Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 860
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ханша не съм го измерила, а в момента съм на работа и няма как да дам размер. Нося 25-26 по принцип. Аз съм 161 см висока, талия - 70см, ханш -  93см - ако по това можеш да се ориентираш. Дънките не са ми супер големи, но определено по-малкия номер ще са ми по-добре, тъй като плата е доста мек и ще се отпуснат още.
Hug

# 91
Да питам, т.к днес ще ми е първо връщане на пакет - може ли да е в мой плик или в този, който са пратили те? И също този лист с техния адрес и описание на артикула, който връщам, отгоре ли трябва да е лепнат? И къде точно да поставя моя адрес? Изключително ще съм благидарна за отговорите, аз малко в последния момент, след около 30 минути трябва да тръгвам,  Blush надявам се някой да помогне до тогава, че иначе трябва пак да оставям за утре, а вече минаха 3-4 работни дни от както съм го получила колета и не съм го върнала  Crazy

# 92
Да питам, т.к днес ще ми е първо връщане на пакет - може ли да е в мой плик или в този, който са пратили те? И също този лист с техния адрес и описание на артикула, който връщам, отгоре ли трябва да е лепнат? И къде точно да поставя моя адрес? Изключително ще съм благидарна за отговорите, аз малко в последния момент, след около 30 минути трябва да тръгвам,  Blush надявам се някой да помогне до тогава, че иначе трябва пак да оставям за утре, а вече минаха 3-4 работни дни от както съм го получила колета и не съм го върнала  Crazy
Залепваш го белия лист отгоре на пакета и си пишеш твоя адрес на празното място на белия лист. Май може и в твоя опаковка.

# 93
  • София
Ханша не съм го измерила, а в момента съм на работа и няма как да дам размер. Нося 25-26 по принцип. Аз съм 161 см висока, талия - 70см, ханш -  93см - ако по това можеш да се ориентираш. Дънките не са ми супер големи, но определено по-малкия номер ще са ми по-добре, тъй като плата е доста мек и ще се отпуснат още.
Всъщност сега си измерих моите на М60 (чарлстона), размер 28 е с талия 37 и бедро 26.  ooooh! По тези размери излиза, че 25 от едните отгоравя (почти) на 28 от другите, а са все на една марка. Вкарахте ме в размисъл.  Crazy

# 94
  • Бургас
кога точно получавте мейл, че ще ви върнат парите за върната поръчка?
на 04.04 изпратих обратно нещото. на 15.04 още нямах мейл, че са го получили. писах - -както е описано в сайта, ако до 10 дни не се получи мейл да им се пише. пратиха ми да попълня тяхна бланка. междувременно в роял мейл се появи информация, че пратката е получена на 15.04. попълних бланката и писах, че междувременно пратката явно е доставена. помолиха ме да проявя търпение и да изчакам 10 работни дни. такава ли им е практиката? да чакам сега 10 дни да пишат дали ще ми върнат парите? честно казано доста неприятно ми стана  Crossing Arms

# 95
...може ли да е в мой плик или в този, който са пратили те? И също този лист с техния адрес и описание на артикула, който връщам, отгоре ли трябва да е лепнат? И къде точно да поставя моя адрес?
може и твой плик да ползваш. Лепиш на плика долу в дясно техния адрес, а твоя адрес пишеш горе в ляво.
Бланката с кой артикул връщаш и причината за връщане я слагаш вътре в плика, заедно с това, което връщаш Wink

на мен ми пращат мейл, когато получат нещата, които съм им върнала и още тогава ми връщат парите по сметката. С пейпал плащам. Та веднага и от пейпал получавам мейл, че са ми върнали пари.

А иначе, това, че според роялмейл са получили пакета не означава, че АСОС-ци са го обработили. Все пак ти не си им единствения клиент. Peace

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 10:47 от Azalee

# 96
  • Sofia
_az_, аз съм връщала на 31.03. и на 06.04. - миналата седмица получих мейл за рифънд за всички без 1 пакет от 31.03. Ще им дам още малко време и тогава ще им пиша. За мен 1 месец срок за тези неща е напълно нормален. Аз изпращам с БГ пощи.

# 97
Благидаря ви   bouquet

# 98
  • Бургас
ами пратката е пристигнала в петък преди обяд. нямам мейл, че са ми получили нещата. ако и утре нямам ще им пиша пак  Tired

# 99
AquaElite, нещата който ще връщаш може да ги поставиш в твой плик, листа с описанието го постави вътре в плика, а стикера с техния адрес го залепваш отгоре. Ако закрепяш допълнително плика с тиксо, то трябва да е прозрачно и да е под стикера с техния адрес. Моя адрес ми го попълниха/добавиха/ в пощата, понеже не го бях написала. И да ви споделя, бях изненадана...пощенските цени са доооста соленички...за 600 грама пакетче,в което поставих едно клинче и едни къси бермуди, е за това нещо само платих 15,50 лв. А за пакет в кашон,го притеглиха оказа се 2,100 кг, ми казаха че ще струва над 40 лв. Отказах се, сега ще ги пакетирам в плик, вместо в кашон за да стане доста под 2 кг. Успех!  bouquet

# 100
  • Пловдив
Миналата седмица получих тези неща:
http://www.asos.com//Mamalicious/Mamalicious-Long-Sleeve-Jersey- … .aspx?iid=1262093 - Много хубава жилетка, много мекичка и комфортна. Преди време някой питаше дали може да се носи и от не бременни - може, закопчава се до долу и стои много добре  Peace. На мен си ми трябва точно по предназначение  Crazy, само ме е яд, че номер М ми е малко голяма, но нямаше S.
http://www.asos.com//Mamalicious/Mamalicious-Frenni-Tight/Prod/p … .aspx?iid=1385186 - Чорапогащника също е много добър. Доста плътен, но и много удобен с допълнително разширение отпред за бремелинско коремче  Joy. Също би могъл да се носи и от не бременни. Тази марка не ми беше позната, но явно са им много качествени нещата  Peace.
http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Susienne-Sleeve/Prod/ … t.aspx?iid=729988 - черния потник на Мис60 мен лично не ме очарова  Confused. Ще го държа с етикетите - за подарък никак не е лош  Simple Smile.

# 101
  • Бургас

А иначе, това, че според роялмейл са получили пакета не означава, че АСОС-ци са го обработили. Все пак ти не си им единствения клиент. Peace

така е. но 10 дни работни ми се виждат прекалено много, още повече, че в сайтът пише да се сигнализира след 10ия календарен ден  Tired
както и да е, ще чакам.

# 102
  • София
Току що си взех поръчка шипната на 13.04., езвестието беше в кутията ми на 16.04.- много са бързи! Hug Получих лилавата рокля на М60, размер S - страхотна е и ми лепна! Препоръчвам я! Peace
Черният потник на М60 също много ми хареса!
Ето този http://www.asos.com//Calvin-Klein/Calvin-Klein-Ultra-Fit-Microfi … .aspx?iid=1510068, май ми е малко голям, но ще се носи!
Ето тези http://www.asos.com//Lepel/Lepel-Athena-Short/Prod/pgeproduct.aspx?iid=949096, хубави са!
И ето тези http://www.asos.com//Fauve/Fauve-Nicole-Short/Prod/pgeproduct.aspx?iid=909749, огромни са ми, така че майка ми ще си има подарък! Wink

# 103
Разбира се: талия - 38 см, дължина на крачола от чатала - 87 см, ширина на крачола от чатала  - 27см. Дано съм била полезна.
Благодаря ти-и за мен ще са големи.
Сега виждам ,че 24 не е налична.

# 104
  • Sofia
Момичета, връщайте нещата като пакети (плик), а не в кутии, з'то минаваме на цени на колети. Аз цените го гледам ТУК - Международни писмовни пратики, 3-та или 4-та колона. Аз предпочитам 3-та  Money В къщи си претеглям пакетчето колко тежи, за да преценя дали да връщам  Rolling Eyes
мен са ме рифъндвали на 14-тия ден, което си е ОК  Peace
Chance, този бременският чорапогащник и аз го чакам - хареса ми и реших, че не е фатално да е за коремче  Peace Laughing
От дънките на Мис аз чакам 24-ка Peace Така като ви чета, може и да са ми големи, та ще сигнализирам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт