Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,от кои дати получавате пратки днес? Имам пусната поръчка на 02,05 и си мислех,че може да ме изненада днес..... newsm78

# 631
Te@, ти като препоръчана пратка ли го върна или не, че са ти толкова малко пощенските?
Скарлет, би ли казала роклята много ли е плътна и има ли еластичност? И ако си 10-12, може ли мерки някакви?
Обикновена, не виждам много смисъл от препоръчана, освен да я проследиш.

# 632
Гръцкия гащеризон 12-ти размер 10 лири (предполагам е само една бройка)  Peace

# 633
Момичета,от кои дати получавате пратки днес? Имам пусната поръчка на 02,05 и си мислех,че може да ме изненада днес..... newsm78

Аз чакам поръчка пусната на 24.04.

# 634
Днес си заръчах тези еспадрилки http://www.asos.com/Asos/Asos-Marley-Basic-Espadrilles/Prod/pgep … t=3&clr=Coral, 4 -ти размер

Детската мечта са ми  Simple Smile

Моят приятел си купи еспадрилки и се скъсаха, докато ги пробваше. Много лошо качество!!!!! Сега не си заслужава и да ви връща. Някой знае ли колко ще струва връщането им?

Лелеле, направо ме разби ..... #Crazy

# 635
Здравеите момичета! Опитвам се да си поръчам една рокличка, но имам проблем с картата. Скоро я подмених и не съм пазарила онлайн до сега с нея.Сега забелязвам, че на нея пише V pay, а не VISA electron както на предната. Дали това е причината да ми я отхвърлят? Sad

# 636
Здравеите момичета! Опитвам се да си поръчам една рокличка, но имам проблем с картата. Скоро я подмених и не съм пазарила онлайн до сега с нея.Сега забелязвам, че на нея пише V pay, а не VISA electron както на предната. Дали това е причината да ми я отхвърлят? Sad
Да. Аз все още не съм открила сайт, в който мога да пазарувам с V PAY, затова я смених с Visa Electron и нямам проблем.

# 637
Благодаря много за бързия отговор! Поне няма да се мъча излишно! Ама и тея от банката са едниииии... Banghead Banghead Banghead

# 638
Te@, ти като препоръчана пратка ли го върна или не, че са ти толкова малко пощенските?
Скарлет, би ли казала роклята много ли е плътна и има ли еластичност? И ако си 10-12, може ли мерки някакви?
Роклята е силно еластична. Дънкова, мека, плътна материя.
За размери ми пиши на лични, ако не забравя да ти премеря.

# 639
Да. Аз все още не съм открила сайт, в който мога да пазарувам с V PAY, затова я смених с Visa Electron и нямам проблем.

Ако става въпрос за V PAY на Уникредит Булбанк, аз плащам с такава понякога и досега не съм имала проблеми. Не си спомням обаче дали и от Асос съм поръчвала с нея.

# 640
  • Варна
Гръцкия гащеризон 12-ти размер 10 лири (предполагам е само една бройка)  Peace
Пак го изпуснах  #Cussing out

# 641
Вижте какво открих във Fashion Finder - http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1317753. Дали е хубава?

# 642
Изкуствен материал, но много добре изглежда!

# 643
Вижте какво открих във Fashion Finder - http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1317753. Дали е хубава?
Можете ли да ми покажете къде е този Fashion Finder и как работите с него   Embarassed  newsm78 smile3504 passifier  babyuu

# 644
  • ...край Дунава
Ето: , отваряш там и ако искаш да търсиш определена марка пишеш я в търсачката и готово Peace

Общи условия

Активация на акаунт