САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 805
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • España
Благодаря ви много за поздравите, трогнахте ме наистина  Heart Eyes.

# 601
Бруха, честит рожден ден!  newsm59

Прочетох Торба с кости и изключително много ми хареса, много  Heart Eyes

Кингфенче, кажи моля те кой е момента който най-много те е изплашил в книгата Simple Smile
Беше писала, във връзка с линковете от дедфейс.
Щото аз излизащо от водата момиченце в книгата не срещнах...абе книгата е великолепна!

Търся "Под купола" в ел. вариянт.

Май няма да го намериш, новичка е  Thinking

# 602

Кингфенче, кажи моля те кой е момента който най-много те е изплашил в книгата Simple Smile
Щото аз излизащо от водата момиченце в книгата не срещнах...абе книгата е великолепна!

В един от линковете, публикувани от deadface, има малко филмче за целия снимачен процес, включващи сцени от сериала. И там е пресъздаден един сън на главния герой в началото на книгата, когато чува мъртвата си жена под леглото, навежда се да погледне под него и тя е там с някакви книги ли бяха, не помня точно. И казва: "Дай си ми ги, с тях бърша прах". - по памет цитирам, няма да е баш така. Еми настръхна ми косицата просто.  Laughing Mr. Green И това го има в сериала, ако не си гледала точно този линк го погледни. Има мн интересни сцени.

# 603
  • USA, Steak State
"Дай си ми ги с тях събирам прах"  Heart Eyes

АЗ съм на 5-6 глава, съвсем в началото, когато отива в Sara Laughs. Интересна ми е.

# 604
  • София
Търся "Под купола" в ел. вариянт.

На английски предполагам я има в http://www.demonoid.me/, там има всичко.

# 605
  • USA, Steak State
Аз на английски я имам в книжен вариянт. Още като излезе си я бях купила. Просто исках да я чета на български понеже имам проблем със забравянето на родният си език вече.
А и самата книга е огромна и с твърди корици и трудно се държи като цяло.

# 606

В един от линковете, публикувани от deadface, има малко филмче за целия снимачен процес, включващи сцени от сериала. И там е пресъздаден един сън на главния герой в началото на книгата, когато чува мъртвата си жена под леглото, навежда се да погледне под него и тя е там с някакви книги ли бяха, не помня точно. И казва: "Дай си ми ги, с тях бърша прах". - по памет цитирам, няма да е баш така. Еми настръхна ми косицата просто.  Laughing Mr. Green И това го има в сериала, ако не си гледала точно този линк го погледни. Има мн интересни сцени.
`

Aaa, да, на мен също така и сцената, когато излиза онова сваноподобното същество от къщата...не мога да намеря тези сцени в линковете  Sad

# 607

Aaa, да, на мен също така и сцената, когато излиза онова сваноподобното същество от къщата...не мога да намеря тези сцени в линковете  Sad

А, предполагам, че ще са ги включили. Доста въздействащо ще се получи. Трябва да си препрочета книжката. Simple Smile Сега като се замисля, ще ми се доста от творбите на  Стиви да препрочета. Някой съм ги забравила почти изцяло. Ако и Бард преиздадат още една книжка до края на годината ще е супер.
За Вив - "Проходът" е добро "книжле". Grinning На места ми вървеше малко трудно, тъй като действието е ту по-лежерно, ту отново запрепусква с бясна скорост. На мен ми беше проблем, че не можах да се привържа към почти никой от героите, появили се след първата една трета. За сметка на действащите лица в началото, за чиято съдба искрено се вълнувах. И сълзи пролях.  Grinning  Все пак книгата определено си заслужава и макар че е доста солидна като тежина и размери, няма да те остави да я влачиш с дни. Трябва да се има предвид, че това си е направо епос, който тепърва ще се разгръща и честно казано, ако авторът продължи в същия дух, ще създаде нещо наистина запомнящо се. Още сме едва в началото на историята. И аз искам да разбера, какво ще стане по-нататък. Скоро ще подхвана и "Заразата" и ще видя дали пък няма към нея да ми наклонят везните. Simple Smile

# 608
   Сега чета "Тъмните му материи" - прочетох "Златния компас" и ще вървя нататък. Толкоз противни хора сбрани на едно място не съм срещала никога. До края ли ще са така противни?

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 11:37 от Iris04

# 609
  • София
Уха, доста добре звучи ... Обаче, продължения ли ще има?

На мен ми се препрочита адски много Дума Ки. Обаче моята има дефект - към края в последните 50тина стр. някъде, има две или три чисто бели. Това не ми попречи навремето да я заобичам дотолкова, че да ми е в челната 5-ца!  Laughing
А и вече я има в Читанката, така че като си стигна до беличките листа, ще си ги чета там  Flutter

Като ви чета кометнарите за Торба с кости, констатирам, че направо съм я забравила. Помня само някои неща. Например това
Цитат
сваноподобното същество
,което Сами споменава аз въобще не го помня  ooooh!

# 610
Уха, доста добре звучи ... Обаче, продължения ли ще има?

Дам, той авторът си обяви още с издаването на "Проходът", че ще има общо 3 части. Замислил е нещо много мащабно, главният конфликт е само представен и едва започва да се разплита. Втората част трябва да излезе в през 2012.
"Торба с кости" явно не те е изплашила достатъчно.  Laughing Заслужаваш поправителен.  Mr. Green

# 611
  • София
Вярно е, вярно е  hahaha И не само по "Торба с кости"  ooooh!  Laughing

# 612
Вярно е, вярно е  hahaha И не само по "Торба с кости"  ooooh!  Laughing

Аз даже и правилно не съм го изписала Simple Smile - Саваноподобно същество, от един от сънищата му в началото на книгата.
На мен "Торба с кости" ми влиза в челната десятка - много ми хареса  Crazy

На мен за препрочитане ми е Гробище за домашни любимци, но кога ли...

# 613
  • USA, Steak State
Аз съм преполовила вече "Торба с кости" и ми е невероятно интересна!

Онзи ден си мислех за нещо. Майка ми все казва, че съм песимистка....
Разгледах колко много неща е писал нашият човек. И с ръка на сърцето мога да кажа, че е легендарен и ще бъде легендарен писател столетия напред, когато си отиде. Тъпо е да мисля за края му, но по дяволите... Какво ще правим като си отиде! Sad

# 614
  • Варна
Какво ще правим като си отиде! Sad
Ох, не помня кой от темата беше го казал, но цитирам: "Шъ мра!"

Общи условия

Активация на акаунт