Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 206
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
ba4iiska прекрасен е, тези два гоблена са страхотни.
spinki - поздравления за новите рамчици.
aynur - много е красиво гобленчето.

# 196
здравейте момичета,
Честит празник!
аз не пиша много активно във форума, но ви чета редовно.
искам да ви покажа едно етапче от Конете на дименшънс, за които толкова разпитвах преди да започна. тъй като досега не съм шила на неразграфена панама, ми се стори трудно и си я разграфиш. също така реших да си шия от края, както си знам, за да ми е по-лесно. определено ми  трудно - различни бодове, смесени конци, места, където въобще не се шие и така ...
аз шия бавничко, а и тези дни покрай празниците не шия въобще,така че съм стигнала само до тук.

искам да благодаря на всички за съветите, специално на Джема и Деси, които много ги помогнаха да започна.  Hug  bouquet

# 197
"Диди" вече е готов:

Започнах това:

Майка ми завърши "Дневната пеперуда" на Ланарте

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 10:47 от sissak

# 198
  • БГ
Много красоти,момичета! Hug

Сисак, а тази пИпИруда направо е вълшебна! Peace

# 199
  • Ловеч
много красоти, много нещо.

sissak мацката е станала разкошна. Hug Hug Hug

когато шиеш на разграфена панама с кръстче ли е или гобленов бод.

# 200
На разграфена панама с гобленов бод.В случая 1:1

# 201
Някой питах за фея
http://ovechka.com.ua/product_info.php?products_id=30045
не знам колко струва в бг, при нас 58 лева Shocked

# 202
  • София
Tonita_811, много красиво ти се е получило!   bouquet

ba4iiska, страшно нежно!

aynur, много ми харесва как е оформен   bouquet

ali4e, върви чудесно!   bouquet

Сисак, дамата е разкошна!  Hug Поздравления за пеперудата!   bouquet

Най-накрая и аз с нещо готово  Wink
Вишенка, хиляди благодарности за доставеното удоволствие. Определено съм във възторг от тази смесена техника, 100% ще опитам пак, но никога повече от тази фирма  #Cussing out Направих си труда да прочета отзиви в руските форуми - нито един положителен  ooooh! В общи линии: много тъмно, един объркан цвят на конците, един от цветовете на мънистата свърши някъде по средата, добре че от съседния цвят имаше много, та запълвах с него. Цветовете за лимона са подбрани под всякаква критика! На снимката дори е мнооого по-добре, отколкото е в действителност  Sad

А като се прибрах от работа, заварих известие, че имам пратка  newsm44 Имам си прекрасен подарък от el_sol. Ани, страшно ме трогна  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 18:12 от -=Деси=-

# 203
  • София
Деси, ти толкова ме зарадва с подаръците за 8-ми март и за предстоящото ми дипломиране. За съжаление бях много заета и го изпратих късно, но Великден ще има и догодина и по-догодина...И дано да са по-здрави, по-щастливи, по-богати и по-красиви не само за теб и мен, а за всички добри хора Hug Hug

# 204
,сега шия това,на Дименсионс.

# 205
URL=http://radikal.ru/F/i033.radikal.ru/1104/f2/100d02a04457.jpg.html][/URL]-оригинални са

# 206
тези двата също

# 207
  • София
sianie35, разкошни са!   bouquet Впечатлена съм от гепарда, като снимка е, коя е фирмата?

# 208
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
темичката е пълна с красоти  Hug и ми е едно леко и весело на душата. за което заслуга имате всички, но най-много  Джи, Лили и Астера  Heart Eyes в тази връзка

имам предложение на което не можете да кажете "НЕ"

Предлагам козлодуйска-гобленарска среща в началото на май.
Дата между 2 и 4 май, и място на което може да се пуши  Laughing например Джокерса  Hug

Blush харесва ми да срещам съидейнички  Heart Eyes от тук нататък сте вие  Hug

# 209
На Dimensions са-леопарда,сиянието,елените и моста с къщичката,оригинални комлпектовки са.

Общи условия

Активация на акаунт