Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 253
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Весели празнични дни на всички отмарящи момичета и ползотворен работен ден на работещите като мен !!!

Кренвиршки .

Качамак с масълце и сиренце .

Пресни картофки запечени .

Пилешко с гарнитура .

Пилешко със сос от топено сирене и сметана .

Чеснова пърленка със запечен бекон .

Салатка.

Мезенце.

Печени пилешки крилца .

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 13:28 от viara.an

# 571
  • Русе/София
Леля Ог,Царина,Елексир,Боряна Йорданова благодаря Ви за пожеланията.  bouquet
Показвам не добри и естетично подредени ястия,но във вихъра на купона,просто нямаше време
питкаагнешки бут/направо в тавата,сори за което/козуначена торта/с ягоди и боровинки/

# 572
Вчера имахме гости послучай отминалият РД на мъжо та част от почерпката беше:
Toрта пак с мусът на Танита:

И питка

# 573
Много вкусни и красиви неща сте направили, момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

Лукс, лека бременност ти желая!   bouquet

От мен агнешко печено по рецептата на Пепчо  Hug  bouquet, за втори път в рамките на две седмици  Grinning:

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 00:37 от yagodka

# 574
Честито на празнуващите!
При нас празника беше уникален, в село Паталеница :

# 575
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
напълно съм забравила с какви темпове се изписва темата  Mr. Green

днес правих гвини по рецепта на Мента, не са снимани още...

франзелата е пълнена със сурова чушка, краставица, зелени аспержи (леко задушени), свежо сирене за спойка и настърган ементалер. отделно сол и черен пипер.

според мен може да се вариира с пълнежа, да се сложи шунка, задушен грах, моркови и прочие.
но със свежото сирене става лека  и приятна Peace

моята престоя цяла нощ в хладилника, после се реже много лесно Simple Smile

# 576
Леля Ог,Ася,Дес,Пепчо,3xi ,Виара,Денерис,моите адмирации   bouquet
Лукс,лека бременност ти желая Heart Eyes Честито!
На всички именници и рожденици здравето  и късмета да с тях  bouquet  bouquet  bouquet

У дома....

Пълнен патладжан        Салата зеле със сусам

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 21:36 от nordina

# 577
  • ГОре на черешата...
Пепеляшка, страхотни кадри, само мога да си представя какъв празник сте изкарали...

Трикси, на патерица - честит рожден ден - много здраве и щастие  bouquet! Питката е разкош Crazy!

Вяра ан, Дес, Ягодка, Асиялейн, Дес, Нордина, страхотни ястие сте показали, браво Peace!

Вкъщи за закуска - принцеси с кайма и с кашкавал и яйце:

Следва шопска салатка:

Да живее българо-китайската дружба  Laughing- крилца в соев сос и ориз по китайски / полуфабрикат  Mr. Green/:

И да живее само българската дружба  hahaha- козунак с локум, стафиди и портокалови корички:

# 578
  • Пазарджик/Лондон
Ех, много вкусно е било при всички на Гергьовден  bouquet  bouquet  bouquet!

У дома хапнахме Агнешко печено

Снимката е стара, че не исках да снимам пред гостите.Нямам снимки на другите неща, освен десерта - и неговата снимка не е нова  Embarassed :

Торта "Шоко лешник"

На днешната ни вечеря обаче снимката е съвсем новичка, рецептата също - препоръчвам ви я горещо Flutter :

Талиателе с левурда и синьо сирене

# 579
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен! Не съм се мяркала от няколко дни, но го раздавам работна  Mr. Green

Честито и от мен на всички именници! Да са живи и здрави!
3xi, честит рожден ден, на патерици! Да си здрава и много обичана!
Лукс, лека и безпроблемна!
Асялейн, радвам се да те видя отново в темата  Hug Липсваш Simple Smile
Леля Ог, отново страхотни кексчета и бонбони!
Аелис, апетитно агънце! Още ли не си научила твоите гости, че първо яденето се снима, а после поднася?  Wink Моите вече сами си питат "А снимка ще правиш ли?"  Laughing
Пепеляшка, радвам се и теб да видя в темата  Hug Ще се отбия по-късно при таб да нагледам отблизо чеверметата  Grinning
Mari_eta, страхотно меню!
Денерис, прекрасна питка!
Прииска ми се да си грабна и от агнешките котлети на Лулу. И от пълнения патладжан на Нордина. И от дроб-сърмата на Пеп-4о. И от баничките на Венета....

От мен предястия и сладки работи, баз основно (не са снимани, не че не съм готвила  Laughing)
- едни парцаливи, но много вкусни кошнички с бри и желе от дюли

- аспержи със шафранов сос Холандез - отзад за бонус и част от терасата ми  Laughing

- за следобедна закуска на Камбанката в училище - мини кексчета, наречени Quatre-quarts ("Четири четвърти", защото се състоят от равни количества захар, брашно, яйца и масло) - вариант с боровинки:

Лека вечер!

# 580
  • от точка К до точка С и обратно
Честито на всички именици и рожденици - здрави и щастливи!  bouquet
Честита радост на Лукс - лека бременност и пожелавам.  Peace
Леля Ог, чудя се на търпението ти да създаваш толкова красиви малки шедьоври. Отново много красиви и идейни!  bouquet
Нордина, мари-ета, Роца, Аелис, много е вкусно при вас!  bouquet

пеп-4о,  с право си им казала, че си недоволна. Аз обаче днес се върнах много доволна оттам с ето тези хубавини :

Има още мечи лук Mr. Green!

И, за да не спамя, показвам гергьовденския ни десерт - шоколадовия пудинг на Гордън Рамзи

# 581
Гуинет,  зареждането няма да е от едно и също място.  Wink
Ама пък виж аз  днес какво си набрах  newsm68 newsm68 прясно прясно  (а шоколадовия десерт е неустоим  Peace)

само на 10 метра пък от това

Затова  на вечеря  хапвахме разни неща, със салата и това чудесно предястие хапки от сирене с левурда

но сутринта подкрепихме добре с пържени филии. Със сирене и сладко.

Леля Ог, отново страхотни кексчета, бонбонки представяш, но Пинко е невероятен  smile3501
Роца, Мариета, Аелис, Нордина, Трикси, много е вкусно у вас   bouquet
Ягодка, питката ти е на висота   bouquet радвам се, че агнешкото ти харесва така  Hug
Мария, пак сте били на точното място в точното време  Wink

# 582
  • Варна
Честито празници на всички!!!

Тортата ми от снощи . Embarassed
пеп-4, къде го намери този див чесън.
По нашият край не го намирам Sick

# 583
WOW, какви са красоти и вкусотии! Crazy Heart Eyes
пеп-4о, шЪ даваш от хапчиците Heart Eyes, Гуинет от шоколадовия пудинг, неустоим е,  Crazy   bouquet, на ивка27 ягодовата тортичка и тя Heart Eyes, на Роца си харесах от кексчетата на Камбанката, ама дали ще отпусне някое......... Grinning Heart Eyes   bouquet, на mari_eta искам от българската дружба Heart Eyes   bouquet,  като не можах да си омеся тая година...., а нататък агнешки вкусотии, разкошни питки, на viara.an пърленката и салатката ми се залепиха  Heart Eyes  bouquet(лелее, все едно гладна са ме държали една седмица поне Embarassed), а леля Ог - изобщо не коментирам, щото думи нямам!  bouquet  chef

И вкъщи агнешко, питка от майка, съвсем обикновена, но по-сладка от всичките мои с яйца, млека, масла и не знам какво си още, пак бързия медовик, вкусните кексчета със стафиди на Pety  bouquet и любимата ми запеканка на TheNMaster   bouquet

# 584
Леля Ог, може ли малко по подробно описание на бонбонките   bouquet, днес дечко  залепна за монитора като ги видя, и  цял ден ми ходи по петите да ме пита кога ще правим бонбонки  Laughing...та ако може по подробно как ги правиш и с какво покриваш отгоре   bouquet. Благодаря много   bouquet.

Роца , страхотни кексчета, утре ще се опитам да ги направя, ако не се получат, ще помоля за по подробна рецепта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт