Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 863
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Аз мога да ти дам един - имам получени на имеил 2 кода, ако ще стане, пиши ще ти го дам, аз за сега изобщо нямам желание пазарува там, може кога ще успокоя малко с тези хубови кожани обувки #Cussing out

# 376
Има нова игра във Фейсбук, някой разгада ли я вече? Rolling Eyes
vishenka, не плачи, пиши им, ще се оправят нещата, сигурна съм! Най-добре им пиши на стената в АСос хелп във Фейсбук, веднага ще ти обърнат внимание! Аз така направих, даже днес и код за отстъпка ми пратиха.

# 377
  • Пловдив
Днес си взех пратката от 17-ти, която междувпрочем все още е със статус Order processing в акаунта ми, а мейл че е изпратена така и не получих (както и вчера писах)  Rolling Eyes.
http://www.asos.com//Timberland/Timberland-Grey-Slim-Leg-Jeans/P … .aspx?iid=1138263 - тези дънки за малкия са просто невероятни  Peace. Много по-хубави са на живо и дори конците им не са розови, че това леко ме притесняваше.
http://www.asos.com//Asos/Asos-Maternity-Exclusive-Soft-Touch-Sc … t.aspx?iid=495318 - потника е с много приятна материя. Харесва ми. Става и за небременни. Всъщност, може би за това, че е доста еластичен са го сложили в този раздел.
http://www.asos.com//Asos/Asos-Maternity-Utility-Trousers/Prod/p … .aspx?iid=1236234 - панталона изглежда добре. Хубава, лека материя е. На една друга манекенка стоеше чудесно, а на тази е ужас  Tired. Дано и на мен не ми стои като на тази  Mr. Green.
И прословутата лилава рокля на Мис60, която дори и да не ми стои добре, ще си я нося вкъщи като пеньоар  Joy.

# 378
Има разлика?
Всъщност между лирата и паунда има ли разлика, защото чувам различни мнения. Някой, който да знае със сигурност?
Виждам, че в сайта пише, че може да се пазарува с Маестро. За дебитна или кредитна карта става въпрос?
Има,разбира се.Направи си една проста сметка,на който и да е артикул като сменяш валутата и смяташ левовата равностойност.В момента е най-изгодно в паундове. Peace
Да, усетих се.

Понеже прочетох, че може да се пазарува с дебитна карта  - някой може ли да даде повече инфо. И ако картата, с която пазаруваш не е на твое име как става потвърждаването?

# 379
  • София
Лилавата рокля М60 рокля ли е или туника, в крайна сметка? На мен на снимките ми прилича на туника.  Rolling Eyes И още нещо за нея - уголемена ли е като другите неща на марката?
Аз се пробвах с дебитна карта Виза Електрон и не ми мина поръчката. И се наложи да изтегля парите от нея и да ги прехвърля на кредитна, тогава вече мина, не знам защо така. и двете карти са на ОББ.

# 380
Klemy, аз плащам през PayPal и не съм имала проблеми. Картата ми е дебитна Виза Електрон на ПИБ.
А дебитната на ОББ, доколкото помня, не става за интернет разплащания.

# 381
Klemy аз платих 2 поръчки с виза елекрон. За вида на картата отбелязах Виза. Като посоча Виза електрон не става. Добре че го пише на първа станица, че се ориентирах

# 382
  • София
 Hug
Благодаря ви, момичета!
Аз имах спомен, че трябва да се смени на Виза, обаче гледах, гледах, не видях Виза като опция за плащане.  Joy Сега отидох пак в сайта и какво да гледам - то виза е първата карта в редичката.  ooooh! ooooh! ooooh! Много съм завеяна, ужас! И се чудех дали да не ви питам, обаче ме хвана срам.  Embarassed Помислих си, че е било за друг сайт това. Ще изпробвам дали ще стане!  Mr. Green

# 383
  • София
Сега се върнах да чета назад, пише навсякъде, че виза електрон на ОББ не става и в асос. И понеже и нея съм я занулила, не ми се разкарва до баната да внасяма само, за да я пробвам в този дъжд.  Crazy
Редактирам се - не става, като сменя на Виза само и ми дава, че картана не отговаря.
А с Маесто някой плащал ли е?

