Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 850
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • ...край Дунава
Това е височината във футове - висока е 5 фута и 10 инча. Peace

Чоколинка мерси  bouquet, мислех, че друго значат-футове не ме интересуват.....
а за банския-честито, дано да ти заспи....ето, че има файда да наблюдаваш и дебнеш, а аз много често изхвърлям запаметените неща, че ме дразнят така като ми стоят толкова много Tired

# 406
И аз си хванах един бански, жесток е, благодаря!!!!

# 407
  • Sofia
pileshko, аз тоя часовник отдавна го гледам. Мързи ли те да го снимаш и да пуснеш реални снимки  Rolling Eyes Парите му са никакви, но аз имам n-на брой часовници, а даже не нося, та затова мус е чудя. Кефи  Peace
Chocko, утрепа ни с бански - ако нещо не стане... свиркай (за медения месец  Joy Joy Joy)
Гадост, дънките са супер - днес пак се напънах и закопчах копчето на моите 24" и к'во да видя, сега има 25", които ще ми заспят  Rolling Eyes Писна ми да връщам, направо цяла вечер се чудя какво да правя  ooooh!
Sisley83, и аз разчиствам линкове редовно  Mr. Green

# 408
И аз си хванах един бански, жесток е, благодаря!!!!

Кой бански?

# 409
# 410
Pileshko, ще споделиш ли за сутиенчето и гащите зелените Mr. Green Това зелено като на снимката ли е или по-различно, размерите им как са - отговарят ли си? И сутиенът има ли нещо като подплънки, поддръжки и такива работи за почти никакви бюстове  Laughing

# 411
  • Варна
Браво, fanagoria, значи не е бил само един! Party

Chocko, утрепа ни с бански - ако нещо не стане... свиркай (за медения месец  Joy Joy Joy)

Аз и вчерашния го поръчах. Mr. Green Ще видим какви ще са, като дойдат другата седмица. Simple Smile Тоя на Cossabella е твърде вероятно да ми е малък - обикновено бански поръчвам с един номер по-големи от номерата ми за дрехи, а не го си го пуснах в точния размер...

Тази блузка е страхотна! Ще я дебна! Simple Smile

# 412

кой номер си поръча от тренча и отговарят ли си на номерата изобщо Chilli Pepper? ако е удобно да помоля за някакви размери, аз се колебая между 8 и 10 Simple Smile

# 413
Момичета, въпрос ... Картата ми е в левове .... По коя цена ще ми смятат сумата за поръчката? Малко объркано стана, но ... мислех, че цените за различните валути са еднакви ... Гледах една рокля, която е 58 паунда. Обръщам валутата в евро - 76 евро, за да ми е по-лесно да смятам цената, но така се получава немалка разлика в цената.

Та, колко лева ще ми дръпнат:
    58 паунда * 2.21 = 128 лв
или
    76.10 евро 1.96 = 149 лв?

# 414
  • ...край Дунава
Мишелин, в паунди е най-изгодно, коментираше се преди 1 страница, така, че давай в паунди Peace 2.21-2.22 е в зависимост от курса на банката.

# 415
Да, прочетох го това и може би затова сега се сетих да проверя.
Сега като съм разглеждала цените в евро и така съм ги добавила в кошницата, ще смятат по тази цена в евро, така ли?

# 416
  • Пловдив
Ще връщам неуспешна поръчка и искам да ви попитам, като съм платила с виза електрон как да очаквам да ми възстановят парите? Трябва ли да им изпращам номер на банкова сметка или трябва нещо друго да направя? Praynig
Да си побутна въпросчето   Hug

# 417
Момичета опитвам се да Ви следя в тази тема- страхотни нещица сте поръчали, но не мога да се ориентирам с номерациите, а не съм от най-стандартните Hug Търсих си дънки, но големите размери обикновено не са налични затова да попитам за Vero moda отговарят ли си? ето модела http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1514295 има 31 waist 34 leg /това на колко отговаря в ЛР съм поръчвала UK 12 /въпреки че и еластичността е от значение, а тук освен памук има мн полиестер
  bouquet предварително

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 00:02 от ahat

# 418
.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 08:59 от Ив73

# 419
  • Варна
pileshko, аз тоя часовник отдавна го гледам. Мързи ли те да го снимаш и да пуснеш реални снимки  Rolling Eyes Парите му са никакви, но аз имам n-на брой часовници, а даже не нося, та затова мус е чудя. Кефи  Peace
Довечера евентуално ще снимам. Супер е, но не знам дали няма да ти е широк. Предполагам, че часовникар ще може да го стесни, но на мен не ми се занимава. Иначе много ми харесва, ама докато го наглася на точния час ....  чаках да стане 12  Mr. Green
Pileshko, ще споделиш ли за сутиенчето и гащите зелените Mr. Green Това зелено като на снимката ли е или по-различно, размерите им как са - отговарят ли си? И сутиенът има ли нещо като подплънки, поддръжки и такива работи за почти никакви бюстове  Laughing
Зеленото е като на снимката, още не съм го пробвала  Blush Няма подплънки, то си го пише. Има банели само  Peace

Общи условия

Активация на акаунт