САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 648
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Javier Bardem ще бъде Роланд, вече е подписал договор за първия филм и първия сериал  Sad

smile3514 smile3511 smile3513 hit
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Да ходи да пази диета тая торба! Как ще играе Роланд?!
Що за каст?! Слепи ли са, че не става!
Бясна съм  ooooh! Crossing Arms !

# 61
  • Sofia
И на мен не ми допада идеята за Хавиер Бардем, изобщо не ми влиза в образа на Роланд. Крисчън Бейл щеше да е идеален, жалко  Confused

# 62

www.amazon.co.uk

В изданието с меки корици на "Full Dark No Stars", което излиза на 5 юли 2011, ще бъде включен нов разказ на Кинг, озаглавен Under the Weather. Засега няма информация за сюжета му.
В българското издание, което е превод на това с твърди корици, навярно няма да го има  Cry

# 63
  • София
Чудя се ако няколко души напишем имейл до Плеяда с молба да отложат издаването на "Зъл мрак, угаснали звезди", за да включат в книгата и превода на новия разказ Under the Weather, дали ще има ефект или новия разказ ще си остане непреведен у нас. Не го ли включат сега в книгата няма шанс да го видим на български.

# 64
Между другото успях да се сдобия с едни от най-редките книги като "Град Отчаяние", "Отмъстителите" и "Торба с кости" и съм много доволен  Mr. Green

Честито!
Как успя да ги намериш?

Един познат успя да ги намери и ми ги продаде доста изгодно с оглед на цените, които са на Славейков например. А откъде ги е намерил - не знам. Голям факир е  Wink

# 65
Чудя се ако няколко души напишем имейл до Плеяда с молба да отложат издаването на "Зъл мрак, угаснали звезди", за да включат в книгата и превода на новия разказ Under the Weather, дали ще има ефект или новия разказ ще си остане непреведен у нас. Не го ли включат сега в книгата няма шанс да го видим на български.
Не знам, те вече са купили правата на едното издание, а за да издадат този разказ, трябва да купят правата на другото. Май е безсмислено да се пишат писма. Иначе има шанс да го видим на български - в следващия сборник с разкази на Кинг, който вероятно ще излезе след 3-4 години.

# 66
Не знам, те вече са купили правата на едното издание, а за да издадат този разказ, трябва да купят правата на другото. Май е безсмислено да се пишат писма. Иначе има шанс да го видим на български - в следващия сборник с разкази на Кинг, който вероятно ще излезе след 3-4 години.
А защо в САЩ издават първо книга без този разказ, а впоследствие пак издават книгата, но добавят съответния разказ? Не са ли знаели предварително, че разказа трябва да бъде включен в сборника или Кинг по-късно решава да го добави? По този начин тези, които купуват правата за сборника са доста набутани. Оказва се, че сборника не е пълен. Струва ми се, че американсото издателство постъпва много подло  Thinking

# 67
Очевидно Кинг е решил по-късно да го добави.

*

Цитат
Norman Reedus ... Eddie Dean
Michael Biehn ... Man In Black
Nick Mancuso ... Enrico Balazar

http://www.imdb.com/title/tt1648190/fullcredits#cast
Интересно

# 68
  • София
Цитат
Norman Reedus ... Eddie Dean
Michael Biehn ... Man In Black
Nick Mancuso ... Enrico Balazar
http://www.imdb.com/title/tt1648190/fullcredits#cast

Еди си го представях малко по-млад, но и този е ОК. Харесва ми избора на Мъжът в черно  Peace !
Абе всички стават, но не и Бардем  Naughty Crossing Arms !

Вив, вчера вечерта "влезнах" в тунела "Линкълн". Да очаквам, че след като "излезна" от там вече ще ми е интересно  Rolling Eyes ?!

# 69
  • София
Ох Кали, ами не знам ...  Confused Може би вече би трябвало да ти е по - интересно, но от друга страна, щом още не си заинтригувана, може би няма и нататък да ти е интересно. Не смея да предполагам.
На мен например, преживяването в тунела ми беше "ужасно". И въобще, вече тотално бях пленена от книгата.  Rolling Eyes Може пък "Сблъсък" просто да не е твоята история. Като при мен "Гняв"  Laughing

# 70
  • Sofia
Аз чета успешно 4тата част на Кулата и тя засега ми е най- интересната.  Почти я приключвам въпреки малкото време за четене- много празници около мен, гости, просто съм разбита вече  Mr. Green

# 71
  • España
Здравейте.
Няма да коментирам пак избора на Бардем, че ставам досадна, с една дума не е Роланд това.

Прочетох "За писането...",  много готино чувство за хумор, хареса ми и автобиографичната част.
След нея четох "Пътят" на Кормак Маккарти, остави ми едно много мрачно чувство, сивота и безнадеждност лъха от тази книга.
Сега чета "Амулетът на Самарканд", приятна и интересна книга.

# 72
Norman Reedus, откровено казано е по-подходящ за ролята на Роланд. От предложенията най-точно попадение ми се струва Nick Mancuso - невероятен е!

*** По отношението на четенето, аз малко кривнах от "правия" път - в момента съм на вълна френска поезия и проза - Кокто, Верлен, Жьоне, Рембо...

*** Някакви отзиви за "Марина" на Карл Руис Сафон ще споделите ли? За "Сянката на вятъра" и "Играта на ангела" знам, че са страхотни, но възнамерявам да се сдобия и с трите.

# 73
  • Пловдив
Прощавайте, че нахлувам така  Heart Eyes Но искам да попитам нещо, понеже знам, ще сте вещи във връзка с Кинг, та...

Свалих си от нета "Мишлето по пътя", днес по обяд започнах да го чета и като свърши останах разочарована, понеже пишеше "следва продължение..."  Cry Това част от книгата Зелената миля ли е?

# 74
  • София
Това част от книгата Зелената миля ли е?

Да  Peace ! Или другото заглавие, което е по-популярно, е "Зеленият път" !
Отделните части са шест:
1. Диханието на звяра
2. Мишлето по пътя
3. Ръцете на Кофи
4. Ужасната смърт на Едуар Делакроа
5. Нощното пътуване
6. Кофи по пътя

Разбирам, че четеш от нета; ето ТУК са всичките части, хронологично.
Горещо ти препоръчвам да гледаш и филма, след като прочетеш книгата. Филмът е, според мен, най-хубавата екранизация по произведение на Кинг.

Общи условия

Активация на акаунт