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 14:41 от Klemy

# 384
Дай да попитам и аз.
Как трябва да върна артикул? Имам обувки в кутия, и горе като винаги сива торба. Нея също трябва да запазя? а ако слагам лепенка с техен адрес просто горе налепя на моята (моят адрес на кой ми пращах)

# 385
  • Пловдив
Вчера получих поръчка, шипната на 21.04. Пълен провал  #2gunfire
Получих тези http://www.asos.com//Rocketdog/Rocket-Dog-Jazzin-Fiesta-Flower-S … .aspx?iid=1129149 UK4, отговарят на 36 номер, иначе са готини, ама какво от това  Sick
този колан http://www.asos.com//Asos/Asos-Leather-Utility-Belt/Prod/pgeprod … .aspx?iid=1327331 и с него никакъв шанс. Не мога да го закопчея, я не съм толкова дебела  Embarassed
и боксерките от 1 и 2 лири - те стават горе долу.
Ще връщам колана и обувките и искам да ви попитам, като съм платила с виза електрон как да очаквам да ми възстановят парите? Трябва ли да им изпращам номер на банкова сметка или трябва нещо друго да направя? Praynig

# 386
Аз получих ето това http://www.asos.com//Asos/Asos-Scalloped-Trim-Waisted-Dress/Prod … .aspx?iid=1160031- в червено, хубаво е, но са ми пратили 6 вместо 10  ooooh! Просто някой е залепил грешен етикет на прозрачната опаковка- на него си пише 10 номер, но вътре са пъхнали размер 6. Ще я връщам, но гледам, че нямат вече в червено, а на мен ми харесва- за една чанта я взех.
Да ви питам и аз за връщането  Blush Blush Пъхнала съм я в прозрачната опаковка, с която дойде и ще отбележа, че причината за връщането е ,че е малка и искам друг размер. Сега да питам- този сивият плик и него ли трябва да връщам и върху кой плик залепям адреса за обратно върщане и къде?
Извинете за въпроса, знам че сте го обяснявали, но като ми се случва за пръв път  Blush Blush
Klemy аз съм плащала с Виза Електрон на УниКредит Булбанк и съм нямала проблем никога  Peace

# 387
  • София
Да, разбрах, че с повечето банки няма проблем, проблем е конкретно с ОББ Виза Електрон.  Hug
Отговориха ми от Асос, обикновено трябвали 9 работни дни, т.е. според тях поръчката ми трябва да пристигне до 3-ти май, ако и тогава не пристигне, да чакам още 9 работни, да проверя при всички съседи  Shocked и тогава да им пиша, за да сме намерили решение на случая.  ooooh!
Какви съседи, нали от пощата срещу лична карта ми я дават...страшна работа. Номер за проследяване нямам, та не вярвам да е пратена с куриер.
Дано да дойде, че гледам хората получават вече пакети от 21...

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 16:25 от Klemy

# 388
  • Варна
Да ви питам и аз за връщането  Blush Blush Пъхнала съм я в прозрачната опаковка, с която дойде и ще отбележа, че причината за връщането е ,че е малка и искам друг размер. Сега да питам- този сивият плик и него ли трябва да връщам и върху кой плик залепям адреса за обратно върщане и къде?

Не отбелязвай, че е малка, а, че са ти пратили грешен артикул - така ще можеш да си искаш пощенските обратно. Все пак, вината за объркването е тяхна, а не, че ти си се подценила и си си поръчала по-малък номер. Peace

да проверя при всички съседи  Shocked
......................
Какви съседи, нали от пощата срещу лична карта ми я дават...страшна работа. Номер за проследяване нямам, та не вярвам да е пратена с куриер.

Това го пишат, защото в Англия редовно дават пратки на съседите, оставят ги в дворовете, пред входната врата и т. н. - откъде да знаят Асос-ци, че в нашите пощи дават пратката само срещу лична карта и подпис. Simple Smile

# 389
  • Варна
ican - какъв размер е колана?
взех такъв -м за подарък и сега стискам палци да стане пък макар и на краяна дупка-доста е къс наистина

Общи условия

Активация на акаунт