Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 248
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Бадем, Хипатия, благодаря много отново  Heart Eyes

# 466
Благодаря ти за бързата реакция delfin4e.
Виждам само схема с цветове но не и номерацията им /може би аз сама ще трябва да ги комплектовам/ е сега загазих. Simple Smile

# 467
Момичета, които сте поръчвали от ebay Dimensions-искам да попитам дали има митнически налог на поръчките ,когато поръчваш от там и ако може да ми дадете точен линк за целта?Искам да поръчам 3 гоблена,но не съм запозната.Досега поръчах само 1 от сайта на Dimensions , там обаче се чака дълго доставката-от 6 до 8 седмици, а знам че в ebay става по-бързо.

# 468
Аз съм поръчвала от Америнаския ибей-миналата есен не са ми вземали мито ,но от януари нещата са затегнати -ако цената на комплекта + доставката ти не надхвърля 15 евро мисля,че не е проблем-но те и митническите бюра по места действат на различен принцип!

# 469
  • ГОре на черешата...
Вземат мито Confused.
Обаче не помня обяснението - май над 20 долара и щом е от фирма, а не отчастно лице...към 12-13 лв ми взеха за моя Дим март месец май беше...

# 470
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, които сте поръчвали от ebay Dimensions-искам да попитам дали има митнически налог на поръчките ,когато поръчваш от там и ако може да ми дадете точен линк за целта?Искам да поръчам 3 гоблена,но не съм запозната.Досега поръчах само 1 от сайта на Dimensions , там обаче се чака дълго доставката-от 6 до 8 седмици, а знам че в ebay става по-бързо.

до 15 долара нищо, получаваш си го в пощата, от 15 долара до 150 лева само ДДС, плаща се в пощата, в поканата за пакета пише в кой ден и от колко до колко часа. над тази сума се плаща ДДС и мито и там вече се занимаваш с митници  Hug
 Stop не е добра идея да питаш американките да напишат друга сума в декларацията.

гери 681, сега ще видя имам ли ключа  Confused в хсд е, а нямам програмата и не съм на 100% сигурна че отговаря. ако някой иска ще му изпратя и двата файла: дърво и пеперуда за да извади ключа  Hug

Цитат
ключ за лице_ дърво
754        Peach-LT                
3778       Terra Cotta-LT                          
356        Terra Cotta-MD                          
3721       Shell Pink-DK                            
902        Garnet-VY DK                            
3827       Golden Brown-Pale                        
435        Brown-VY LT                              
632        Desert Sand-UL VY DK                    
3013       Khaki Green-LT                          
317        Pewter Gray                              
611        Drab Brown                              
610        Drab Brown-DK                            
3031       Mocha Brown-VY DK                        
318        Steel Gray-LT                            
414        Steel Gray-DK                            
3799       Pewter Gray-VY DK                        
310        Black    

Цитат
ключ за лице_пеперуда
951        Tawny-LT                                 
3856       Mahogany-UL VY
402        Mahogany-VY LT                           
3776       Mahogany-LT                             
754        Peach-LT                                 
3778       Terra Cotta-LT                           
356        Terra Cotta-MD                           
3721       Shell Pink-DK                           
3685       Mauve-DK                                 
738        Tan-VY LT                               
729        Old Gold-MD                             
 611        Drab Brown                               
3013       Khaki Green-LT                           
3364       Pine Green                               
371        Mustard                                 
3363       Pine Green-MD                           
520        Fern Green-DK     

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 12:19 от Goody

# 471
  • София
Ето го  Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 22:44 от -=Деси=-

# 472
Goody  ,не смея на 100% да твърдя-но мисля ,че не е 15долара безмитния внос-а левовата равностойност на 15 евро или 30 лв.Над тази сума се плаща ДДС/т.е цялата сума се облага с ДДС/!!

# 473
Здравейте, момичета! Simple Smile
Тези дни не съм се появявала, но довършвам една от зодиийките на Ланарте и нямам търпение вече Simple Smile и за това... Надявам се скоро да мога да ви я покажа.
Сега чета тук, че си поръчвате Dimension от интернет. Аз мислех да си поръчам от фирмата във Варна. Мисля, че Герика се казваше. Не съм я ползвала до сега, но прочетох положителни отзиви. Не сте ли доволни от нея, че поръчвате от чужбина??? Кажете ми да не се разочаровам, че много съм се навила за Dimension... Simple Smile
Прегръдки на всички от мен!  Hug

# 474
  • гр.Добрич
petitobg, доста са и високи цените на Герика и беше по-изгодно да си купиш Дименшън отвън. Сега с ДДС-то и пощ. такса, трябва да се пресметне дали е по-изгодно.

# 475

geri681, Дж-то ги ши преди време /готова комплектовка/ и ми беше дала остатъците! Wink По тях направих тоси ключ!  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439666.msg13031650#msg13031650

# 476
Особено ми легна на сърцето една есен...

Eх, много красива , наистина
Винаги са ми допадали повече пролетни мотиви, но тази Есен , която Блонди я избра - уникална  Simple Smile

# 477
Здравейте, момичета!
Първо да кажа, че това съм си аз, antoniabg, но промених ника си.

Страхотни неща видях и искрено ви поздравявам всичките. Днес ще гледам да снимам етапче от моя гоблен и да ви покажа докъде стигнах.

Особено ми легна на сърцето една есен...
Eх, много красива , наистина
Винаги са ми допадали повече пролетни мотиви, но тази Есен , която Блонди я избра - уникална  Simple Smile

Наистина е много красива, а видях етапче от нея в един от руските форуми - получаваше се наистина страхотно!

# 478
Момичета, пак имам питане, че вече съвсем е ошашавих  Tired Първо за програмата Патерн Мейкър. Есенният гобелн, който харесах, вероятно с нея е правен от снимка. Сестра ми за нея си го коригира, т.е. чисти си някакви паразитни (уж) цветове и слива три нюанса в един. Та питането ми е - имам например golden brown DK, golden brown MD и golden brown LT. Тя казва, че човешкото око нямало да улови тези нюанси и гобленът може да се шие само с един от трите цвята, т.е. да слеем трите в един. И сега не знам да продължавам ли да шия както е дадена схемата? С корекция аз няма да се захвана, но как да преценя добре ли ще се получи и излишни ли са тези нюанси (имам на няколко места по 3-4 поредни номера)? Мерси много пак  Hug
Блонди гоблена, които си харесала е на фирма Леврон. Характерни за техните гоблени са мнoгoто цветове и единични бодове. Това придава обемност и реалност на картината. Сходните цветове се преливат един в друг и се избягва рязката граница, коята придава опростен вид на картината. Ето го ушит - мисля, че коментарите са излишни.

# 479
  • София
Ееее, неее, невероятна красота!
Аз преди време си бях свалила схемата, но някак си изобщо забравих за нея, защото си взех подобен "Риолис". Но определено си струва  Peace

Това се шие върху българска разграфена с гобленов бод или върху Аида с кръстче?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт