Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 85-та тема

• 151 647
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Страхотни сте всички   bouquet

Аз имам още кюфтенца от вчера, така че днес само едни питки (хляб)

и един бърз и лек десерт

# 631
  • Плевен
Oтново чудесни предложения- с удоволствие бих си взела по нещичко от всяка от вас.  bouquet  bouquet
Eто и моето вчерашно меню-постна супичка с лападец, гювеч и тортичката, която направих за тържеството в училището на дъщеря ми-оформлението е по идея от тук

# 632
Здравейте, кулинарки! Пеп-чо, благодаря много за рецептата! Митонела, Дитсан, разкошни торти! nas , тези питки изглеждат умопомрачително! megansg , толкова много вкусотии! magi71, шоколадовите квадратчета са адски апетитни! краси.мира , направо мога да започна с аспержите и да свърша с ябълковото руло!!! Амарант само не знам какво е, но и него ще хапна!
От мен рукола с моцарела и авокадо и баница с кори на сач по рецепта от опаковката Wink

# 633
megansg, ива, Apr Hug

Mitonela, тортичката е страхотна!
nas, дай рецептата за лекият сладкиш  Praynig

# 634
  • София-Младост
Снощи пъстърва с пресни картофи:

# 635

Мммм, толкова много прекрасни вкусотии! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

Вкъщи снощи пържолки с бира по немска рецепта, много вкусно хлебче с прясно и кисело мляко, делеше се като козунак, и чийзкейк по идея на pina  bouquet

И закуската:

# 636
Аз вчера се мъчих в кухнята с едни пържени ,,лебеди,, от една стара готварска книга.
Детето като се е прибра каза, че целият блок миришел на понички Laughing
Десерта е сиропиран и е наръсен с пудра захар, както пише в книгата, но бързо се стопи. Нямам представа защо newsm78

И диетични гофрети с пълнозърнесто брашно, фибри и подсладител вместо захар / за мъжа ми/.

# 637
  • ГОре на черешата...
Поствам си снимките и бягам, щото море се е задало ooooh! Whistling Crazy...страхотни сте, браво на всички  bouquet!

Леща гореща  Laughing:

Шоколадов пудинг:

И ви бях обещала рецептата за страхотните Класически палачинки

# 638
Тука човек като влезе и да не е гладен, бързо огладнява  Grinning. Такива вкусотии сте направили! Аз за днес съм предвидила глазирани ребърца и салатка, за закуска банички с кренвирш - това вместо запис.

# 639
  • София
Леле, пак е мноооооооооого вкусно тука
Angellove, страшно апетитни банички
magi71 , копирах си рецептата за шоколадовите квадрати
silve 55 , всичко изглежда супер
marabu , интересна салата
nas , хареса ми десертчето
Mitonela, прекрасна торта
Apr , супер салатка
labrex , отново изобилие от изкушения
tzarina, много вкусно

уладини със синьо сирене

Рогчетата на Пина - страхотна рецепта

# 640
nas, дай рецептата за лекият сладкиш  Praynig

Mаги, супер прост е  Laughing Направих си обикновен блат, но намалих брашното и сложих кокосови стърготини. Като се изпече го намазах със сладко от горски плодове( такова имах) и отгоре разбита сметана с половин пакетче, крем Оле на д-р Йоткер Peace Ако успее да престои 1 нощ блата поема от сладкото и става по- сочен  Simple Smile Това еее  Peace

# 641
  • гр. Варна
Labrex, би ли споделила как точно се приготвят тези апетитни пържолки?

# 642
Здравейте, мили момичета!  Hug

nordina, Роца, Пепчо, esy,  nas,  Денерис, megansg, Цецето, ивка27,  Венета, Apr, Madla, благодаря от сърце за милите коментари!  Hug

3xi, Дес, ивка27, Mitonela, страхотни торти! Още веднъж, да са честити поводите за тези торти!
Мила Венета, тестените ти неща са наистина разкошни, а за барбекюто направо ми се прииска да съм при вас!
Ягодка, агнешкото ми разби сърцето!
pepelia6kata, даваха го вашето село по новините, голяма веселба ще да е било!
Аелис, нито агънцето ще откажа, нито тортичката! Изглеждат разкошно!
Роца, страхотни кошнички и още по-страхотни снимки на терасата!
labrex, разкошно колажче (това с медовика, питки, запеканки, кексчета....)
nordina, бисквитките ти с фурми изглеждат много вкусно!
luba_rizova, добре дошла! Питката ти е много красива!
esy, поздрави за половинката, много апетитно му изглеждат приготвените ястия!
Пепчо, баничката ти е страхотна!
Цецето, както винаги- много оригинално, много наситени цветове, красиви снимки, ужасно вкусни ястия! Ох, не мога да премина нататък, просто не ми се иска да ги отминавам тези вкусни гозби!
Felicidad, чудесен първи опит!
лулу!, много весело си поднесла ябълковия сладкиш!
magi71, много са ти апетитни квадратите!

Не споменавам всички, но ястията и на останалите са много апетитни и изобилни! За вас   bouquet

От мен пиле с картофки и ориз с тиквички, моркови и пилешко месо:

Ето едни кексчета (дали ще познаете темата?):

И едни много хубави бебешки сладки (но с много лоша снимка),с пожелания за здраве и щастлив живот на бебчето, за което ги правих! И също, Ягодка,  Hug

Приятен и слънчев ден на всички!

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:56 от Леля Ог

# 643
  • ВАРНА
Рибена чорбица

и домашен сладкиш

# 644

Общи условия

Активация на акаунт