Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 220
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Някъде видях ушит го на руски форум - беше с гобленов шов, на коя панама там не можах да видя Peace

# 481
Това се шие върху българска разграфена с гобленов бод или върху Аида с кръстче?  newsm78
[/quote]

Зависи колко голям го искаш... Embarassed гоблена де. И двата варианта са приемливи - просто на Аида 16 ще бъде по- голям. Аз лично много уважавам българската панама.

А ето така ще изглежда, ако премахнеш "излишните" цветове и единичните бодове. Мисля, че за сравнение и дума не може да става..

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 15:26 от elena714

# 482
  • Враца
здравейте,работливи момичета.рядко пиша,но редовно ви чета.искам да ви питам поръчвали ли сте гоблени от фирма дизайра и дали са оригинали на гобленсет.

# 483
Ето обещаното етапче от мен

Сега като гледам снимката на разгънатия гоблен не ми се вижда никак много ушитото, както си мислех и май ще трябва да форсирам малко шиенето.

# 484
Привет ..и за да покажа моите сестрички  Laughing.Първия го избродирах много бързо,но втория доста се проточи  Embarassed

# 485
Моля, дайте предложение за гоблен, подходящ за кръщене.   Намерих този Ако може и схема.
Утре ще снимам да покажа и завършения мечо пух ,подарък за яслата на детето.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:45 от Sunrice

# 486
silvanapei, невероятно нежни са   bouquet
Sunrice, направо ме уцели в десятката. и аз си мечтая за още едно момиченце, което ще се казва София. ако може и схемичката  Praynig

# 487
  • София
Eто схемичката на крачетата малко бледичка ми се вижда, но само този вариян имам  Peace

# 488
ех че си бърза  Hug мерси съм

# 489
Добро утро на всички!

Показали сте прекрасни неща последните дни! Аз може и да не пиша, но си ви чета редовно. Simple Smile
А сега бързам да покажа сладурчето, което довърших снощи. Не е изпрано и изгладено и все още е без рамка, но както казах - снощи си го довърших, а и когато довърша другарчето му, тогава ще ги рамкирам. Simple Smile

Лек ден и успешна седмица на всички от мен!   bouquet

# 490
Goody, delfin4e, Деси и Здравка 79 едно голямо БЛАГОДАРЯ. Както и на всички други момичета които са ми помагали. Радвам се, че Ви има. Хубав и слънчев ден и успешна седмица.  bouquet Hug

# 491
  • София
Аз забравих да се отчета какво довърших миналата седмица Simple Smile))
започнат преди 2 години, ама така си чакаше ред за завършване  hahaha
Относно задачката, верно са лебеди, ама ще играем ли до познаване на конкретния модел, жокер - на голяма известна европейска фирма са  Simple Smile

# 492
Относно задачката, верно са лебеди, ама ще играем ли до познаване на конкретния модел, жокер - на голяма известна европейска фирма са  Simple Smile
Ето го моето предположение за отговор на загадката  newsm78

фирмата не я знам, но според мен картинката напълно съвпада пък и Тъкмо докато го избоцкаш ще сте като това семейство лебеди  Embarassed
Иваничка, пожелавам ти приятно шиене и всичко да мине леко   bouquet

# 493
Здравейте момичета,
Искам да попитам може ли някой да ми помогне? Искам да ушия гоблена "Арабско момиче", но нещо не се наемам вижда ми се много сложен. Ако не е нахално може ли някой от вас да ми изпрати схемата и да ми каже как се шие? В смисъл какъв бод и каква панама и т.н.
Много ще съм благодарна!

# 494
Здравейте момичета ,моля ви яконякой е бродирал гоблен "Джулия " да предложи схема.

Общи условия

Активация на акаунт