Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 335
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На Dimensions са-леопарда,сиянието,елените и моста с къщичката,оригинални комлпектовки са.

Мерси  Hug "Северното сияние" го знам, то ми е в плановете  Wink

# 211
  • София /Абсурдистан
Напоследък нямам никакво време за гоблени, ама все с нещо по малко отчитам дейност  Grinning

# 212
  • Плевен
Сис  Heart Eyes,тази дама с червената шапка е повече от супер  bouquetПоздрави и на майка ти за разкошния Ланартовски гоблен  bouquet!А новото ти предизвикателство -индийката ми навява някой/ - /емоции Mr. Green

sianie35 - поздравления за разкошните гоблени   bouquet  bouquet  bouquet

Unknown_lady
- красиви пеперудки пърхат около тебе! Hug

Goody   - идвам на среща  Wink Hug Heart Eyes Mr. Green

И аз да покажа моите Великденски все още трепети! Grinning

# 213
pepen,благодаря!Много са сладки тези патета,ще стане страхотна покривка!

# 214
  • София
Здравейте сръчковци  Party
Искам да похваля всички ви, защото ако ви спомена поотделно може да пропусна някоя сръчка   bouquet .
pepen със сигурност ще стане страхотна покривка. От къде мога да си купя подобна комплектовка? Искам да имам такава покривка и за КОЛЕДА. Много ще е красиво  Nature Snowman . Как мислите, дали ще е по-добре да си комплектувам или да си купя ?

# 215
mama_zaek, аз не съм от най- големите специалисти в тази област, но те съветвам ако имаш възможност да си го купиш е по- добре. Аз имам 1 купен гоблен, останалите сама си ги комплектовам, но е голяма мъка. Живея  в малък град и никога не мога да намеря всички конци. После щия, разшивам, абе мъка.... Sad И сега се мъча с едни котки- най- малко 3 пъти разшивах Embarassed, че даже направих 1 котка сива. Не знам дали ще стане, ама съм инат Wink

# 216
Браво, браво, момиета за красотите, които създавате, за търпението и очите. Бях писала, е шия перде за детската с английската азбука. Едното вече е готово. Ето го, също и чаршафетата са мое дело:

http://maryloo.snimka.bg/hobby/moite-r-kodeliya.584776.23223491

# 217
Уникално  Shocked

# 218
  • Плевен
Както писах и преди време тази фирма /това е сайта им- http://www.margaretha.se/butik/default.asp?/е в Швеция!Ако имаш познат който може да ти купи и изпрати пожеланата от тебе комплектовка ,ще е супер!Ние , а и от други страни не можем да пазаруваме за жалост!Но и да можехме ,цените им са убийствени за нас ,стандарта там е висок !Така че аз специално съм преминала на собствено окомплектоване !Шият се лесно и приятно!След ушиването сама си сглобявам и банерите , и покривчиците/тази ще ми е първата  Laughing/,и пръстенчетата за салфетки ,калпачетата за яйцата !До сега съм показала само Великденски мотиви ,но те имат и коледни и новогодишни!Разгледай внимателно и прецени!Не всичко обаче което ти харесаш може да му се намери схема!Бях дала и линк към съседния форум с отворена тема за тази фирма!
Въпреки всичко мога да ти дам информация че има и готови панамени ленти върху които може да шиеш банери или други мъничета, има и готови подложки за покривки/Вишенка предлага/!Избора е твой !Иначе има и други дизайнери които предлагат схеми на покривки!Провери в сайта на Аксиома ,която в момента вече работи с Вервако/те имат доста модели с покривки/ ,може да си харесаш нещо готово и да си го изпишеш!
Но моето мнение е че от всяко едно мотивче можеш да си направиш покривка!Ето показвам ти една красива изработка на едно момиче от другия форум ,което си е купила подложката и върху нея е избродирала кокошчиците!Другото оформление си е нейна фантазия

Красива е нали  Peace!И мене ме впечатли  Shocked!Аз просто много се разхождам из сайтовете и събирам идеи,схеми/претъпкала съм се/ и накрая се спирам на нещо ,комплектовам го и започвам!Друг въпрос е дали ще го свърша  Mr. Green!Малък ,голям град ,нали за това пишем тук за да си помагаме!И в Плевен няма кой знае какво разнообразие от материали ,но благодарение на много отзивчиви момичета успявам да си набавя небходимите материали ! Hug

# 219
da po4erpq
dnes moito momi4e ima rojden den,eto q i tortata

http://nrdd.multiply.com/photos/album/8#photo=61

v sybota 6te go pravi s priqtelite i 6te ima druga torta

izvinqvam se za latinicata,no kompa be6e na popravka i ot togava ne mi pozvolqva da smenq na kirilica

# 220
Здравейте.Страхотни неща видях отново тук.Поздравления.И аз да се похваля с нещо ушито...Simple Smile

Много ми харесаха пердетата-нямам идея как се шие върху перде и какви точно трябва да са........ Thinking

# 221
  • София
maryloo, пердето е уникално!!!   bouquet

Пепен, няма да ти откажа, ако пуснеш схемичка на тази красота  Praynig, ще си направя малки покривчици

BIZCOCHO, честито! Да ти е жива, здрава и мнооого щастлива!    bouquet

tomitooo, великолепно!   bouquet

# 222
# 223
  • София
Страшно ти благодаря!!!  Hug

# 224
tomitooo,силно съм впечатлена!!Много,много ми хареса!Трудно ли се шие това?На коя фирма е?

Общи условия

Активация на акаунт