Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 693
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Аелис,и двата ти сладкиша са страхотни! Crazy
Честит рожден ден на съпрузите на Фреза,Нас и Дес,да са ви живи,здрави и много обичливи!  bouquet
Мина,и тук да кажа,че цялото меню е перфектно-и на визия,изпипано във всеки детайл,с чудесни снимки,и вкусово-мога само да премигам и преглъщам,докато разглеждам!Благодаря,че прие поканата и подходи към нея с толкова много желание и старание! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава вечер на всички! Hug

# 481
Anuck аз като ги гледам тази паста и съм готова за почването на диетата от днес  Simple Smile

А при нас за обяд супа

Картофена супа с къри

# 482
Anuck аз като ги гледам тази паста и съм готова за почването на диетата от днес  Simple Smile

Хайде търся самишленици, че иначе е кофти сам, пък така ще се потдържаме! Simple Smile

И още една рецепта за пилаф със зеленчуци, също нагласена за целите на 90 дневната диета.

# 483
За втори път вече ми изчезва поста днес.....защо така се получава newsm78

Спаначена пита
по идея на Гуинет.....много вкусна

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 21:38 от nordina

# 484
  • забравих си мисълта...
Еликсир, Apr, Megansg, Angellove, благодаря ви мили Дами, за комплиментите!

Apr, много апетитен браунис.
Megansg, завиждам ти не благородно за пресните и свежи салати, които със сигурност нямат вкус на желязо.
Angellove, както винаги изящно и много апетитно.
Nordina, както винаги прекрасно.
И понеже Nudel33 даде Stichwort, да си покажа десертите, повечето от които са подарък за майстора, че сега има много работа в градината  и той нали ни е верен приятел, всеки ден ни помага.

Щрудел с пасирана извара и Rhabarber

Омайващ кекс без какао

Джинджифилов сладкиш с круши

# 485
  • Плевен
И след омайващите сладкиши на Венета, да си покажа най-хубавия козунак  ( всъщност руло с домашен конфитюр от сливи) от този сезон, направен по нейната рецепта, представена от Мина.Благодаря, дами!  bouquet

и пилешко с картофи и зелен боб за вечеря.

# 486
Дес, Fresa, честити ви рожденници. Да са ви живи и здрави. Страхотни тортички сте им приготвили  Hug
Ангелове,  направо ми събра очите и твоята торта  Crazy
Вени, щрудела е много апетитен  Crazy
Ikafeto, рабира се, че ще я споделя    Wink

Разтопих 100гр шоколад на водна баня
Смесих 150 гр брашно, 3 с.л. какао, 1 ч. л. сода  и 1/2 ч.л. бакпулвер.
В друг съд разбих 1 масло със 170 гр захар. След това добавих 4 яйца 1 по 1. Изсипвах на тънка струя шоколада ( да не е много горещ). Разбива се хубаво. Изсипах половината брашно, след като се усвои 50 мл прясно мляко, останалото брашно и още 50 мл мляко.
Печем на 180 С за около 20-25 мин  Peace
Глазурата шоколадов ганаш - сметана и разтопен шоколад

Между другото блата става и като сладкиш за самостоятелно ядене без никакви глазури  Peace
Може някъде да има подобна рецепта, аз просто измених малко една на Марта Стюарт  Blush

Анук, твоето фарфале ме вдъхнови и в нас да има паста  Heart Eyes

# 487
Имам чувството, че тук всички се движат с превишена скорост! Crazy Както не готвя, а само надничам в темата, като кученце в месарски магазин, така и не смогвам всичко да видя, уж вече почти настигам края на темата, а като погледна, тя се увеличила. Страхотни сте всички, момичета, невероятен ентусиазъм ви е обхванал! И пред-, и великденски, и следпразничен, страОтни сте, както казва господин Памбос!   bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet Празниците почти изкарах наготово, само яйца боядисвах, и някои по-лесни и бързи работи от мен.

Вкусния бърз медовик

Сладко-солена баница

Карамелизирани макарони на фурни

Зрял фасулец

Още един пиян хлебец - този път само с вино, има и орехи, страшно вкусен според мен. Peace

Любимият вишнев пай по рецепта на Тина-Рина  bouquet

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 21:10 от labrex

# 488
  • Попово
След толкова специалитети и лакомства, ЗДРАВЕЙТЕ.  Two Hearts Two Hearts

Толкова е хубаво, че ви има и помагате в избора на ежедневното меню. Толкова ми е трудно да измисля какво да сготвя. А и в къщи са доста претенциозни, в смисъл доста неща не се харесват.
Но този ВИНЕН КЕБАП много им допада (казвам на тях, защото аз не ям месо).

И бутерките с шоколад  за десерт се оказаха право в десетката, защото изчезнаха за нула време.

Приятна вечер на всички. newsm51 Да видим утре какво ще бъде!?

# 489
Аз днес имах време само за една бърза питка със сиренце. Направих я за успокоение на нервите преди малко, че яко ме бяха раздрусали, заради инцидент с малкия, но пък всички я харесаха в нас.

# 490
Anuck мисля мисля, че идва лятото  Simple Smile

за вечеря

Кренвирши с горчица и бекон

и една салата

Салата от маруля, ягоди и козе сирене

и докато е има на пазара

Песто от мечи лук (левруда)

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 09:52 от marabu

# 491
  • В града на тепетата
Labrex, може ли да напишеш рецептите за сладко-солената баница и карамелизираните макарони, изглеждат страхотно .  Hug

# 492
  • Географският център на България-Габрово
Аз днес имах време само за една бърза питка със сиренце. Направих я за успокоение на нервите преди малко, че яко ме бяха раздрусали, заради инцидент с малкия, но пък всички я харесаха в нас.

Царина моля те да споделиш рецептата за тази питка.Изглежда изкушяващо.

# 493
Anuck , в мое лице имаш съмишленик за 90 дневната Peace И тъй като вчера бях на въглехидрати спретнах Вкусния постен сладкиш на Лабрекс. Оформих го като руло със сладко от вишни и боровинки. Страхотен стана, както винаги  bouquet

# 494
Здравейте, мили момичета!  Hug

Гуинет, megansg, nudel33, mari_eta, nordina, лулу!, Mitonela, miriams28, Пепчо, *MILADY*, Венета, Apr, Angellove, много благодаря на всички за комплиментите и похвалите!  Hug

nas, Дес,
  да са ви живи и здрави половинките, много да ви обичат и да ви угаждат! Тортите изглеждат много вкусно!

Венета ме омайва пак с омайващия кекс, ох колко го обичам! А джинджифиловият сладки с круши е направо прелест!  #Crazy
Гуинет, много вкусно изглежда козуначената торта!
megansg, страхотно меню, особено картофки!
nudel33, чудесно кексче!
mari_eta, менюто ти е убийствено!
лулу!, да ти е честита придобивката, със здраве да си я ползваш! Много красиви талиатели си приготвила!
Mitonela, много вкусно меню! И козунака  е разкош!
*MILADY*, много вкусен изглежда този сладкиш!
Apr, сподели, моля те, рецептата за тази Целувка на Ана!
ditsan, подсети ме за картофени кюфтенца, от кога не сме яли!
Angellove, жестока торта! А и по салатката изпратих доста въздишки!
nordina, много вкусни неща си показала, и красиви!
labrex, с моята любов към сладкото, направо станах разногледа от твоя пост! Вишневия пай, Медовика, баничката... направо разкош! Може ли рецептата за карамелизираните макарони!
marabu, последният ти пост много ми се услади!

Аз продължавам да показвам със стара дата  Embarassed Помните ли миналата година вълната от плодови бонбончета? Присетих се за тях наскоро и направих бананови:

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт