Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 159
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, преди да започна гоблена "Жената цвете " която с Ваша помощ получих имам един въпрос . Върху българска разграфена с гобленов бод 1:4  или върху Аида с кръстче? Защото като сметнах с кръстче ще бъде с големината на  картичка. Как ще е по-добре посъветвайте ме Praynig

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug гери, ами тя се е малка  Hug

Аида 14 с кръстче  Hug

# 527
Благодаря ти Goody. Ама и аз един въпрос задавам Joy, но ще я ушия и ще Ви се похваля.

# 528
  • Враца
момичета преди няколко поста ви питах някои поръчал ли е гоблен от фирма дизайра.дали продават на гобленсет оригинали. моля ви ако знаете да пишете.

# 529
момичета преди няколко поста ви питах някои поръчал ли е гоблен от фирма дизайра.дали продават на гобленсет оригинали. моля ви ако знаете да пишете.

Hug може би не отговаряме, защото не сме купували  Hug 
 Thinking а тук пише, че вече не предлагат http://www.goblenite.org/showthread.php?t=7742

# 530
  • Plovdiv
Здравейте, аз се замотах по чужбина и нямам време за интернет, да се похваля обаче с един часовник, който уших, но не съм монтирала, ако някой знае как,моля да помогне Praynig
][/ur[URL=http://radikal.ru/F/s53.radikal.ru/i141/1105/f1/d68294ad87e3.jpg.html]l]
Искам да попитам и някоя от вас, ако си е купувала оригинал на Риолис-  Пълнолуние- гоблена с пумата и има номерата на конците да ми пише на ЛС, защото аз го започнах, схемата я свалих от нета, ама луната ще излезе една ЗЕЛЕНА  #Crazy, та това ми е болката сега !
Иначе се възхищавам на всички красотички, които творите   bouquet

# 531
Добър вечер на всички!  Hug

sianie35 поръчах Dimensions от www.123stitch.com. За първи път поръчвам от този сайт, но по принцип съм голям фен на пазаруването по интернет, а и прочетох хубави отзиви за конкретния сайт, и се престраших. Simple Smile
Някой ползвам ли го е, да сподели опит?
Ама и аз съм една глупачка... първо поръчах, а пък сега питам?  Embarassed От толкова работа напоследък сякаш не съм на себе си...

# 532
Добър вечер на всички!  Hug

sianie35 поръчах Dimensions от www.123stitch.com. За първи път поръчвам от този сайт, но по принцип съм голям фен на пазаруването по интернет, а и прочетох хубави отзиви за конкретния сайт, и се престраших. Simple Smile
Някой ползвам ли го е, да сподели опит?
Ама и аз съм една глупачка... първо поръчах, а пък сега питам?  Embarassed От толкова работа напоследък сякаш не съм на себе си...

Аз пазарувам редовно от тази фирма - предимно конци, но и други дреболии. Много точни и коректни са.

# 533
elena714 значи да не се притеснявам. Simple Smile А за колко време горе-долу пристига поръчката?
Конци DMC ли поръчваш? Защото това е следващата ми мания - да си комплектовам сама гоблен. До сега не съм опитвала и имам голямо желание. Но ми се виждат скъпи конците тук по магазините, а в сайта сякаш са на по-достъпни цени... И ако си доволна от конците - да поръчвам смело и безотговорно. Simple Smile

# 534
  • UK/София

Поздравления на всички за прекрасните ушити неща!

Показвам и аз завършен гоблен и отново казвам - никога повече Солария!!!!!!!Гледам гоблена, гледам и все се чудя защо толкова ги хвалите. Simple SmileИзключвам недостигът на 50% от конците и отвратителното им отношение.Но не знам защо седи така мътен, не е чиста картината като на останалите гоблени, които уших.

Никога до сега не съм молила за схеми, но сега ми се налага.Синът ми е канен на рожден ден на една изключително мила и симпатична девойка.Щяло да бъде принцеско парти.И много ми се иска да й ушия гобленче с принцеси.Може ли някой да ми помогне!

# 535
petitobg,благодаря за отговора!И аз поръчах тази седмица 3 гоблена на Дименсион от там , много се радвам, че са коректни ,нямам търпение да дойдат - може би другата седмица. След колко време ти дойде поръчката? -аз за първи път поръчвам от там и съм много притеснена.Ще покажа тук гоблените като дойдат-живот и здраве!

# 536
Биляна,
гоблена наистина изглежда размазан. Да не си го шила 1 към 4?
Не, че защитавам Солария , как ли  пък не . Но не очаквах от тях чак толкова нелепа схема да направят .

# 537

... Никога до сега не съм молила за схеми, но сега ми се налага.Синът ми е канен на рожден ден на една изключително мила и симпатична девойка.Щяло да бъде принцеско парти.И много ми се иска да й ушия гобленче с принцеси.Може ли някой да ми помогне!

аз съм на "мъжки" теми и нямам принцеси  Blush а тук дали ще си харесаш нещо?
https://picasaweb.google.com/chellynunes/MENINAS#

а за светото семейство нищо не мога да кажа.  Thinking на сайта им изглежда добре. виждала съм го и ушито и не е на петна или размазано
странна работа.
а за объркване на 1:1 и 1:4 не може и да става дума, гоблена е с детайл  Tired

# 538
  • гр.Добрич
petitobg, колко ти излезе доставката от този сайт и с каква карта плати? Аз исках да поръчам една рамка, но тя е 10$ и доставката също толкова. Засега се отказах.

# 539
  • UK/София
Биляна,
гоблена наистина изглежда размазан. Да не си го шила 1 към 4?
Не, че защитавам Солария , как ли  пък не . Но не очаквах от тях чак толкова нелепа схема да направят .

Да, 1:4 го ших.Дори преди да започна бая ви занимавах докато разгадаем, че така се шие.Не е баш размазан, ами седи на петна, знам ли......А колко нерви хвърлих докато уших лицата Simple Smile

Goody, благодаря!Но нищо не си харесах Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт