Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 17 *KY-30*

• 41 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро, селоо Hug
Бризче, радвам се да те видя. Позагубихме се в последно време, ама захарчето ще ни събере отново Laughing
Я го вижте, още спинка, милият Joy

И мечтите на една фенка, която не я е огряло нашето слънце hahaha

# 721
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Искам да попитам, репортажа, който е "забоден" в темата, има ли го някъде преведен на български или английски?

# 722
tara_lezhka можеш да намериш превод на репртажа на страница 38 от тази тема, пост 556  Hug

# 723
  • ... да усещаш мириса на море ...
О, благодаря ти много !!!  bouquet

# 724
Здравейте моми4ета Hug, вани съм, може да сте ме позабравили, че не съм се разписвала от сто години, но аз не съм ви забравила. Малко случайно научих и аз хубавата новина. Вени, големи благодарности и от мен за превода на интервюто.   bouquet Е най-после ще гледаме пак Сару на екран, Сергин абла не се шегува, сигурна бях и аз 4е ще го заинтригува със сериозен проект, браво.
Да не останем назад и аз Mr. Green да взема отношение по заглавието на новата творба на любимата ми Абла smile3521
Значи... мястото между ада и рая се нарича -чистилище. Там душите дават отчет за земните си дела и според тях архангела ги праща в ада или в рая.Това е според религията. Значи освен среда между доброто и злото- Чистилище /Араф/ тук има и думичката- време/заманъ или замани-не знам точно как се чете, тогава значи иде реч за времето прекарано между доброто и злото или пък време за отчитане на добрините и злините, които са извършени... newsm12 абе за мен превода е "Време за равносметка". Толкова по заглавието. Сега да кажа и това, което малко така ме.... провокира- Да му се невидеше макар, ама аблата други имана не знае ли- щом е полицай айдееееееееееееее Али ше се казва и любимата му, щом е любима на полицай - Назлъ ще я зовем, е що бе джанъм, тъй ли нямаше други имена та требе да си представям ревящия Али и облещената Назлъ newsm78
И по другия въпрос ще се произнеса Naughty Аблата, горката, направи безброй опити да си върне захарчето. Пред широките маси те са все заедно, макар че са разведени, но е факт, че захарчето има отделна къща и ново домакинство-това вече ми е потвърдено от няколко източника, та нямаше начин да не направи опит да го привлече да е до нея и чрез сценарий, който ще му допадне. Аз искрено вярвам, че е вложила цялата си душа в този сценарий и че е направила един невероятен образ за своя любим.Сигурна бях, още като разбрах, че проекта е на Базе продъкшън, че е писан само за него. Мислех си, че първата и цел ще бъде да го очарова и заинтригува максимално, и..... Hug много се радвам, че не съм се излъгала- щом го е прочел на един дъх! Сега да се надяваме че наистина много скоро ще видим един невероятен и харизматичен Али, който ще ни накара да забравим за оня ревящия в Кайболана,че аз Mr. Green като чуя Али и само него виждам в момента! Joy

Много си права Бризче, и аз точно за имената се ококорих #Crazy, странно решение на аблата, но тя не прави нищо случайно, защо ли така е решила. Thinking
А тази дама ли е новата му партньорка? Изглежда ми много красива, свежа и симпатична, има прекрасно излъчване. Дано се получи хубав филм.
А какво ли стана с проекта със Сандра Бълок? newsm78 Извинявам се, ако е коментирано.
Милото ми викаше - искам да видя Сарухан да играе в някой екшън, много ще му подхожда, ама аз си знам че само на кака Сергин би се доверил, радвам се че и тя е добре и твори, че нали по едно време имаше здравословни проблеми.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 17:37 от bib 11

# 725
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ййееееееееееееее....има проект има и кмет! Party Party Party Party Party

Айде да се бухваме в новия сериал. Peace

Вай бееееее...ми тоз проек кат онзи...май едно и също ще гледаме...ама нейсе...поне ще гледаме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пък може и да превеждаме...ако Бризка научи програмата за субове. Joy

Айде аз съм на лице...чакам филма и си седам на кметския стол...някой да желае да ми стане общински съветник? Thinking

# 726
Ей го е Joy, щом стана дума за захарчето и кмета се появи от хралупата Joy
Сега пак ще пипне жълъда/пакета и нема пускане hahaha

# 727
Ей го е Joy, щом стана дума за захарчето и кмета се появи от хралупата Joy
Сега пак ще пипне жълъда/пакета и нема пускане hahaha
Ухаааааааа.... smile3508

# 728
Ха, добър ден! Hug Hug Hug

Еми аз си почистих кабинетчето и се настаних удобно в креслото.  Embarassed Joy

# 729
Пиара го нема, кмете newsm78 И фотоси на захарчето също...

# 730
Кмете, Вани  Hug Hug Hug
Колко е хубаво, че дружината започна да се събира малко по малко  Party Party Party

"Зари, домъчня ли ти за мен  Wink"

# 731
# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт