Домашни любимци в градския транспорт в София?

• 25 316
  • 508
  •   1
Отговори
# 345
Темата придоби умопомрачителен вид.  Rolling Eyes Чудя се как още е отключена.
Трябва да изчакаме Отилия да си каже последната дума, вероятно в момента е заета по другите теми.

# 346
Всъщност темата беше за домашните любимци в градския транспорт...
От анкетата е видно, че преобладават хората нямащи нищо против това. Не виждам смисъл да продължаваме да пишем глупости.
Пак ще се повторя: Преди това беше позволено и много рядко някой се възползваше от това. Смятам, че тази наредба  ще е от полза основно за хората с кучета водачи и ще им спести унижението чистници гражданки да ги ругаят и възпитават.

# 347
Кучетата водачи и досега бяха разрешени, Бабилия.

Аз съм се возила в софийското претъпкано метро с куче водач и собственика му. Кучето гък не каза, стоя мирно и кротко. Това ми беше първата среща с такова куче, след това общувах с терапевтично, и въпреки страха си от кучетата, те са съвсем, съвсем различни.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:29 от Рокси

# 348
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Как се казва това животно?

# 349
Лемур.

# 350
Рокси, това не пречеше на активистките да ги ругаят. Даже имаше случай на свален от автобуса ...

# 351
Не се учудвам Sick. След онзи случай, в който разрушиха асансьорния механизъм на стълбището за дете в инвалидна количка, нищо вече не може да ме учуди.

# 352
Рокси, малко оффтопик, но кучето-водач в метрото с жена ли беше? Или мъж с черен лабрадор?
ПС: Благодаря ти.  bouquet

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:36 от Heltah

# 353
Мъж с бял лабрадор, но беше преди повече от година.

# 354
Ако всички кучета са минали обучението на водачите на слепи или глухи и са си взели дипломите, нямам нищо против да се возим заедно.

# 355
Вълк, разликата е огромна, според мен. Но все пак,като била от всички страни на барикадата, ако едно куче е с каишка( съобразена с теглото му, защото и това има значение, средните и големтие кучета се водят с двойни каишки, които минават и зад предните лапи) и с намордник, няма какво да ти стори и дори мен не ме е страх.
Въпросът е да се спазва това. Което всъщност е проблемът, а не кучето само по себе си.

# 356
Вълк, разликата е огромна, според мен. Но все пак,като била от всички страни на барикадата, ако едно куче е с каишка( съобразена с теглото му, защото и това има значение, средните и големтие кучета се водят с двойни каишки, които минават и зад предните лапи) и с намордник, няма какво да ти стори и дори мен не ме е страх.
Въпросът е да се спазва това. Което всъщност е проблемът, а не кучето само по себе си.
Двойни каишки? Да нямаш предвид нагръдници?

# 357
  • София
Рокси, това не пречеше на активистките да ги ругаят. Даже имаше случай на свален от автобуса ...

Shocked Ужас!  ooooh!

Това с детенцето го гледах по новините, за малко да се разплача. Щяха да подават някаква жалба, има ли развитие?

Моя колежка в работата отгледа куче-водач (черно момиченце), много й се възхищавахме. Скоро идваха две кучета със стопаните - едно бяло и едно черно  Simple Smile

# 358
Ако всички кучета са минали обучението на водачите на слепи или глухи и са си взели дипломите, нямам нищо против да се возим заедно.
Вълк, нали не очакващ транспорта да се напълни с кучета.  На всички ни е ясно, че това ще е инцидентно. Нито е нещо ново, нито е чак такава драма...

# 359
Ами не ги знам как точно се наричат. Аз както писах сто пъти имам страх от кучета. Видя ли- отдалеч се вторачвам вързано ли е, зло ли изглежда и т.н.
Три вида поводи съм виждала
 - за най малките само на врата
- едни, които пак са тънки като каишка 2-3-5 см примерно, и минават веднъж около врата и втори път през тялото, точно зад предните крака
-нещо като минижилетка, широко поне десетина см

Мисълта ми е , че не можеш да вържеш 50 кила добиче с конец.

Общи условия

Активация на акаунт