Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 671
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Тук от ранна сутрин е супер вкусно! Simple Smile
Честит имен ден на Umbra и на всички, днес празнуващи!  bouquet
Вени, nudel33, много апетитни банички, ако знаете как ми се приядоха... Flutter
mari_eta , много вкусни и пролетни фотоси!!! Grinning
Гуинет, благодаря за инфото, веднага спечели брускетка! Hug А пък аз явно до гората стигам по-лесно отколкото до Кауфланд. Joy Но ето и аз да се похваля с дивите си придобивки в две салатки от последните дни:

# 541
Умбра, честит имен ден на патерица   bouquet
lux, честита ви хубава новина на вас   bouquet Леко бременеене!
luba_rizova ,   ама никой не го кара на сила, нали  Hug
Вени, nudel33 ,   апетитни банички при вас  Heart Eyes
Мари_ета, FRESA ,Lux,  много е вкусно у вас   bouquet
Дитсън, чудни торти отново  с и направила  bouquet
Гуинет, след твоето обяснение от къде си купила мечия лук, отивам снощи в Кауфланд - и съответно няма  Laughing те дори едни домати нямаха тук. Все пак излязох с няколко лаймчета, да не съм с празни ръце (не ми харесва този магазин и това е)  Плащам, касиерката връща ресто и с усмивка пита "Доволни ли сте от пазаруването  при нас", явно очаквайки бързо дежурно "да"
Да, ама изненада Laughing отговорих "Съвсем не, нямате левурда, нямате домати, нямате марули"  Joy
Apr,  много ми харесват и двете ти салатки  Peace

у нас снощи имаше печени пилешки бутчета с картофи

а днес за закуска - тостери

Хубав празничен ден, момичета!    bouquet

# 542
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на именниците - да са живи и здрави  bouquet!

Ние понеже си нямаме такива, днес сме на мусака /без снимка/ и да покажа тортата, която правих за един рождениик, любител на бирата:

Торта - подарък:

и още

# 543
Еее, страшна торта!

# 544
И от мен  нещичко
телешко печено на скара с ориз със зеленчуци

Телешкото изглежда добре опечено и същевременно крехко, може ли да споделиш как го приготвяш, защото при  мен или е алангле, или като подметка Confused

# 545
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts Честит празник на всички и специални пожелания за именниците!  smile3525

Интересни неща сте сервирали тези дни. Колко е хубаво, че ви има - не ти се налага много-много да мислиш, влизаш тук и идеята за дневното меню ти се появява на монитора.
И аз като всички харесах тортата на mari_eta и веднага реших - за РД на съпруга да подготвя нещо такова ( ако успея да го изработя, разбира се). Но, mari_eta ,дали не би могла да направиш шаблон на "Шуменска бира" newsm17 Или може би някъде има из Интернет. Ще съм ти много благодарна.

От мен едно обедно меню:
"Чорбаджийски кюфтенца с картофено пюре"

Мъфини:

Весел празник на всички!  newsm51

# 546
  • ВАРНА
Десерт Яна

# 547
  • ГОре на черешата...
БорянаЙорданова, грабвам си мъфинче - чудесно изглеждат Peace, би ли споделила повечко за крема им Praynig?

А какво имаш предвид - "шаблон"  Rolling Eyes- купих една бутилка от магазина, сложих си я пред мен на масата и гледах от нея докато моделирах шишето и рисувах етикета, това е...

# 548
  • Русе/София
Честит празник на всички именяци.Да сте живи и здрави.
Мари ета невероято представяне,както винаги.
Аз да почерпя визуално ,че днес помъдрявам.

# 549
  • Попово
БорянаЙорданова, грабвам си мъфинче - чудесно изглеждат Peace, би ли споделила повечко за крема им Praynig?

А какво имаш предвид - "шаблон"  Rolling Eyes- купих една бутилка от магазина, сложих си я пред мен на масата и гледах от нея докато моделирах шишето и рисувах етикета, това е...
Two Hearts Two Hearts
Радвам се, че ти харесват Мъфините, Мариета. Заповядай, почерпи се. Крема трябваше да е "Ганаш" (рецептата е от "Тортена библиотека"), но не ми се получи това, което пишеше в рецептата. Съвсем нова съм в правенето на сладкиши(занимавам се от две седмици). Но мога да се похваля, че всеки път мъфините ми се получават чудесно. Не мога да кажа същото за кремовете и смесите за моделиране на фигурки. Прочетох подробно за "трансфер"- а и затова поисках шаблон за бирата, защото аз със сигурност не мога да го изработя направо ( не че с шаблон по-ще мога  newsm62), но искам да опитам. Ти ми помогна всъщност, ще ползвам етикет вместо шаблон. Благодаря ти, Мариета.

3xi, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Поздрави! newsm51

# 550
Роца, рулото е стРаотно, копирам си рецептата!Както и цялото ти меню!
Поздравления за всички на 1-ва страница smile3501
От мен "Мързеливи " чушки бюрек от Пеполина

здравейте,как точно се прави,суров ли е пипера или първо го пържите,къде мога да намеря рецептата  chef

# 551
# 552
мерси много изкарвам пипера да се размрази,утре това ще се готви Hug

# 553
пеп-4o , много са апетитни твоите снимки винаги, щях да глътна компютъра!
иланг, пак ни изкушаваш с тази разкошна Яна!
borianayordanova , много красиви блюда!
mari_eta , страхотна си!

Аз пак със салата. Grinning Този път с миди, глухарче и див чесън:

# 554
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет! не съм се появявала от много време, но не ми остава никакво свободно време за форума Confused
дано скоро да намеря време да покажа и нещата от Великден  Blush

Честит празник на всички именници Hug

от мен няколко снимки Mr. Green

пълнена франзела

пъстърва

пъстърва порция

салата със зелени аспержи

Общи условия

Активация на акаунт