Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 17 *KY-30*

• 41 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 705

Тая девойка хм.... не е ли малко младичка  newsm78 Дано се справи добре с ролята  Whistling

# 706
Ако не се лъжа в момента я дават в ,,Млечният път,,, там добре се справя. И е доста красива Close
Ама и захарчето малко се е поувлякъл в прегръдките #Cussing out с нея.

# 707
Ама и захарчето малко се е поувлякъл в прегръдките #Cussing out с нея.

Тъй, тъй  smile3516 smile3516 Г-жа Сергин къде гледа аааааааааааааааа  Naughty

# 708
Дреме и на нея, нали са разделени Wink

И тука май е по-младичък Crazy

# 709
По-младичък е даам. Това е снимка от Aynali Tahir. Там в последните серии е истинско бонбонче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 710
Вярно е, досега му разглеждах снимки от филма Peace

# 711
Дреме и на нея, нали са разделени Wink

Абе те май само се преструват на разведени  newsm62 newsm62

# 712
Ееел че как да не са бе, Вени? Нали лятото го снимаха с някакви девойки на морето?

# 713
Ееел че как да не са бе, Вени? Нали лятото го снимаха с някакви девойки на морето?
Абе снимаха го, ама може само да ги е гледал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде още малко от Тахира  newsm03 newsm03 newsm03

# 714
Още, още newsm44 newsm44 newsm44

# 715
# 716
Много ми е смешен в ,,Тахира,, Joy Подскача като младо яренце Joy

# 717

побойник hahaha

# 718
  • Варна

Да не останем назад и аз Mr. Green да взема отношение по заглавието на новата творба на любимата ми Абла smile3521
Значи... мястото между ада и рая се нарича -чистилище. Там душите дават отчет за земните си дела и според тях архангела ги праща в ада или в рая.Това е според религията. Значи освен среда между доброто и злото- Чистилище /Араф/ тук има и думичката- време/заманъ или замани-не знам точно как се чете, тогава значи иде реч за времето прекарано между доброто и злото или пък време за отчитане на добрините и злините, които са извършени... newsm12 абе за мен превода е "Време за равносметка". Толкова по заглавието. Сега да кажа и това, което малко така ме.... провокира- Да му се невидеше макар, ама аблата други имана не знае ли- щом е полицай айдееееееееееееее Али ше се казва и любимата му, щом е любима на полицай - Назлъ ще я зовем, е що бе джанъм, тъй ли нямаше други имена та требе да си представям ревящия Али и облещената Назлъ newsm78
И по другия въпрос ще се произнеса Naughty Аблата, горката, направи безброй опити да си върне захарчето. Пред широките маси те са все заедно, макар че са разведени, но е факт, че захарчето има отделна къща и ново домакинство-това вече ми е потвърдено от няколко източника, та нямаше начин да не направи опит да го привлече да е до нея и чрез сценарий, който ще му допадне. Аз искрено вярвам, че е вложила цялата си душа в този сценарий и че е направила един невероятен образ за своя любим.Сигурна бях, още като разбрах, че проекта е на Базе продъкшън, че е писан само за него. Мислех си, че първата и цел ще бъде да го очарова и заинтригува максимално, и..... Hug много се радвам, че не съм се излъгала- щом го е прочел на един дъх! Сега да се надяваме че наистина много скоро ще видим един невероятен и харизматичен Али, който ще ни накара да забравим за оня ревящия в Кайболана,че аз Mr. Green като чуя Али и само него виждам в момента! Joy

# 719
 Venetat send your friend many thanks from me for the translation of the interview.  love001

Now I understand what sugar wanted to say. Translating turkish with google is a complete failure newsm11

Бриз потпуно си у праву, могли су да смисле нека друга имена а не Али и Назли.
Ипак најважније је што ћемо имати прилике да опет гледамо Сарухана. Уствари надам се да ћемо наћи начин  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт