Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 266
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Pepen,   bouquet

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 10:17 от did_tag

# 151
И аз благодаря!

# 152
  • Пловдив
Добро утро!

Благодаря ви, момичета!      bouquet

# 153
И още продължение - 2 яйца

# 154
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Оля, нали каза че няма повече яйца ?  Пак си направила нещо красиво! Браво!
Аз да дам отчет - снощи т.к. боядисвах яйца, в същото време приготвях вечерята, насадих и едно новозакупено  сакъзче и накрая посрещнах гости та до 10 часа вечерта ча - к тогава сколасах да си приготвя конците за поредното начинание. Но реших, че на леко замаяната от алкохола глава няма да го започвам. Та тази вечер с пресни сили - Започвам Сините цветя с мънистата.  Embarassed Дано не изникне нещо друго.  newsm78 

# 155
Няма, няма, ама купях)))))

Христина, кога ще започнеш цветя, първо шиеш конци, после переш, а после вече започваш мъниста Hug

# 156
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Няма, няма, ама купях)))))

Христина, кога ще започнеш цветя, първо шиеш конци, после переш, а после вече започваш мъниста Hug
Благодаря за инфото, от значение е . Но в процеса на шиене може пак да попитам нещо ако имам въпроси.
 Ами то като се пришият мънистата след конците слад като е изпрано няма ли да се намачка, да се зацапа? А после като свърша с мънистата трябва ли да се пере? Глупав въпрос  - как ще го изгладя после?
Видях снощи (с леко замаяната си глава), че има кръстчета с 3, с 2 и с 1 нишка. Това за мен поне е сигурен знак, че ще стане нещо ефирно. Шила съм един - два малки гоблена с такава комбинация и стана доста красиво. Но довечера почвам с конците.

# 157
Разказвам:
Шиеш с конци, переш, гладеш
После вземаш своята любима рамка (купена с моята помощ) - опъваш на нея, пришиваш мъниста - те не толково много
И готово
После можеш да гладя от обратната страна НО само ако ще шиеш с обичен конец, а не с нейлонов, ако ще изгладеш с нейлонов - той ще разтопи - и чао мъниста, на пода ще ги събираш  Joy

Ако после ще имаш въпроси - питай и не притеснявай Hug

Между друго - сега погледах - в сини цветя няма мъниста с огледалче (така казват на мъниста кои вътре боядисване с среберно) и също няма пробоядисвани в дупка, значи смело можеш да изпереш след мъниста, без да переш след конци bouquet

# 158
Здравейте сръчковци, толкова отдавна не съм ви чела и разглеждала, че чак се срамувам  Embarassed , но ще наваксам. Търся един ключ за едно Вервако и къде другаде да попитам освен тук , ето за това става дума

Моля, ако някой го има да го сподели   bouquet

# 159
  • София
Дианна, аз май го имам, чакай да поровя в компютъра  newsm78

Нещо намирам само другите дами, но ето я схемата в РМ, дръпни си я  Hug

http://www.igolka.in.ua/load/ljudi/tri_devushki/3-1-0-1349

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:15 от -=Деси=-

# 160
ОК, благодаря ти -=Деси=-   bouquet

# 161
Оля няма спирачкаааааааааа, пак яйце

# 162
  • София
Мале, Вишенка, откъде толкова фантазия?   bouquet Аз сигурно още на второто ще се предам

# 163
Ами, само 13 броя за сега Embarassed Rolling Eyes
Има още 4-5 идеи точно, и материал имам  Peace ТОПЛИЙКИ нямам Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А ръцете просто сърбя #Crazy newsm78

# 164
  • София
Дианна имам този
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт