Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 135
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
did_tag благодаря за слончетата.

# 361
  • Плевен
Момичета безкрайно ви благодаря! Hug

krassi82
-  PeaceЗебрите ги качих тук с парола!Ако искаш да ги изтеглиш пиши ми на ЛС за паролата!

http://dump.ru/file/5209206

sianie35 -     bouquet !Кончетата са прекрасни!

ФинЕти - мое сладко изкушение Heart Eyes Къде изчезна бе момиче Shocked!?Липсваш ни с твоето чуство за хумор Wink!Гледам ,захванала си се друга "бродерия"- newsm10 smile3501 smile3525Мъниста -красота!Ех тая Вишенка,запали ни всички  Heart Eyes!Покажи си фъканиците и на нас  Wink

BlushЗавърших и последното си предизвикателство  Laughing

и на цветен фон  Grinning

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 13:05 от pepen

# 362
pepen, както винаги ни показваш невероятни красоти smile3501

# 363
  • Враца
ЕЕЕх Репен..мисля,че след всяко твое  творение няма вече с какво да ни изненадаш..а ти все намираш  с какво.. ..приказни са!  Peace

# 364
  • Пловдив
Здравейте дами Simple Smile Това бебоче дали някоя от вас го има. Моля ако някоя има схема и ключ да ми пише на merita@abv.bg

# 365

Страшно стана тука , схемите се раздават с пароли  ,въздушни целувки , като в  гоблените орг ...Мен не ми дреме , ама редът беше друг  ooooh! Мноого секретни схеми , нема що ...
Хубава вечер.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 20:50 от ina.

# 366
  • Атлантис, Галактика Пегас
С Днем Победы!
Това е наистина празник със сълзи на очи, защото ако не е Денят на Победата, никога нямаше да има Денят на Европа.
Поклон пред светлата памет на загинали, и да дава Господ здраве на живите.
Нека над нашите глави свети само мирно небе.

# 367
Добро утро, момичета! Simple Smile

Честит празник на всички и поклон пред паметта на загиналите!

merita аз не виждам картинката. Не знам, дали проблемът е само при мен...
pepen прави са останалите - все по-големи красоти, все по-хубави неща   bouquet

Лек ден и успешна седмица от мен! Simple Smile

# 368
  • ГОре на черешата...
Честит празник и поклон пред целия руски народ!

# 369
Добро утро и честит празник на целия руски народ.В частност, на представителите му във форума.

От мен едно завършено късметче и етап от гоблена на майка ми:

# 370
Имам смелост приема честито праздник и на своето име.
Така ато воевали не само рунаки, а ц-ял бъвшият союз ooooh!

Моите баба и дядо беше малки, и по територия къде те живях немци само минавали, но те не просто минавали, а вземали всичко - от животинки до последно брашно - баба ми и дядо имали по 12 братя и сестри всеки, ...и в края живи останах само 5-6 човек от всека страна #Cussing out

Да не говорим за това че сестра на моята баба загубях мъж на война (той беше летчик) и после и дете починах от "воспаление легких" и тя ц-ял живот помнях и тъгувах - никога после нямала нито мъж, нито деца, а просто растях моята майка и неян брат - отдадох цялата си любовта на нашето семейство Hug

Това тема не за воени истории #2gunfire, но все пак споделявам с вас, колко ми и радостно в този ден, и колко и тъжно кога споменаваме и знам - ако нямаше някаква травичка (а нея не можах да изядат животинки защото те вземах немци) и нямаше моите баба и дядо, а значи и майа ми и мен съответно - хора в сяло тогаво 1 година ядох травичка и орехи и квото още намеря по пътя Cry Cry Cry

# 371
  • София
Я понеделнишки, да ви задам малка задачка  Joy "Какво шия в момента?"

# 372
  • Пловдив
Много отдавна не съм писала, но продължавам да... шия  Wink
Ето последното ми творение  Blush

# 373
  • ГОре на черешата...
Билкова, прекрасно е  bouquet!

# 374
Може ли някой да ми каже как е на руски "КЪСМЕТ".Аз с преводача си го преведох "УДАЧА", ама май съм се изложила.

Общи условия

Активация на акаунт