Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 239
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета!Искам да ви поздравя за Великденските красоти!Много оригинални идеи и отлично сътворени!Весели празници!

# 166
Не съм писала отдавна, но ви чета и се наслаждавам на красотите ви редовно. Ето и аз докъде я докарах:

Честно да ви кажа не ми е много присъце този гоблен. Бяхме го подарили на майка, но се оказа, че зрението не й е добро и го взех аз. Само да го ушия и й го давам да му се радва.

# 167
  • София и там където не се пуши

Честно да ви кажа не ми е много присъце този гоблен. Бяхме го подарили на майка, но се оказа, че зрението не й е добро и го взех аз. Само да го ушия и й го давам да му се радва.

Наистина си е автогол. Аз така подарих на сестра ми и на майка ми Казанската мадона и се наложи да им ги ушия, а мои чакат още.

# 168
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша най-накрая в тази темичка  Embarassed  с това   ,А сега съм почнала този   ,но нямам все още етапче за показване,Но като го гледам сигурно ще го шия 2 год, Crazy  vishenka  тези яйца са страхотни,Искам да ви запитам живущите във Варна откъде си купувате маркерите за панама,Миналата година една мила съфорумка от другия форум ми изпрати един и струваше 2,50лв,но вече ги продавали само на едро по 10бр,Като свърши къде ли не обикалях с него да си търся и никъде не намерих ,От Метро си купих един за текстил и познайте дали се пере,,ядец,Добре,че не си надрасках панамата с него,Та затова ви питам,Видях,че е коментирано на предните странички,И весели великденски празници ви желая   easter  

# 169
 tutune страхотни пръстени. Има ли някъде схема  newsm78 . Не че ще ги ушия скоро, но бих искала да ги имам.   bouquet

# 170
  • Варна
tutune страхотни пръстени. Има ли някъде схема  newsm78 . Не че ще ги ушия скоро, но бих искала да ги имам.   bouquet
 Коригирах си поста, Dorothy качих схемата тук,Ако има проблем с изтеглянето ми прати адрес да ти я пратя,И който му харесва да си я изтегли,Шият се много приятно и бързо, Hug   http://dox.bg/files/dw?a=9bec997304

# 171
Изтеглих си я - благодаря   bouquet

# 172
Много са сладки пръстенчетата!

# 173
  • Стара Загора
Здравейте, момичета  Hug

Вчера ми се случи нещо много приятно и вълнуващо Simple Smile

Малко предистория - работя в малко китно хотелче в Старозагорски минерални бани. Покрай празниците сега има доста работа както при мен на рецепция, така и при колегите в ресторанта. И в очакване на поредната резервация, познайте кого посрещнах - Goody Simple Smile! Още в първия миг заподозрях, че е тя, но тъй като все пак бях на работа за миг се разколебах дали да я попитам, но все пак събрах смелост и.... Simple Smile По-късно сигурно и тя ще се включи да разкаже за тази невроятна случайност Simple Smile

А ето до къде съм с поредното чорапче за дъщеричката ми:

# 174
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, питах в другия форум - да попитам и тук . Търси схема на гоблена Ангел пазител на Милена стил с конци Ариадна- не се интересувам от други фирми, а само от тази и то с конци Ариадна, не с ДМС. Става въпрос за този гоблен  http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/2_24_84/products_id/60
 Не е за мен, а за една съседка. Видяла го ушит с конци Ариадна и с ДМС и първият й харесал повече.Благодаря предварително на отзовалите се.

# 175
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, момичета  Hug

Вчера ми се случи нещо много приятно и вълнуващо Simple Smile

Малко предистория - работя в малко китно хотелче в Старозагорски минерални бани. Покрай празниците сега има доста работа както при мен на рецепция, така и при колегите в ресторанта. И в очакване на поредната резервация, познайте кого посрещнах - Goody Simple Smile! Още в първия миг заподозрях, че е тя, но тъй като все пак бях на работа за миг се разколебах дали да я попитам, но все пак събрах смелост и.... Simple Smile ....

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes МНОГО СМЕ, НАВСЯКЪДЕ СМЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

вчерашният ден беше много вълнуващ, много весел и изпълнен с неочаквани, но много приятни срещи. Simple Smile

на път за старозагорските минерални  бани изненадах Джи с предложение за среща; тя пък покани и Лили Проданова, та станахме три. разделихме конците за един гоблен, така че може да се приеме за практически семинар Wink
след това в хотела първият въпрос, който ни зададоха беше "вие пишете ли в бг-мама? в гоблените"  Joy пак наш човек се оказа. астера   Hug Heart Eyes Hug

след тази среща вече изобщо не мога да убедя половинката че всичко е случайно  Mr. Green вече е убеден че всичко е заговор  Laughing

# 176
http://bokemono.multiply.com/photos/album/1#photo=6
Ето етап от мен,много бавно става,защото за нищо нямам време с този държавен изпит.
Весели празници! Grinning

# 177
  • София
Ееее, момичета, страхотно съвпадение!!!!  Hug Надявам се, че има снимки  Wink

tutune, чудни са станали халките!   bouquet

ba4iiska, случайно да са го пускали в "Галерия бродерия"? Ако знаеш в кой брой е било, по-лесно ще го издирим  newsm78

Астера, мноого сладко става котето!   bouquet

Stardust*, изпуснала съм момента, в който си го започнала, но дотук е страшно красиво!

Да покажа и аз етапче най-накрая! Това е гобленчето от Вишенка, останаха ми само мънистата, тази нощ ги започвам. Ще има две ягодки, чаша за чай и резен лимон  Grinning

# 178
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ba4iiska, случайно да са го пускали в "Галерия бродерия"? Ако знаеш в кой брой е било, по-лесно ще го издирим  newsm78

Не знам дали са го пускали в списанието.

# 179
Малееееееееееееее - колко чудесен станах твоят "Чай" и колко бързо ти него направях (помни, не ще оправиш се с мъниста - прати, аз ще довърша))))

Общи условия

Активация на акаунт