Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 836
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, аз да попитам... в миналата тема беше пуснат линк на един бял потник на М60, прерових цялата тема 2 пъти, но нещо не го видях, ако някой се сеща, дали може да даде линка пак?
Имам и още един въпрс - колебая се за лилавата рокля на М60 дали да поръчам  S или M - висока съм 1,66, бюст 78 см., талия 66 см., ханш 91 см., 50 кг.. Гледах размерите и пак ми е трудно да преценя, роблемна ми е долната част, притеснявам се да не ми стои твърде "опъната" и да очертава много... и да не изглеждам смешно....
chockolina, поздравления за темата, стряхотна е!  Hug

# 76
# 77
Момичета немога да се ориентирам за номера, а тези дънки много ми харесват

http://www.asos.com/countryid/1/Lee/Lee-Louis-Zip-Jeans/Prod/pge … 80&affid=3178
ще съм ви много благодарна ако ми помогнете  Hug висока съм 174см 62 кг ( ooooh!)Пробвах дънките на една приятелка незнам каква марка са само видях, че на ук пише 10

# 78
  • Пловдив
Момичета немога да се ориентирам за номера, а тези дънки много ми харесват

http://www.asos.com/countryid/1/Lee/Lee-Louis-Zip-Jeans/Prod/pge … 80&affid=3178
ще съм ви много благодарна ако ми помогнете  Hug висока съм 174см 62 кг ( ooooh!)Пробвах дънките на една приятелка незнам каква марка са само видях, че на ук пише 10

Гадост, 10 UK отговаря на № 28 за дънки. Ако искаш, напиши колко см ти е талията, за да бъде ориентацията по-точна.

# 79
талияна ми е 88 см  Whistling

# 80
  • Пловдив
Момичета, аз да попитам... в миналата тема беше пуснат линк на един бял потник на М60, прерових цялата тема 2 пъти, но нещо не го видях, ако някой се сеща, дали може да даде линка пак?
Имам и още един въпрс - колебая се за лилавата рокля на М60 дали да поръчам  S или M - висока съм 1,66, бюст 78 см., талия 66 см., ханш 91 см., 50 кг.. Гледах размерите и пак ми е трудно да преценя, роблемна ми е долната част, притеснявам се да не ми стои твърде "опъната" и да очертава много... и да не изглеждам смешно....

Поръчай си S,даже и XS мисля,че ще ти стои добре.М ще ти е огромна.

# 81
Точно  Hug Благодаря, kasito, нещо не можах да го открия.

Поръчай си S,даже и XS мисля,че ще ти стои добре.М ще ти е огромна.

Ами... аз затова се колебаех, но мисля, че XS няма, затова ще действам с S. Мерси, didivas!

# 82
  • Пазарджик
Моля някой да даде размери на 25 от тези дънки http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Blitz-Slim-Bootcut-Je … .aspx?iid=1067351.

# 83
  • Варна

Утре ще ги взема от пощата, точно 25 номер, и ще ти напиша размерите. Peace

# 84
# 85
Изпратих ти размерите на ЛС.  Аз смятам да ги връщам, че са ми големи. Ако някой ги иска - да заповяда.  Мисля да  поръчам 24 номер - ако някой ги има ще помоля за рамери да не би пък да са ми малки. Благодаря предварително.

# 86
Изпратих ти размерите на ЛС.  Аз смятам да ги връщам, че са ми големи. Ако някой ги иска - да заповяда.  Мисля да  поръчам 24 номер - ако някой ги има ще помоля за рамери да не би пък да са ми малки. Благодаря предварително.
Може ли да напишеш размерите и тук Hug

# 87
Разбира се: талия - 38 см, дължина на крачола от чатала - 87 см, ширина на крачола от чатала  - 27см. Дано съм била полезна.

# 88
  • София
Hazel , а ханш? Кой номер дънки носиш по принцип? Praynig

# 89
Ханша не съм го измерила, а в момента съм на работа и няма как да дам размер. Нося 25-26 по принцип. Аз съм 161 см висока, талия - 70см, ханш -  93см - ако по това можеш да се ориентираш. Дънките не са ми супер големи, но определено по-малкия номер ще са ми по-добре, тъй като плата е доста мек и ще се отпуснат още.

Общи условия

Активация на акаунт