Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 365
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
letiziq, аз го купих в София за 8 лева, някъде по сайтовете го гледах за 5-6 лева

Вишенка, мерси  Hug Все се надявам да успея  Wink Още малко и ще стигна и до мънистата 

# 91
  • ГОре на черешата...
Срам не срам - с гол запис Embarassed, като не шия, поне да ви следя красотите...бях поизоставила Скалистия бряг, че имах торти и други разни сладкарски истории и тъкмо днес реших да го подхвана и се освЕстих, че е Страстната седмица.
А съм решила да направя един строг пост, така че ще почака до след Великден...

# 92

Laughing ей сега вече ще разберем дали действат на ушилия ги или на този, който ги сложи в къщата си  Blush

ooooh! И това съм го почти приготвила, но не с "тази" цел. 

Късно е либе за китка.Стягай се.Аз ще ти пратя плетени терлички  Hug

# 93
Ще ми се да подейства на този, за който е наречен, ама знае ли се, божа работа. Simple Smile

# 94
И аз нямам нищо за показване  Blush, но ще се радвам на вашите сръчни ръце Heart Eyes

# 95
  • Севлиево
Маркера се изпира под течаща вода без препарат. Първо махаш него и после переш с препарати, в противен случай стават бледи жълти линии. В Севлиево са 6.50лв маркерите стигат за около 6 големи гоблена.

# 96
И аз ,само гол запис,че ви изгубих от поглед! Embarassed

# 97
  • София
Най-накрая и аз да покажа нещо
Това са рамкираните от мен ангелчета

А това е етап от прекрасния ми истински подарък от =Деси=  bouquet

# 98
  • София и там където не се пуши
Най-накрая и аз да покажа нещо
Това са рамкираните от мен ангелчета

А това е етап от прекрасния ми истински подарък от =Деси=  bouquet

Трябва и аз да се науча да рамкирам

# 99
  • Ловеч
здравейте,

наистина е много хубаво човек само да гледа красотите които показвате.

но е много приятно и когато успее и той да ушие нещо.

това са нещата над които се трудих в последно време.

https://picasaweb.google.com/105151836672099002304/18042011?auth … 97010856347730082[/img], това е подаръка /в шеговит стил/
на половинката за свети валентин.

извинявам се, че снимките не са най добри, но за съжаление така и не се научих да снимам.
желая притна вечер на всички.

# 100
http://www.riolis.ru/catalog/details_1520.html

Колкото и да ми се искаше да го купя в оригинал, мисля че няма да се справя финансово , а искам да го подаря на дъщеря си по повод първия учебен ден .
Така че , ще помоля за схема  Praynig

# 101
  • София

Колкото и да ми се искаше да го купя в оригинал, мисля че няма да се справя финансово , а искам да го подаря на дъщеря си по повод първия учебен ден .
Така че , ще помоля за схема  Praynig

Мисля, че няма да стане хубаво, ако си го комплектоваш. Това е рисувана панама, шие се само феята и крилата  Sad

el_sol,   ангелчетата са страхотни!   bouquet

# 102

Така че , ще помоля за схема  Praynig
свиркни, и аз ще ти намеря в украйна него, стана доста по-евтино

# 103
  • Враца
Срам не срам - с гол запис Embarassed, като не шия, поне да ви следя красотите...бях поизоставила Скалистия бряг, че имах торти и други разни сладкарски истории и тъкмо днес реших да го подхвана и се освЕстих, че е Страстната седмица.
А съм решила да направя един строг пост, така че ще почака до след Великден...
Това много ме притеснява..сега имам време по великден да шия..а то не се шиело?чудя се какво да правя. newsm78

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 08:32 от margi_vr

# 104
  • ГОре на черешата...
Марги, аз постя, затова, по-скоро е въпрос на вътрешно убеждение.
Според мен може само на Разпети петък да се въздържаш и  пак подчертавам - става въпрос ако си вътрешно убеден и вярващ.
Иначе ако ще е само на думи - няма смисъл...

Общи условия

Активация на акаунт