Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 257
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • ГОре на черешата...
здравейте,
дали някоя от вас момичета има  схемички за букви и цифри. Как да изпиша името на бебето и дата на раждане под гоблена. Имам само една схемичка с едни завъртулки.

Няколко страници по-назад момичетата пуснаха схемички, потърси.

# 451

Тези не ти ли харесват, аз ги ползвах и изглеждат много нежни.

# 452
# 453
Здравейте момичета!Наскоро някой беше публикувал гоблени-емблеми на футболни отбори,но не мога да ги открия.Прерових тема 83,82 и 81,ама нъц.Трябва ми емблема на Ботев-Пловдив(те имали и нова),Манчестър Юн. и Ливърпул.Ако някой може да ми помогне  Hug

# 454
Едно етапче от мен http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.23441037  Hug

Dim__35239_Graceful_Tulip

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:50 от krk_kr

# 455
Красота  Party

# 456

Изглежда страхотно  Simple Smile Поздравление
на коя фирма е гоблена много ми хареса?

# 457
Здравейте, момичета! Сигурно не ме помните, ама и аз отдавна не съм писала. Оттогава не съм и шила  Embarassed  Сега пак ме обхвана музата и се заех със старото гобленче:

Изобщо нямам време за шиене, ама си открадвам по малко, докато спи малчо, иначе не ме оставя. Малко по-трудно става сега с това хубаво време, че трябва и навън да сме. Просто ще става по-бавно. Ще гледам по-нататък да се похваля и с етапче.

# 458
Много хубавини видях в последните страници! Особено ми легна на сърцето една есен...
Преди няколко странички исках схема за икона, и много ми помотнахте, мили момичета!  bouquet То не е точно гоблен, но тъй като ползвах такава схема, ще я покажа. Имам малко за довършване, и това ще стане скоро: http://s48.radikal.ru/i120/1105/70/b36290828308.jpg

# 459
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Само красоти показвате  bouquet Аз сьм в дълбок ремонт на фасадата на дома и тъй като не мога да изнеса рамката да си бода манистата на гоблена  запо4нах през деня женската молитва за да не пре4а на майсторите. hahaha А снощи запо4нах  и манистата на розовите цветя. Снимки накрая.

# 460
Момичета, пак имам питане, че вече съвсем е ошашавих  Tired Първо за програмата Патерн Мейкър. Есенният гобелн, който харесах, вероятно с нея е правен от снимка. Сестра ми за нея си го коригира, т.е. чисти си някакви паразитни (уж) цветове и слива три нюанса в един. Та питането ми е - имам например golden brown DK, golden brown MD и golden brown LT. Тя казва, че човешкото око нямало да улови тези нюанси и гобленът може да се шие само с един от трите цвята, т.е. да слеем трите в един. И сега не знам да продължавам ли да шия както е дадена схемата? С корекция аз няма да се захвана, но как да преценя добре ли ще се получи и излишни ли са тези нюанси (имам на няколко места по 3-4 поредни номера)? Мерси много пак  Hug

# 461
Здравейте, момичета,

Моля Ви помогнете ми. Търся спешно  схема на гоблена
Цветна нежност на Росица Бакалова.

Искам да го ушия за много специален човек, който има повод другия месец.

Благодаря Ви предварително   Praynig

# 462
  • София
Блонди според мен трябва да се шие, както е дадено  Peace В няколко гоблена ми се e случвало да има поредни нюанси от един цвят, така се получава по-нежно преливане на цветовете. Да замениш някое случайно единично бодче добре, ама три нюанса в един си е груба промяна и то не в полза на крайния резултат  Peace

# 463
Здравейте, момичета,

Моля Ви помогнете ми. Търся спешно  схема на гоблена
Цветна нежност на Росица Бакалова.

Искам да го ушия за много специален човек, който има повод другия месец.

Благодаря Ви предварително   Praynig

Намерих го Goody  го е публикувала в нашата тема 78 на страница 19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=541528.270

# 464
Блонди според мен трябва да се шие, както е дадено  Peace В няколко гоблена ми се e случвало да има поредни нюанси от един цвят, така се получава по-нежно преливане на цветовете. Да замениш някое случайно единично бодче добре, ама три нюанса в един си е груба промяна и то не в полза на крайния резултат  Peace

и аз съм съгласна. Слееш ли нюансите ще направиш плоска картината, нещо като преработките на милена стил.
А и тези три нюанса се различават и с просто око. Ето ти снимка от моя каталог. На живо разликата е още по-очебийна

Общи условия

Активация на акаунт