Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 651
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Дина, Гуинет, благодаря ви!
Ети, питката ти ми взе акъла Crazy Благодаря, ще предам!
Меганс, май си с ново фото, честито! Още по-апетитно е сега при теб!
Цеце, какво агнешко, че и супата ooooh!
Благодаря ви и хубава вечер!

# 601
Еси,Нас,Гуинет,Денерис,Виара,Мари_ета,Мама Тин,Меганс,Пеп_чо,Китикат,Цецетострахотни гозби сте приготвили пак за семействата си.Поздравления момичета   bouquet
От мен днешното меню беше салатка,панирана мерлуза със картофена салатка и крем карамел.А и една торта която има още малко за довършване но капнах,ще я покажа утре.

# 602
  • пак на Рив Гош
Гуинет, пеп-4о, polly, Нордина, Еси, Nas, Денерис, Mari_eta, Лабрекс, Меганс, благодаря ви!
Лабрекс, от кексчетата не останаха, Камбанката не им прости Simple Smile. А ти подкокоросваш с Медовик Simple Smile
Гуинет, страхотен шоколадов пудинг (на един от любимците ми, при това)  Grinning!
Пеп-4о, спри се бе, човек!  Laughing Страхотно меню, кое от кое по-вкусни! Simple Smile

Мari_eta, кошничките са страшно лесни - надипляш по половин кора за баница във форма за мъфини (моите са индивидуални, малко по-малки от стандартните, но не са съвсем мини... да речем 3/4 от големината на силиконовите форми за 6 мъфина), мушваш ги  във фурната на 180 градуса за 5 минути, докато се зачервят. През това време нарязваш бри-то. Вадиш кошничките, слагаш парченцата бри и връщаш още 5-10 минути, докато сиренето се разтопи. Изчакваш да изстие леко, слагаш малко желе от дюли и сервираш със зелена салата Simple Smile
Питката ти е страхотна!
Харесах си и две супички - копривената на Денерис и агнешката на Цецето. Изглеждат толкова вкусни!

Роца, аспержите и кекса изглеждат великолепно! Кога ще покажеш още от терасата  Rolling Eyes

Денерис, днешната "фотосесия" е поздрав за теб, със снимки от терасата  Grinning

- кифличките Калцоне на Пеп-4о - сърдечно благодаря за рецептата, станаха страхотни. Направих ги с плънка от яйца и сирене, но понеже сърце не трае, измених малко тестото - сложих зехтин вместо олио и добавих 1 ч.л. "провансалски треви" (смес от мащерка, риган, розмарин)

Отзад е почти цъфналата лавандула - съвсем да напомни за Прованс  Wink

- за Камбанката в училище - бисквитки с ядки, сушени ягоди и шоколадови парченца

(а отзад се вижда как Роца си прекарва неделните следобеди  Mr. Green)
Лека вечер и приятна нова седмица!

# 603
  • забравих си мисълта...
Mari.eta, Fresa, Luba_Rizova, Apr, Пеп.4о, Леля ОГ, Роца, Megansg, благодаря ви мили Дами за сърдечните комплименти!     

Marieta, надявам се скоро да влезете в режим, липсват ми твоите постове.

Мила Леля Ог, бонбонките и кексчетата ти са просто вълшебни. Толкова много финес и красота събрани на едно място не съм виждала. Пинко не прилича на торта, а сякаш е снимка-откъс от филмче на Disneyland. Невероятно красиво и стилно е всичко, а агънцето ти с извара е пухкаво и апетитно, а аз като знам и колко е вкусно, ммм...   
Mari.eta, не мога да се нагледам на красотите, които сътворяваш, комплименти!
Ditsan, много е вкусно при теб.
Fresa, бялата риба и бисквитките са неустоими.
Apr, прекрасни салати!
Пеп.4о, както винаги при теб е богато и неустоимо.
3xi, още веднъж честит рожден ден, да си ми жива и здрава. Чудесна питка, агнешко и торта си ни представила.
Deneris, макар и със закъснение честит празник на сина ти, да ти е жив и здрав! Чудесна питка си му направила.
Ягодка, Pepelia6ката, агнешкото ви е невероятно апетитно.
Роца, парцаливи кошнички, но нали знаеш, "Парцалива циганка пред цар излиза. Що е то?" Wink. Аспержите и кексчетата ти са прекрасни.
Megansg, прекрасно, богато и вкусно меню.
Kiticat, чудесен тутманик.

От мен два обикновени хляба без мазнина и без яйца.

Показвам ви и част от козуначните кифлички от вчера. Имаше с пълнеж от локум, с мармалад от сини сливи, с мармалад от смокини и без пълнеж. Тестото е по рецептата на моя козунак. Правих ги при дъщеря ми и бързах да тръгвам, нямаше как да ги разчупя, че бяха много топли, а днес ги нямаше вече Simple Smile.

Кадаиф.

Измислена запеканка + Joghurt dip.

Topfen- Apfelstrudel .

Днес в Австрия е ден на майката и за да няма сърдити майки си спретнахме Grillparty  при дъщеря ми. Времето беше много съмнително и доста се чудехме дали да не го отложим за другата седмица, но накрая едва 14:30h започнахме и приключихме обаче набързо, че стана доста студено. Между другото Grillparty-to е винаги работа на мъжете, (сигурно затова се организира толкова рядко Wink), а ние само си седим и си клюкарстваме Simple Smile.
Не знам от кого бяха купили  суровите кебапчета, но не бяха никак вкусни, другия път ще омеся каймата аз, все ще е по-вкусна.

# 604
За всички вас smile3501 smile3525
Въпреки богатите трапези по празниците има много неща, които си наблязах да пробвам!
От вчера Бутер калцоне - бързо и много сполучливо

Бързи Кифлички по рецепта на Макс-мама, без нито едно втасване, страхотни HugМоите са с маслини и сирене

# 605
Здравейте момичета! Пак сте сътворили страхотни неща. Зайчета, агнешко, тестени изделия - право в десятката. Темата е страхотна и е пълна с много красоти!
Напоследък пиша рядко, но това не е защото е готвя.
Ето една изненадка днес - охлюви

# 606
Здравейте, кулинарки! Превъзходни сте! Женя, радвам се да те видя, след толкова време!

Пеп-4о, ще ми дадеш ли рецептата за баничките с лапад и сирене, че иначе ще продължа да ги сънувам?  Praynig

Роца, Вени, Мари_ета, харесах си всичките ви гозби! Crazy А леля Ог ме довърши с нейните уникални сладки красоти!   bouquet  Ааа, и терасата на Роца си харесах!  Wink

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 11:59 от Apr

# 607
готово  Laughing в купичка разбърквам 3 яйца с 1/2 пак масло (от малките) и 5-6 с.л. олио

Кори от фините -  вземам по 3 листа, намазвам добре със сместа, натрошавам сирене  и поръсвам със ситно нарязания лапад (дръжките ги махам, че са по жилави). Сиренето и лапада - не поръсвам до края на кората, а  newsm78 2/3 да покрие. Завивам на рула, на хартия за печене в тавата и пека до зачервяване. Пакета ми беше от малките, от сместа остана малко и намазах и отгоре.
Друг път съм правила с бланширан лапад, но така повече им хареса. Пък и плънката е повечко така  Laughing

Женя, съвсем явно ти завиждам за охлювите  Hug
Роце, радвам се, че ти е харесало тестото  Hug Имаш много "свежа" тераса   bouquet
Вени, всеки път ми се иска да ти идвам на гости, при това разнообразие от печива  Hug
Луча, бутеркалцонето е много апетитно  Peace
Цецето, и агнешкото и супата изглеждат  Rolling Eyes Rolling Eyes божествено. Пък са ми и любими  Wink

Благодаря ви и аз   bouquet

# 608
закуска

Тортили с пилешко месо

а за  обяд

Спаначена супа

# 609
Зави ми се свят от вкусни неща Crazy Поздравления за всички!
Понеже напоследък не готвя заради празници и излизания, се включвам с първия ми опит за декорирани мъфини. Баща ми е спортен лекар и затова докторска чанта и футболна топка (ако някой не е разбрал какво е Laughing ) Мъфините се сплескаха и изкривиха, защото ги сложих в неподходящата форма, но важното е, че беше забавно Grinning

Марабу, тези тортили изглеждат неустоимо просто! Heart Eyes

# 610
Felicidad, ако това е първия ти опит какво ли ще е после newsm10 И аз искам първия ми опит да изглежда така, но за сега само гледам smile3506

# 611
Салата .

Таратор .

Консервирани пасирани домати с пресен лук магданоз и зехтин .

Пиле каша .

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 12:33 от viara.an

# 612
Невероятни вкусотии сте сътворили пак!!!Минавам набързо с
печен заек на фурна

сладкиш без брашно по идея на Аелис - голяма борба падна но долу-горе успях !

и невероятните бирени кроасани с кашкавал на Лабрекс -толкова са вкусни че просто нямам думи, специални благодарности за рецептата !!!

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 15:07 от poxy 80

# 613
Роца,вкусно калцоне и хубав изглед.
Венета,от твойте вкусотии дебелея само докато ги гледам.
Луча,и твойто калцоне изглежда страхотно.
Марабу,страхотна тортиля.
Фелисидад, като за първи път направо ми взе акъла,а като за втори  newsm78
Виара,страхотно меню както винаги.
От мен обещаната торта и едни пилешки дробчета по селски.

# 614
ditsan, страхотна торта!
Felicidad, не знам дали са сплескани, но са много чаровни:)

Аз се отчитам се една невероятна рецепта, която научих от Тони. Мисля, че това е най- страхотният сладкиш, който някога съм опитвала.

Ябълков сладкиш с карамел

Общи условия

Активация на акаунт