Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
# 121

Кралице, Честит Имен Ден!

Бъди здрава, много щастлива, и красива като Кралицата на цветята!

Колко трогателно звучи, благодаря ти...скъпа САНИ, весел празник..и на вас у дома!  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
# 123
# 124
# 125
Празника продължава.....Сани благодаря и на теб за пожеланията за цветница. Радвам се че си се появила   bouquet
Кралице, остана ли ти време да посетиш турския форум. Какво пишат там - кого още ще уморят сценаристите. Аз днес си мислех за Инджи. Защо трябва да се драматизират толкова нещата да уморят жената. Ако трябваше да ги разделят с Мете не беше ли по-лесно да изпратят семейството в друг град....., но не драмата ще вдигне рейтинга. Малко ми е нереалистично и това, че ще оженят Сонер и Месуде....малко става като затворен крък, сякаш няма други хора в този огромен град ами почва да ми прилича на театрална постановка......Сонер го видяхме "много смел" при решаване на проблемите, но сега се остави на Месуде да го оплете в интригите си. Нереалистично ми е......По-реалистично и драматично щеше да ми бъде Каролин да се опита да оплете Сонер......но то не се е минало. Ако има правосъдна система би трябвало Али да влезе в затвора.....Каролин ще бъде свободна и сигурно ще има огромно желание да си отмъсти на Али, че не изпитва любовни чувства към нея....А Сонер е добра партия - богат мъж и прилича малко на Али.....Тогава няма да й се налага да работи, а ще бъде като другите жени.....
Хубава вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 126

Един поздрав в хармония с цвета на темата....

за вас прекрасни дами  Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
Извадки от едно интервю с актрисата, изпълняваща ролята на Джемиле... Naughty Naughty Naughty

"bir kedi evde,ama sokakta tonlarca kedi."
..една котка имам в къщи, улична...порода, прибрана оттам...

"Cemile şaşırtacak sizi."
Джемиле, ще ви изненада....

Balıkçı hakkında ;
На въпрос за балъкчъ:
evlenmeyecek mi sorusuna cevabı "kabul etti ama ne olacağı belli olmaz."
няма ли да се оженят, въпрос..."Прие, ама какво ще стане...не се знае..".

# 128
Празника продължава.....Сани благодаря и на теб за пожеланията за цветница. Радвам се че си се появила   bouquet
Кралице, остана ли ти време да посетиш турския форум. Какво пишат там - кого още ще уморят сценаристите. Аз днес си мислех за Инджи. Защо трябва да се драматизират толкова нещата да уморят жената. Ако трябваше да ги разделят с Мете не беше ли по-лесно да изпратят семейството в друг град....., но не драмата ще вдигне рейтинга. Малко ми е нереалистично и това, че ще оженят Сонер и Месуде....малко става като затворен крък, сякаш няма други хора в този огромен град ами почва да ми прилича на театрална постановка......Сонер го видяхме "много смел" при решаване на проблемите, но сега се остави на Месуде да го оплете в интригите си. Нереалистично ми е......По-реалистично и драматично щеше да ми бъде Каролин да се опита да оплете Сонер......но то не се е минало. Ако има правосъдна система би трябвало Али да влезе в затвора.....Каролин ще бъде свободна и сигурно ще има огромно желание да си отмъсти на Али, че не изпитва любовни чувства към нея....А Сонер е добра партия - богат мъж и прилича малко на Али.....Тогава няма да й се налага да работи, а ще бъде като другите жени.....
Хубава вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за поздрава, Мамче....да, четох ги днес! Hug
Сега в 29-ти епизод, няма още да умира никой...според мен, Инджи ще е зле, ще й открият..рак, Ахмет ще се стреля с килъра, бащата на Хакан ще се появи и с него ще се срещнат, ще го ранят Ахмет...и той ще рани, дъртия...ала убива ли го, незнам....Хакан ще разбере и той, цялата истина!
Каролин, излизайки от болницата, на снимката как зяпа Сонер, незнам дали сте забелязали...той е там, заедно с Айлин и всички..деца, когато Джемиле излиза с Мете и Берин и се събират до колата на Сонер, а Месуде и Кемал, заедно с Нериман, водят...и подпират Каролин!
За женитбата му, да права си..."смелият" Сонер, издаде фронта...той, пак и отново...с един куршум два заека, иска да оцели...жертвайки се, отново за брат си....ала, не мисли за Айлин, на нея какво ще причини....Виждайки Мурат, да изпада в поредната сериозна криза, както преди...дали ще се разправят нещо с Мурат, че онзи да му става зле, отпосле...дали ще намекне нещо на брат си, затова Сонер да бърза с това решение...и Месуде, да приема ...условията й!
Разбирам, четейки оттатък... че ще правят годеж, но сватбата е далече...още, ще видим какво ще става....Мурат, говорят че...ще става по-зле, даже че ще умира...макар, бяха писали...че полудявал, разделяли се с Айлин! Преди сватбата ми се струва, че малкия ..ще умре,  преди да са се оженили Сонер и Месуде, така мисля....
Хубава и на теб, Мамче...до по-късно!     bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Цитат
"Cemile şaşırtacak sizi."
Джемиле, ще ви изненада....

Тя досега само това правеше - изненадваше ни.....Сега с какво ли отново ще ни изненада......Да не би да преосмисли, че и тя е допуснала грешки.....е това ще си бъде изненада за мен....

# 130
Добър вечер Цветенца!
Как изкарахте празника днес?

Знаете ли какво правих още днес
изгледах част от първи епизод, онези две части... едната - в която Али каза на Джемиле, че е уморен когато си легнаха, и другата - когато тя пък му каза нещо подобно..на следващата вечер.
Колкото и да се нараняваха още в началото , виждаше се и че Али я обича и че тя го обича.
Като гледам как си развалиха отношенията после.. толкова е тъжно, та те имаха, имали са любов..
Каква е тази мания да се нараняват и после да си отмъщават. И друго забелязах.. Али се държеше много нежно и с Джемиле и с децата, когато и те се държаха така с него, никога, не видях да се скара без причина, никога си нямаше проблеми с Осман и с Айлин, те просто го приемаха, и той бе щастлив от това. Но се вбесяваше когато не получаваше същото от другите две деца, особено от Берин.. Жалко, че не се разбраха тези хора.

Колкото до интрвюто на Айча Бингюл, според мен, тя има предвид че ще приеме предложението на рибаря за женитба, това ще е изненадата. А не осъзнаването на някакви грешки. Много е любопитно какво ще стане с Каролин и Али след 29 серия. Никой не пише какво става с тях нали?
Даже и с Джемиле не пише какво става..  newsm78 освен , че забременява... Според вас колкото и налудничаво да ви звучи, можем ли да очакваме, ча Али ще заживее някога с Джемиле.. или по скоро ще заживее в затвора..как го виждате процентно.. Знам че звучи глупаво, но този първи епизод ме разнежи малко, почнах да мечтая да ги видя заедно. Очаквам неочакваното!

А за Сонер и Месуде - пълна трагедия, сапунена трагедия..
Очаквах повече от този "младеж"

# 131
А пък Мамче, задето не ми я показа онази снимка, сън не спах снощи....
Днеска избрах най-ЧЕРВЕНИТЕ рози за Кралева, беше си намигване към тебе и пак не можах да те склоня..

Онзи аватар с полуделия Али преди да смачка колибата е готин, обаче ми се струва малко блед и няма да ми отива..

# 132
Днеска избрах най-ЧЕРВЕНИТЕ рози за Кралева, беше си намигване към тебе и пак не можах да те склоня..

Онзи аватар с полуделия Али преди да смачка колибата е готин, обаче ми се струва малко блед и няма да ми отива..
Сани съжалявам, но нямах време да я търся....Когато я намеря ще ти "заостря" вниманието. Много си суетна скъпа.....Али ти бил блед на аватарчето  Thinking Той там е в стихията си, сигурно затова е пребледнял .......А може би не ти е харесало, защото Каролин се появява там....Добре ще ти търсим нещо подходящо, което да не бледнее  Peace

Цитат
Колкото до интрвюто на Айча Бингюл, според мен, тя има предвид че ще приеме предложението на рибаря за женитба, това ще е изненадата. А не осъзнаването на някакви грешки.
Аз мисля, че това не би било изненада за никого - да приеме предложението на рибаря, защото тя го прие вече.....Отказа се заради бившата жена на рибаря....А ако стане така, че тази пречка я няма съвсем закономерно ще бъде да приеме това предложение.......Няма да има и угризения нито от страна на рибаря, нито от Джемиле, защото тази жена не знаеше за това негово решение и не знаеше, че Джемиле е новата избранница на бившия й съпруг.....Друга ще бъде изненадата, макар, че аз изобщо не мога да си мисля, че това ще бъде признаване и на нейни грешки - написах го ей така.....Това би било "скандално" за всички. Сценаристите не биха допуснали такава грешка......

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 20:57 от MAMA-AN

# 133

..малко, блед..бил! newsm78  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3532 smile3506...направо, изби рибата ..с това! smile3532 smile3532 smile3532 newsm10

# 134
.......хайде, пиете ли..."Наздраве", Мамче..Сани?

Общи условия

Активация на акаунт