Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • ...край Дунава
И аз получих същия бански оня ден, само, че си взех и двете 8ца Tired, малки са ми и двете. Принципно нося 34 или 8 или XS/S номер-гащички, а горно-75Б, ако ще те ориентира Peace

Аз горно взех 10-ка, з'то имам опит с техни бански и горнищата им са малки. Аз нося 75С по принцип. Долното 8 ми е добре.

Еее, ще знам вече hahaha, за първи път ми беше с бански, а ти си си адския миньон, така, че не се и съмнявам, че 8ца ще ти е точ, мен определено ме стегна яката Crazy

# 616
  • София
моля за мнение
http://www.asos.com//pgeproduct.aspx?iid=1158240
отговарят ли си на номера - нося 37 номер, 4 или 5 да поръчам?

# 617
Днес си заръчах тези еспадрилки http://www.asos.com/Asos/Asos-Marley-Basic-Espadrilles/Prod/pgep … t=3&clr=Coral, 4 -ти размер

Детската мечта са ми  Simple Smile

Моят приятел си купи еспадрилки и се скъсаха, докато ги пробваше. Много лошо качество!!!!! Сега не си заслужава и да ви връща. Някой знае ли колко ще струва връщането им?

# 618
aniK, как е материята на блузката Killah?

Хубава е материята - тъничка, но не е прозрачна, както синята и оранжевата на Мис  Peace
fanagoria,  ЧЕСТИТО  Peace Ще разлубиш Редут-а май  Joy
Joy Joy хахахаха, в интерес на истината скоро не съм се сещала изобщо за него...
Някаква идея как се облича това нещо?
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1173329
Имам тази рокля, много е хубава, закопчава се с цип отсрани.

# 619
  • София
Момичета, трябва ли да им пиша преди да върна артикул?  Hug

# 620
  • Sofia
Аз им пиша само за сбъркан артикул, останалите си ги пращам директно по инструкциите.
scarlette, ако са в кутия, ще ти излезе скъпо - води се колет и е солена тарифа. Ако са дошли в плик и можеш да ги изпратиш като "писмовна пратка", по-добре  Peace В сайта на БГ Пощи има цени в зависимост от теглото.

# 621
Аз върнах една рокля миналата седмица, като на бланката попълних само причината за връщане.После прочетох тук, че трябва да пиша името, поръчката и валутата, в която да ми върнат парите.
Но днес видях, че имам мейл за refund на сумата Peace.

# 622
На мен нещо не ми е ясно.Когато запазя артикул и той се изчерпи (още преди да е изтекъл срокът) в SAVED ITEMS ми се появява надпис,че нещото вече не е налично и изчезва бутона MOVE TO BAG. Thinking Аз как ще го поръчам в такъв случай?

# 623
Доколкото аз разбрах запазването става като го сложиш в кошницата (за 2 часа). В сейвд айтъмс не пази! Т.е. стои ти там и ако се появи по-късно налично ще ти се отрази, че нещото е налично, но не ти го пази за теб. Другия път слагай директно в кошницата и имаш 2 часа  Peace

# 624
  • София
Аз върнах една рокля миналата седмица, като на бланката попълних само причината за връщане.После прочетох тук, че трябва да пиша името, поръчката и валутата, в която да ми върнат парите.
Но днес видях, че имам мейл за refund на сумата Peace.
aniK  Hug, Te@, аз съм запазила бланката за връщане, която пристигна заедно с дънките в пакета, там са си написани артикулите, кат. номера № на фактура и т.н. само ще допълня че искам възстановяване на сумата и причината за връщане /огромни/, пощенските са за моя сметка . Ти бланката от сайта ли разпечати?

# 625
Аз също бях запазила бланката за връщане, с която пристигна пратката,
нея попълних.
Пощенските ми излязоха около 2.60, не съм и им писала за тях, но не ми
се занимаваше за такава сума.
А за дънки определено ще са повече.

# 626
Доколкото аз разбрах запазването става като го сложиш в кошницата (за 2 часа). В сейвд айтъмс не пази! Т.е. стои ти там и ако се появи по-късно налично ще ти се отрази, че нещото е налично, но не ти го пази за теб. Другия път слагай директно в кошницата и имаш 2 часа  Peace
ок мерси

# 627
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Domitille-Strappy-Zip- … =-1&clr=Black
Мнение за тези-някой има ли ги?
Дали ще ги намалят още?

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 13:04 от *Valcheto*

# 628
Te@, ти като препоръчана пратка ли го върна или не, че са ти толкова малко пощенските?
Скарлет, би ли казала роклята много ли е плътна и има ли еластичност? И ако си 10-12, може ли мерки някакви?

# 629
  • Sofia
Аз обикновено връщам с бланката, която е дошла с артикула - пазя ги всичките  Crazy Ако по някаква причина е загубена, може да се разпечата от сайта  Peace Аз специално след като изпратих пакета, се сетих, че трябва да им сканирам бланката и пощенските разходи (за сбъркан артикул) и тогава си разпечатах допълнително  Peace
Не попълвам нищо на бланката - само артикула, това, което искам да направят (exchange, refund...) и причината.
*Valcheto*, тези сандали на Мис май стояха доста широки около глезена. ПОне имаше подобен модел, от койото някой не беше доволен.

Общи условия

Активация на акаунт