Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 348
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Момичета, дайте идеи какво мога да спретна за първи учебен ден. Освен моята щерка, имам още две приятелски семейства, които искам да зарадвам по случая. Едното е момченце, а другото е момиченце. Иска ми се да са някакви минита, които да им останат за спомен и да им напомнят случая, но идея си нямам на каква тема да са. Дайте идеи, моля!

# 121
Сега не мога да съсетя къде видях, но можеш направиш на те пенал ( не знам как на бг това - портофел за моливи) с шиенето и твоят подарък ще винаги с те на училище Peace

# 122
Момичета, дайте идеи какво мога да спретна за първи учебен ден. Освен моята щерка, имам още две приятелски семейства, които искам да зарадвам по случая. Едното е момченце, а другото е момиченце. Иска ми се да са някакви минита, които да им останат за спомен и да им напомнят случая, но идея си нямам на каква тема да са. Дайте идеи, моля!

vani6a,тук има и за момченце и за момиченце

http://picasaweb.google.com/palomatamasiro/ESCOLAR#

# 123
  • София
Дано в скоро време ги покажа не само рамкирани, а и окачени на стена  Simple Smile
Дано  Hug
И аз съм в това положение, но изкушението да ги видя оформени е по-силно от мен  Blush Трупам си ги в рамки и аха излезе стена, направо ги подреждам   hahaha

# 124
  • Пловдив

Например - книгоразделител. Аз уших това, и сега всички деца искали такива, но аз съм мързелива и приключих с един..............

# 125
  • София и там където не се пуши
Супер е, ама предполагам и ламинирано, дали става  newsm78

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
искам да с епохваля с неочаквано, но много приятно подаръче от пепен  Hug
Пепен, много, много ме зарадва - Благодаря ти за подаръците и ти желая весели празници.

жабата е по-фотогенична под ъгъл  Blush

# 127
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! Страхотни сте!
Само да се затопли и ще тичам до магазина, та да видим какво ще измислим с девойките там окончателно.

Goody, честита ти изненада!

# 128
Следя Ви красотите и си шия бавничко. Да покажа до къде съм стигнала

http://beba2.snimka.bg/tapestries/hobby.533676

# 129
  • София
Страхотни сте! Много красиви гоблени показвате.
marti_mart, може ли схемата на дракончетата и водното конче ? Много са сладки Heart Eyes . Благодаря  Hug
Аз приключих с гоблена за Кръстницата - Отне ми по-малко от месец, а като го купувах мислех, че няма да ми стигнат 3 месеца Simple Smile .
Това е засега от мен. Нямам нищо в момента за шиене, но утре мисля да отида да си взема малко конци и да започвам.

# 130
  • Пловдив
Супер е, ама предполагам и ламинирано, дали става  newsm78

Точно - ламинирано е............

# 131
  • Plovdiv
  bouquet
Добро утро на всички неуморни ръчички, една фейсбук приятелка е харесала моя гоблен, но аз не мога да открия схемата, моля някоя от вас ако я има подръка да я сподели  Praynig
Ето го гоблена: [url][/url]
Успешен ден на всчики!   bouquet

# 132
  • Севлиево
И аз го ших този, но мъжа беше без брада. Дай ми мейл на лични и ще ти го пратя  Peace
Освен ако някой не го качи някъде Simple Smile

# 133
Добро утро.За този Великден не можах да се подготвя много добре.Направих само едно яйчице.Първото е мое, а останалите на приятелка, на която помогнах да ги оформи:

# 134
ех, че красоти си имате  Hug аз не шия в момента, че имам доста работа

Общи условия

Активация на акаунт