Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 160
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Здравей те на всички, ето на разправям аз на моя, че не само аз шия по няколко гоблена на веднъж  Whistling . Току що завърших едно гобленче и бързам да се похваля http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.23510416 и един етап от дракона ми http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/etapi-na-haed.561972.23510475 . Аз не пиша много редовно, ама ви следя постоянно и много сте "лоши" само подпалвате фитилите за нови красоти  Hug ох защо нямаме по няколко чифта ръцеее Thinking . Лека вечер и очаквам вашите красоти    newsm51 

# 511
  • София и там където не се пуши
Аз съм пък от тези, които са ги почнали и така си седат. Тази година май ще довърша втори за годината. После ще оставя трети да си седи под ръка, ама няма така да го бързам. Сигурно няй-рано другата година ще се похваля отново.

# 512
  • София
хабиб а линчувай де  hahaha щото и аз така ама нейсе
marti mart много са хубави и двата и мен ме чака този които си завършила и ми е подарен с кеф  Crazy ама чака милия в кутията си,че се мъча другия,но ще да м у дойде реда и на него

# 513
Добро утро, милички момичета!!! Simple Smile

Минавам да ви се похваля, че си поръчах първите Dimensions - два броя!!! dance Сега ще чакам да пристигнат, а скоро се надявам да мога да се похваля и с етапче! Simple Smile
Всички сте показали страхотни неща и ми давате непрекъснато нови идеи.
Аз в момента шия само два гоблена едновременно, обаче като дойдат новите, не знам какво ще правя... Simple Smile
Лек и спорен ден на всички от мен!  Hug

# 514
marti mart, много са хубави и двата, но с голям интерес следя етапчетата на Хаед! Много ми харесват техните гоблени и даже съм набелязала един, който искам да ушия, но кога ли ще бъде не се знае!

didolinaa, по-рядко се появявам, защото съм понесла няколко дини под мишниците и дано само не изпусна някоя накрая! А сега ще форсирам шиенето на Благославящия Христос, че така като го видях разпънат ми се струва, че съм си направо до под кривата круша, а трябва да е рамкиран до към 10 август, живот и здраве. И поради тази причина повече чета, отколкото да пиша.

ba4iiska, въпреки всичко се вижда, че е много хубаво гобленчето!

yohaved, страхотни са розите! Това са едни от любимите ми цветя, така и нямам само едно любимо!

# 515
petitobg, от къде поръча Dimensiona?

# 516
Минавам да се отчета с един етап.Малко поизостанах, защото ших други неща.

# 517
Много харесах този гоблен:  Blush

# 518
Здравей те на всички, ето на разправям аз на моя, че не само аз шия по няколко гоблена на веднъж  Whistling . Току що завърших едно гобленче и бързам да се похваля http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.23510416 и един етап от дракона ми http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/etapi-na-haed.561972.23510475 . Аз не пиша много редовно, ама ви следя постоянно и много сте "лоши" само подпалвате фитилите за нови красоти  Hug ох защо нямаме по няколко чифта ръцеее Thinking . Лека вечер и очаквам вашите красоти    newsm51 
    Останаха ми очите в дракона  Shocked Много ми харесва . Ще ме зарадваш много ако ми кажеш ,че се шие само с гобленов бод и на коя фирма е .

# 519

[/quote]    Останаха ми очите в дракона  Shocked Много ми харесва . Ще ме зарадваш много ако ми кажеш ,че се шие само с гобленов бод и на коя фирма е .
[/quote]

newsm47Гоблена е на американска фирма Heaven and Earth Deisings и се казва Woodland Guardian. По оригинал се шие кръстат бод на не разграфена бяла панама, но аз и както доста др. момичета които шият на тази фирма, шием на разграфена панама с гобленов бод.

# 520
Ето това е Мечо Пух , подарък за детската ясла :
А тази покривка я открих в една втора употреба за мое учудване. Отворена опаковка , но незапочнат. Майка ми го подхвана:
Трябва да стане това:

# 521
    Останаха ми очите в дракона  Shocked Много ми харесва . Ще ме зарадваш много ако ми кажеш ,че се шие само с гобленов бод и на коя фирма е .
[/quote]

newsm47Гоблена е на американска фирма Heaven and Earth Deisings и се казва Woodland Guardian. По оригинал се шие кръстат бод на не разграфена бяла панама, но аз и както доста др. момичета които шият на тази фирма, шием на разграфена панама с гобленов бод.
[/quote] А може ли схемичката                    kiraa@abv.bg

# 522
Уууууууууух, очи ми останах в тази покривка, много готина  bouquet

# 523
  • Пловдив
Да, покривката и на мен много, много ми хареса!

# 524
  • София и там където не се пуши
Покривката много ми харесва, но като си помисля, толкова труд и накрая нещо разлято - инфаркт ще получа .

Имам подобна  от свекърва ми с петно и си седи в шкафа. Следващия път ще се постарая да я снимам и да ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт