САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 615
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
kalinchita и от мен добре дошла в темата ,освен Кинг коментираме и други автори и  книги, и кой какво чете в момента също Peace

Благодаря за загрижеността на всички относно моите четивни неволи със "Сблъсък"! ......
Ами вярно е ,стана нещо като разсъждение на тема "Кали и сблъсък"  Heart Eyes    bouquet

# 31
  • На погрешната планета
За сметка на това, може би ще се сдобия с първото издание на "Замъкът на шапкаря" на Кронин. Дано ми го намерят.

Тази книга от няколко месеца я гледам в библиотеката и все не я взимам. За какво става въпрос в нея?

# 32
  • España
Няма ме, "Замъкът на шапкаря" е много интересна, на мен лично ми е една от любимите.  Разказва за един много тираничен мъж и съдбата на трите му деца.

# 33
Тази книга от няколко месеца я гледам в библиотеката и все не я взимам. За какво става въпрос в нея?[/b]

Вземи я, няма да сбъркаш. И за мен това е една от най-любимите ми книги, няколко пъти съм я чела. Написана е, а и преведена разкошно, героите просто оживяват пред теб.

# 34
  • София
"Замъкът на шапкаря" е много интересна, на мен лично ми е една от любимите.  Разказва за един много тираничен мъж и съдбата на трите му деца.

Това съм го чела със сигурност, но убий ме - не помня подробности почти никакви.
Може ли подробности в бяло  Rolling Eyes !

# 35
  • На погрешната планета
Благодаря, значи следващият път ще я взема Grinning

# 36
Благодаря, значи следващият път ще я взема Grinning

Хайде и ще чакаме коментари!
Kally - става въпрос за отрязък от живота на едно семейство.Страхотно са развити образите на  тираничния, самовлюбен и  жесток баща подтисник /шапкаря Броуди/ и неговото семейство - сервилната съсипана съпруга, двете му дъщери /Мери, която събира сили да му се опълчи, в името на любовта си и  Неси, останала изцяло под контрола на баща си и в която той въплъщава болезнените си амбиции/ и безволевото и безхрактерно синче, разглезено от майката. В общи линии мрачна история.  Mr. Green Няма да ти казвам кой знае какви подробности, че туко виж си решила да я прочетеш пак.
Апропо, нрави ли ти се сериалчето?  Mr. Green

# 37
  • София
Kingfan, мерси   bouquet ! Мнооого смътно си спомням историята; като нищо ще я прочета пак, но имам лошото предчувстие, че книгата ми е давана и аз я нямам. Но така или иначе ще мине доста време, докато стигна до нея.
За сериалчето - снощи си дръпнах серийката, но не съм я гледала още. Затова и не съм се отчела в другата тема. Довечера ще гледам  smile3508 ! И ще пиша, разбира се  Hug !

# 38
  • София
Кали, значи още си много в началото, добре. То е разбираемо и нечетенето ти с толкова ангажименти и умора. Аз ако бях сигурно и до тук да не съм стигнала. А и още не е така завладяващо мястото докъдето си. Оставям доматите  Hug

Аз съм зачела "Старецът и морето" на Хемингуей. Да почина малко от Кинг, че 7 Кули и след това Безсъние ...
Обаче нещо не ми върви, ама хич. Съвсем в началото съм, но не ми е интересна и това е ... а толкова хубави отзиви съм чела ...  ooooh!

# 39
  • Sofia
Сега се зачетох в библиографията на 1ва страница и си спомних Торба с кости. Тази книга вна мен ми е една от най- любимите на Кинг, и си спомням че докато я четях много ми се искаше да стана писател- толкова увлекателно беше описал процеса на писане, обстановката в къщичката в която се нанесе...невероятно просто...

Та така, реших да споделя ни в клин, ни в ръкав  Mr. Green

# 40
Сега се зачетох в библиографията на 1ва страница и си спомних Торба с кости. Тази книга вна мен ми е една от най- любимите на Кинг, и си спомням че докато я четях много ми се искаше да стана писател- толкова увлекателно беше описал процеса на писане, обстановката в къщичката в която се нанесе...невероятно просто...

Та така, реших да споделя ни в клин, ни в ръкав  Mr. Green

точно нея мислех да захващам, благодаря ти за препоръката. Hug

# 41
Цитат
The Stephen King Litmus Test

Ever get that strange feeling you might actually, truly, without a doubt be in a Stephen King novel? Something about the way your car seatbelt has been slightly tighter lately, or maybe it’s the way you keep seeing clowns with sharp teeth everywhere. It’s weird, but you aren’t positive being a character in a SK novel is the cause of the phenomena. That’s where this test comes in! I have provided a helpful test to ease your anxiety. Your life certainly won’t be better if you ARE a character in a Stephen King novel, we all know how those turn out, but at least you’ll know. Right?

Simply read the list of statements below and put a check by every statement that applies to you. Each check is worth one point. When you are finished add up your points and use the key to find out if you are, in fact, a Stephen King character. It’s that simple!
http://blog.veryfinebooks.com/2011/04/19/the-stephen-king-litmus-test/

# 42

Така ще изглежда корицата на американското издание на новия роман на Кинг. Щракнете върху нея, за да я видите в голям размер.

# 43
deadface   bouquet
За сега добре ми звучи идеята. Не точно в Стиви-стил, но нямам търпение да разбера какво е измислил.

# 44
  • София
Ау, корицата е страхотна, много ми харесва!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт