САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 612
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Корицата наистина е страхотна  Peace !
Със сигурност ще е невероятна книга, предчувствам. Досега Кинг не се е занимавал толкова конкретно с реална популярна личност. Ще бъде доста интересно ми се струва  Grinning !

# 46
  • София
Една приятна изненада от Плеяда Simple Smile

http://pleiadbooks.com/books/13-/77-

и резюмето от Плеяда:

„Мисля, че във всекиго от нас се крие друг човек... някой непознат.”

Така започва първият разказ от най-новия сборник с разкази на Стивън Кинг, номиниран за наградата „Брам Стокър” 2010. Четири истории с една тема – ВЪЗМЕЗДИЕТО – които доказват, че не познаваме напълно никого... най-вече себе си.

Драги верни читатели,
Очаквайте сборника в края на месец юни. Заслужава си чакането!!!

Вече потривам ръце в очакване на книгата  smile3508
Предчувствам, че ще бъде поредния шедьовър на Краля!
Мисля, че много оригинално и интригуващо Адриан Лазаровски е импровизирал с превода на заглавието "Full Dark, No Stars"

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 19:02 от VSV

# 47
  • София
newsm81 newsm81 newsm81
СТРАХОТНА НОВИНАААААА !!!!
И то съвсем скоро!!! КЕФ !!!

moresmile moresmile

# 48
Еххххххххххххххххххххх.
 smile3521 ukliam1 ukliam1

# 49
Най-накрая завърших "Безсъние". Не ми допадна особено... Може би защото очаквах прекалено много от тази книга и в крайна сметка останах леко разочарован. Началото започна много добре, но с появата на тези "плешиви докторчета" ентусиазма ми падна и докрая не се вдигна. Края беше доста добър, макар и драматичен. Общо взето романа го слагам в графа "средно качество"  Crossing Arms
Нова книга на пазара от Кинг... Какво по-хубаво от това! Стана сякаш традиция на всеки 2-3 месеца да се появява нова книжка - било преиздаване или ново издание.
Между другото успях да се сдобия с едни от най-редките книги като "Град Отчаяние", "Отмъстителите" и "Торба с кости" и съм много доволен  Mr. Green
Май е време да започна "Тъмната кула", почти всичко друго съм изчел.

# 50
Поиграх си малко с разни програми и...

Mr. Green

# 51
Прочетох  "Отмъстителите". Изключителна!!!!! Так! Mr. Green

# 52
  • София
Страхотна новина!!! Party  Неочаквано бързо, браво на Плеяда  bouquet

# 53
Между другото успях да се сдобия с едни от най-редките книги като "Град Отчаяние", "Отмъстителите" и "Торба с кости" и съм много доволен  Mr. Green

Честито!
Как успя да ги намериш?

VSV, страхотна новина...търпение нямам просто!!!! Много ми се чете нещо, нещичко дори на нашия човек...

# 54
Честит Великден на всички!!!!!

Сами,Честит Рожден Ден на дъщеричката ти !!!

# 55

Честит Великден!

# 56
Кифличка, много благодаря за поздрава за рождения ден на малката  Hug   bouquet

Честит Великден и от мен на всички!

# 57
  • София
Христос Воскресе и от мен!  Hug

Сами, да ти е жива и здрава дъшеричката, много щастие и усмивки да има!   bouquet  bouquet  bouquet

# 58
http://video.syfy.com/v1322277

Тийзър на втори сезон на Haven

*

Javier Bardem ще бъде Роланд, вече е подписал договор за първия филм и първия сериал  Sad

# 59

Javier Bardem ще бъде Роланд, вече е подписал договор за първия филм и първия сериал  Sad

deadface, като никога да не се зарадвам на твой пост. Rolling Eyes
Направо ми съсипаха радостта от филмирането. Защо се е съгласил тоя човек,защооооооооо. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт