Тая девойка хм.... не е ли малко младичка
Дано се справи добре с ролята
с нея.
Г-жа Сергин къде гледа аааааааааааааааа

абе за мен превода е "Време за равносметка". Толкова по заглавието. Сега да кажа и това, което малко така ме.... провокира- Да му се невидеше макар, ама аблата други имана не знае ли- щом е полицай айдееееееееееееее Али ше се казва и любимата му, щом е любима на полицай - Назлъ ще я зовем, е що бе джанъм, тъй ли нямаше други имена та требе да си представям ревящия Али и облещената Назлъ 
Аблата, горката, направи безброй опити да си върне захарчето. Пред широките маси те са все заедно, макар че са разведени, но е факт, че захарчето има отделна къща и ново домакинство-това вече ми е потвърдено от няколко източника, та нямаше начин да не направи опит да го привлече да е до нея и чрез сценарий, който ще му допадне. Аз искрено вярвам, че е вложила цялата си душа в този сценарий и че е направила един невероятен образ за своя любим.Сигурна бях, още като разбрах, че проекта е на Базе продъкшън, че е писан само за него. Мислех си, че първата и цел ще бъде да го очарова и заинтригува максимално, и.....
много се радвам, че не съм се излъгала- щом го е прочел на един дъх! Сега да се надяваме че наистина много скоро ще видим един невероятен и харизматичен Али, който ще ни накара да забравим за оня ревящия в Кайболана,че аз

Препоръчани теми