Бродирана красота - Гоблени 83

• 122 332
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Някой питах за фея
http://ovechka.com.ua/product_info.php?products_id=30045
не знам колко струва в бг, при нас 58 лева Shocked

Сигурно за мойто питане става въпрос
Тук е 64 лв , разликата е нищожна , за да те занимавам да изпращаш оттам, а разбрах , че трябва да се купува в оригинал, защото има фон на панамата

Томитоооо, много яко ...

Имам една молба , ще си комплектовам гоблен за пръв път, но ми се струва , че част от конците ДМЦ са същите тоналности като на Испанската танцьорка на Ланарте , може ли ключ за нея , за да видя дали има съвпадения в някои от номерата

# 226
Пепен, покривката е много хубава и свежа. Ако реша за другия Велик ден да я правя ще ти поискам схемата. Сега имам да довършвам половината азбука.

Томитооо, този черно бял гоблен е страхотен - като снимка е. Даваш ли схемата?

Пердето не е от най-лесните ми бродерии, но пък ме кефи като е трудно. Тропосвам върху него една много рядка панама, която после разнищвам и остава само бродерията.

BIZCOCHO, честита ти рожденичка!!!

# 227
  • Плевен

хабиб - ако е тази, открих този ключ Rolling EyesДано ти свърши работа  Thinking

Пепен, покривката е много хубава и свежа. Ако реша за другия Велик ден да я правя ще ти поискам схемата.

Изтегли си я още сега от линка който съм дала в предния си пост ,че до  догодина ехе..... Grinning

# 228
tomitooo,силно съм впечатлена!!Много,много ми хареса!Трудно ли се шие това?На коя фирма е?
Благодаря!За първи път ших на черна панама-но ми се стори страшно лесно и бързо го уших.Понеже съм свикнала да шия на неразграфена панама и кръстат бод може би за това.Незнам точно на коя фирма е-свалих от руски сайт схемата.Ето:  Скачать файл проект.rar

# 229
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
но те съветвам ако имаш възможност да си го купиш е по- добре. Аз имам 1 купен гоблен, останалите сама си ги комплектовам, но е голяма мъка. Живея  в малък град и никога не мога да намеря всички конци. После щия, разшивам, абе мъка.... Sad
meri1966, аз също съм от малък град, но почти всичко си комплектовам сама. Вече съм си набавила различни видове панама (от интернет), когато имам път към Плевен ( което е всеки месец) задължително си купувам един куп конци  и трупам за да шия. Ако нещо не ми харесва - веднага го сменям още повече че почти всички схема са дадени в ДМС или Анхор, а аз шия с Ариадна - тогава става великото заменяне, конвертиране и т.н. Но къде тогава е "тръпката"? Е, разбира се имам и гоблени и готови комплектовки - два на Риолис и сега два с мъниста, но откакто съм в нета - както каза Пепен - само трупам.
Снощи довърших конците по гоблена  с мънистата и както каза Оля -  опрах го, изгладих го и сега съхне. Довечера като се прибера започвам мънистата. Не го снимах снощи, но довечера преди мънистата ще го снимам. 

# 230
  • София
Момичета, на мен изобщо не ми е трудно да купувам конци и панама от София и да ви ги изпращам по пощата. Само кажете  Hug

# 231
На мен от Украйна не е трудно да нося, а вие за София говорите))))))

# 232
Да почерпя - днес ставам на 45год. Скромно, но от сърце Laughing

# 233
                       Честит рожден ден, meri1966!
        Пожелавам ти каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце!

# 234
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Неуморните сте момичета  Hug!

Големи красоти видях.

meri1966 честит празник. Да си жива и здрава и с повече време за любимото ти хоби!
  bouquet

# 235
Честит рожден ден и от мен с пожелание за здраве и още много дни за шиене!!!

# 236
Мери, на това мартини просто не мога да откажа!  Laughing smile3525 newsm51
Честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет! И наздраве!

# 237
Здравейте и от мен след дълго отсъствие. Първо да честитя Рождество Христово със закъснение на всички ви. Да сте живи и здрави и много много щастливи. На meri1966 честит рожден ден с най хубави пожелания. Минах набързо темата и както винаги се нарадвах на прекрасни неща. Няма да споменавам всички поотделно, че поста ще се разтегне до Америка. Аз най-накрая се добрах до средата на ангела.

Имам и малък напредък по пролетта на DOME .

# 238
Не бих се престрашила да започна нещо на Голденкайт, но Ангелът става страхотен.

# 239
Ангела става прекрасен. Браво  bouquet
Не може да кожеш, че е гоблен. Красота!

Общи условия

Активация на акаунт