Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 181
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Делфинче позна  Peace
Получаваш много   newsm51  love001  cook
Фирмата е Lanarte  Peace
За продължението  - Много благодаря! А аз дори не се бях сетила Joy В интерес на истината гоблена е купен още миналата година и тогава бях започнала малко от него, но го зарязах, за да шия коледните престилки за бутилки и сега съвсем тематично му дойде времето  Hug мерси че така приятно го свърза, та май ще ме накараш да не го захвърлям пак в някой ъгъл, а да си го ушия съвсем чинно за късмет  Peace

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 16:38 от Ivanichka

# 496
       bowuu

newsm10

Hug

# 497
Здравейте момичета,
Искам да попитам може ли някой да ми помогне? Искам да ушия гоблена "Арабско момиче", но нещо не се наемам вижда ми се много сложен. Ако не е нахално може ли някой от вас да ми изпрати схемата и да ми каже как се шие? В смисъл какъв бод и каква панама и т.н.
Много ще съм благодарна!

http://nana40.multiply.com/photos/album/75/Photo_Album_2009-01-09#

Тук имам качени три варианта на Арабското момиче. Оригиналният вариант се шие на специално тонирана панама, кръстчета през дупка. Не съм сигурна, само предполагам, че е 28 каунт, но със сигурност е по ситна от нашата стандартна за гоблени..  Аз съм шила Ланарте 1:1 гобленов бод на обикновена панама. Получава се много добре.

# 498
  • София
Miss Emerald добре дошла отново на борда,вече не се мяракаш много.Смятам,че чудесно се получава гоблена.
silvanapei леле много са красиви браво   bouquet
petitobg това точно за моя мъж  Hug
Ivanichka чакаме продължението ушито и то   bouquet
delfin4e уши ли контура на въдицата чакам да я видя отново,а и ако имаш поръчки сега е момента,другия месец пак съм ти на гости  Hug
А това е обещания етап,само дето лекинко ме изнервя косата,наиграх се с нея  ooooh! толкова мразя единични бодове,че няма повече накъде

# 499
Искам да ушия гоблена "Арабско момиче", но нещо не се наемам вижда ми се много сложен.

На мен ми подариха в 8 мартенската томбола мини вариант
Лелеее , изтекоха ми очите на ръцете и лицето, такива ситни бодове не бях правила ... затова и ги шия само в почивния ми неделен ден до прозореца /обикновено шия вечер на лампи/
Но пък признавам резултата си заслужава труда

# 500
Хабиб, и моят подарък е с такива ситни бодчета  Simple Smile Но ми остана много малко от дървото за довършване и контура.
Аз шия по много малко напоследък - ту индийката, ту подаръка от томболата и засега нямам нищо за показване, като напредна ще покажа.

# 501
Mama Nana благодаря ти за схемите. Виждам че има и схемата на Ланарте ще я разпечатам и дано се чете добре. Ако имам въпроси ще питам пак?
Желая хубав ден на всички.

# 502
  • Sofia
 Това са моите розички,първия ми по-голям гоблен,остана да довърша контурния бод.Искам да ви благодаря за помощта,момичета,без вас нямаше да се справя! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 09:09 от yohaved

# 503
yohaved  страхотно изглежда
на коя фирма е комплектовката и как се казва гоблена?

Аз си шия тоалетното пате благодарение на Вас момичета  Hug

# 504
yohaved,прекрасен е този Dimensions,оригинал ли е?

# 505
Здравейте ,работливи момичета!Поздравявам ви хубавите неща,които сътворявате!
Моя близка иска да шие на ленена панама.Да ли в София, в гобленарските магазини,може да се намери  и по точно къде? Благодаря ви предварително и хубав ден!

# 506
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
yohaved розите са страхотни   bouquet
Аз снощи свърших и втория гоблен с мъниста от вишенка Нещо снимката не е много добра Embarassed
Сега ще довърша женската молитва и ще подготвя Сън, но сме в ремонт и нещата стават бавно.

# 507
  • София и там където не се пуши
Здравейте ,работливи момичета!Поздравявам ви хубавите неща,които сътворявате!
Моя близка иска да шие на ленена панама.Да ли в София, в гобленарските магазини,може да се намери  и по точно къде? Благодаря ви предварително и хубав ден!

http://www.sheherezada.com/ - аз от там купувам

# 508
  • София
В Шехерезада незнам да имат ленена панама. Има в магазина на ДМЦ, но е нереално скъпа за мен. По бегли спомени нещо от рода на 65-70 ле метъра - хайде мерси  hahaha Отделно мисля че е 32-ри каунт, което е супер ситно шие се през нишка и оговаря на около айда 16 Peace Не съм шила лично на такава но съм чувала, че не се шие лесно на нея и е гадна Sad

# 509
Хабиб, и моят подарък е с такива ситни бодчета  Simple Smile Но ми остана много малко от дървото за довършване и контура.
Аз шия по много малко напоследък - ту индийката, ту подаръка от томболата и засега нямам нищо за показване, като напредна ще покажа.

Да се линчува този , който ти го е подарил  Joy

Иначе и аз така , шия 3 гоблена в момента , според настроението и осветлението  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт