267
Разкошни козунаци и яйца видях! Хубав празник на всички невероятни кулинарки тук!!!   bouquet
Ето и моите:

# 268
Весел празник на всички!

# 269
Apr страхотни яйца!!!

ето и от мен :

Весел празник !!!

Общи условия

Активация на акаунт